onsdag & torsdag

onsdagen jobbade jag 11-17. påvägen reklamerade jag ett par skor så fick 400 i kontanter:D:D det lönar sig att spara kvittot!! dock försöker de alltid slingra sig, denna gång sa hon "du måste ha kvar kartongen" också kollar jag på kvittot "endast vid öppet köp behövs kartong, vid reklamering enbart kvitto" HAHAHA lite jag garvade åt tjejen som försökte vara så "duktig"
kvällen ängnade jag framför tvn med fruktsallad och musli:D skottade även hela gården, det hade man mycket för... INTE

för på torsdagen när ja vakna runt 10-tiden hade det snöat igen! aldrig att jag skottar igen:D packade mina träningsgrejer och gick till mormor. åt go frukost med gröt och MINST 10 hårdbröd mackor. mormor hade köpt en ny sort med en jättegod krydda i, det gick inte att sluta äta :S vi har surrat och myst hela dagen, älskar verkligen att vara hos min gos-mormor!! =)
blev även en tallrik lasagne innan träning.. det var inte smart, hela passet var en plåga:(
nu ikväll har jag tvättat för fulla muggar. kollat på tv: en annan del av köping, halv 8 hos mig, american pie-the wedding. super bra tv-program ikväll:D väntar på elina nu, kommer nog somna innan hon kommer... så sjukt skönt att vara ledig :D imorgon har vi massa planer för oss min tjej&jag, ska bli sååå mysigt att ha henne här tills lördag =)

löning = shopping

här är allt jag köpte för några dagar sedan:-)

mina snygga skor, din sko, 449:-



söta underkläder:D
bh, H&M, 149:-
trosor, H&M, 69,50:-




eftersom jag är i behov köpte jag de här trosorna till, hur söta som helst! H&M, 79:-



jeansleggins, vero mode, 279:-



och såhär ser de ut på..



köpte även en t-shirt som jag tänkte träna i, H&M, 49,50:-

jätte bra och billig =)



fick även denna av pappa som jag kan ha alla mina skivor i med foton på:D



såhär hade jag innan, skivorna fick inte ens plats. hade sammanlagt 49 stycken skivor fulla med foton:O



löning = shopping


girls

poppar musik, kanske bagarn ovanför vågar visa sig då? ska inskaffa mig nya bra högtalare när pengar finns.. om jag kanske inte får låna pappas bas från discoteket?;) de vore grejer de ;)

är på förjävla bra humör, varför älskar jag livet så jävla hårt för?:D önskar miss lady gaga kan göra en hit i sommar man kan spela sönder och bara känna sommaren 2010!!!

snart kommer sandra&stoffe. inatt kommer elina

grattis jonna på 18årsdagen!!!!!!!!!!!! imorgon blir det party kan jag lova :D

tycker förresten mina läsare rasat drastiskt, vad har hänt? ska man kanske behöva göra ett nytt videoinlägg? det återstår att se


sandra

idag var jag ledig men vakna 9 trots min lediga dag! blev gymmet och sedan mormor-besök =)

gick in till stan för att möta upp min tjej sandra! jag hittade massor... jeans, skor, tröjor, underkläder... allt var så sjukt snyggt så sket i plånboken!! lägger upp foton senare =)
vi avslutade det hela med fika på barista i soff/sängen? den man ligger i iaf! åh gud så mysigt det var, vi surrade om allt som hänt de senaste dagarna vi inte setts(vilket är mycket) :D sandra tog en varm macka och latte, jag tog en jätte latte! har varit sugen på de i år och dar:D

träffade pappa på clas ohlsson där jag fick lite saker av han, visar foton på de imorgon:D övningskörde och har förövrigt bara hunnit se paradise&rensat min äckliga fläkt i badrummet, inga kommentarer :D

älskar mitt liv!!! :D




min vän sandra


måndag

godmorgon! idag känner jag mig pigg&allert! mamma och jag har varit ute på en timmes promenad runt skönsmon =) var in på ica och köpte mig frukost: fil&banan
ska iväg till jobbet snart, världens längsta pass(11.50-22.15) men skönt o få de gjort!

bjuder på en äcklig bild. till er som har katt och hårig matta: ta en trasa och ett vattenglas och gnugga för fulla muggar, då försvinner allt hår(såhär mycket blev de av min matta även fast jag dammsög den innan) grymt äckligt!!



fick en sen julklapp igår av mamma. till vår stora förvåning var innehållet en del latex så nu lär man ju tro att jag är en liten porris om man kommer hem till mig;) hahaha!!



fick de här söta strumporna av mamma från thaiii :D


blandat


helgen

lite kortfattat för ovanlighetensskull;)

fredag jobbade jag 9-19. blev party med elina babe som avslutades på momento och slutligen subway och elinas jättevurp med flygande subwaymackor & dricka över sig....

