torsdag

igår låg jag först och solade sedan väckte jag tommi vid 1 tiden så gick vi ner till stan, köpte lite grejer till han nästan är lika kul som att handla till mig;) gick hem och packade lite sedan ner till stan igen och åkte hem med elina till alnö. båda var ganska så trötta så blev massa tv och överdryghet haha, kollade på nått bakprogram med leyla så vi bestämde oss också för att baka, dock något lättare (scones, naggad) haha. blev väl ungefär som kubb. kollade sex and the city sedan somna båda två på 2 sek ungefär.

idag vaknade vi av klockan 11, sover så jävla bra hos elina, skulle inte ha något emot att byta rum med henne :p superfint väder och jag ville till tranviken, men elina är ju inte direkt någon solarmänniska så fick bli släda. Mkt folk där med vill jag lova, vi fick nästan inte plats med elinas moppe haha. blev där några timmar och tro det eller ej så fick elina färg!! otroligt.
låg hemma på hennes gräsmatta hela eftermiddagen sen tog jag bussen hem, åkte och handlade med pappa sen var det bara att börja med maten. Grillning !! på spett :D som jag varit sugen på i tusen år. Bjöd hit min älskling mormor också. så har suttit här och ätit några kilo och nu kom jag precis hem. åkte cykel med mormor hem och de sista backarna hem vart lite svettig. Ska in till mig nu och se sex and the city sedan blir det sova kudden.
Ni kan ju kolla bdb, har hinnit lägga in lite bilder nu

onsdag

Hej

Hade tänkt börja blogga lite oftare nu, en gång om dagen hade jag tänkt, var bra många år sen det hände så vi får väl se hur det kommer gå.
Vaknade halv nio av tommis mobil och sedan kunde jag inte somna för jag var upp och pissa, dö trött för vi somna efter två men så kan det vara.
Blev ett varv runt sidsjön med mamma, mkt skönt! har dock ont som fan i benen sen gårdagens aktiviteter, men speciellt när jag skjutsa hem tommi från jobbet med cykeln, då höll min ben på dö!;)
haha IAF, så har jag läst tidningar hos mamma en stund och fick med mig två lådor lasagne:D ingen slår mammas lasagne kan jag lova!
Jag skulle behövt laddat in bilderna sen i helgen(camping i leksand) men har ingen lust att sitta med de i detta väder.
Kl 1 ska jag iaf väcka tommi så nu måste jag iväg och tvätta och sedan diska, det roligaste jag vet!

blablablala osv

så jävla less jag är på allt och alla , bara dåliga och gamla minnen kommer upp. man kan ju undra om man tagit rätt beslut för det är ofta som det känns helt jävla fel

stockholm

är nu i sthlm för tredje gången detta sommarlov, kanske blir det tredje gången gillt? tror inte det blir någon mer resa.
Iaf så slapp jag&karin ta bussen igår, fick skjuts hela vägen lång. Idag har vi varit på stan hela dagen, hur skönt väder som helst! blev lite småinköp, man är ju inte miljonär direkt.
Imorgon ska vi upp åtta,lite tungt. tar nog bussen hemmåt mot eftermiddagen, ingen allsång denna gång heller haha. Puss&kram

11 juli

hejhej. Nu har jag inte mycket och göra så det blir väl till att blogga för att underhålla lite också.
Vaknade tio och trodde klockan var elva eftersom elina inte ställt om den haha. somnade om och sedan blev det brottom för oss. elina va på pissit humör pga av en spruta hon ska ta och det gick ut över mig, vilket slutade med att jag vart så jävla förbannad och gick ifrån henne, och sedan när jag missatbussen såg ja att hon smygit efter mig haha.. så då blev det som alltid förr att hon börja smöra lite och vi blev vänner igen;) bjöd på en baguette gjorde hon också sötpruppen! hon hittade lite saker men jag hade ju 15 femtiöringar i min plåmmis eftersom ja handla upp allt igår haha. Iaf så börja elina jobba så gick och träffa  tommi och gick till mig , sen skulle han också jobba så då ringde mamma och vi gick på en prommis till mormor då jag fick i mig mat :)
är hemma nu, vet inte vad jag ska göra, har inte orkat angagera mig heller.. ont och känns konstigt i kroppen som det gjort flera veckor nu, kan kanske bero på min dåliga matvanor eftersom man var petnoga förr?
försökte ladda upp en bild förut också men inte gick de heller, fattar inget om den här bloggen. jaja nu har jag skrivit mil känns det som puss och hej

gatufesten

nu är gatufesten över, skönt måste jag nästan säga haha. Jag tror jag aldrig varit såhär slut! Visst hade man förväntingar och det är alltid skitsaker som händer, men jag tycker gatufesten var riktigt kul iår! jag har farit överallt och stressat som fan hela veckan men det var riktigt kul. Ni kan kolla min bdb ;)Nu ska jag gå och sova igen puss på er

RSS 2.0