lördagen låg elina kvar i soffan medan jenny backeus for och jobbade 11-15! fläskpannkaka&pyttipanna stod på menyn hos mormor. kvällen spenderades med jonna =)

söndagen idag har jag rensat kläder, fläkt och hårat av mattan.. hälsat på mamma hela dagen efter 1 månad i thailand. käftarna har gått i högvarv&badat har stått på schemat. träningen skippade jag&nu inväntas linda =)

bilder sen fredagen



partyfredag


fruitgirl

godmorgon!!! sitter här med mitt vaniljte och ska gå upp till mamma för att äntligen få träffa henne efter en månad! lovely



igår köpte jag 5 kg frukt det ska jag äta i veckan


fullspäckad dag

igår vad det lite småtråkigt att jobba, men ack så mysigt att sova hos mormor:D blev fika, tidningsläsandet och massa mackor med leverpastej OCH gurka, fan det räcker ju med gurka på macka, hur gott som helst!:D



idag har jag haft massor för mig:D

vaknade jätte skönt vid halv 11, mormor gjorde gröt men jag tänkte: jag ska fasen äta redigt denna morgon så jag åt... fläskpannkaka:D dåligt gott!! mormor är bäst på de. med hennes nygjorda lingonsylt =)

tog med mig mormor på en promenad, det behövde hon verkligen =) fick skynda in till stan för att träffa linda =) precis när jag kom till H&M går jag mot skinnjackorna... och där hänger den, en 34 längst fram som bara ropa efter mig!! (var där igår och då fanns minsta 38, och i birsta var de helt slut) så jag vart öööverlycklig :D hittade äntligen en tunika som jag vill ha! (se bild nedan)

lycklig trippade jag hem och fixade mig inför träningen.. blev ett afro-inspirerat kl halv 5, kanon bra som jag hel klart ska börja gå på! dock är min träningsvärk ÄNNU värre nu så blir skönt att slappa i helgen;)

pappa kom och hämtade mig och jag övningskörde till birsta, kollade på massa kök&badrum för jag har lite smorda planer om mitt kommande boende, de kommer bli super tror jag;)

hungrig som satan kom jag hem och käka fil,musli&jordgubbar MUMS:D har degat i soffan, kollat på halv 8 hos mig och även rensat massa kläder. tänkte skänka bort till behövande, för jag har verkligen MYCKET kläder(har jätte svårt att slänga bort) haha. så nu får vi se var de hamnar =)

skulle vara med linda nu men hon var för trött efter jobb, kan jag förstå.. jag är helt död i hela kroppen så var nog lika bra =) blir tidigt för imorgon jobbar ja 12 timmar och sen en hel natts festande ;)


skinnjacka H&M, 399:-



såhär såg den ut på(jätte svårt att få till bra bild:p)



Tunika 99:-



köpte även en lika i blå! och titta så söt den är på axlarna:D




shoppat


glad

hejsan svejsan alla glada människor!! =) jag är verkligen på bra humör, inte sådär sprallig utan lite mallig, eller ni vet när man har ett leende på läpparna hela tiden:D

imorse vaknade jag av en äcklig dröm, sen höll jonnas grannar mig vaken till 10 då jonna äntligen vakna!;) på bussen in till stan satt en alkis bakom mig&jonna så jag fick sitta med halsduk för munnen hela vägen, jätte fjantig kände jag mig, men alltså den gubben lukta hela bussen!

har varit på en prommis och ätit min favvo: fil,banan,musli :D ska iväg och jobba hela kvällen snart, ska faktiskt bli skönt =) har planerat att sova över hos mormor också, supermys!!
hoppas alla har en bra dag! =)

fick en skylt med jenny på förra veckan ;)




måndag&tisdag

Måndag

Var ut på en skön lång promenad när jag vaknat. Jobbade 12.50-22.15, gick bra och jag kände att jag hade ett leende på läpparna hela dagen, varför?:D

Moster stod utanför jobbet helt utan förvarning?! Så slapp gå till sandra :D vi öste på med surret till hundra och blev uppe liiiite för sent. Sov kanon inatt, eller ja om man jämför med gårdagen. så mysigt hos sandra, älskar hennes varma rum :D

 

Tisdag

Vakna vid 8? Var ett jävla liv hos sandra, herregud vad jag är lycklig att jag bor ensam! Jag som brukar klaga på missis små ljud :P

Var hemma vid 11, blev storstädning av allt gammalt, så nu finns inget kvar!!! Skönt

Gick till mormor och var där tills träningen 16.30 =) satan vilken träningsvärk jag hade då kände jag, riktigt jobbigt att träna då:p

hemma kokade jag gröt med avokado, var ett tag sen nu! tog bussen till jonna där hon&nadja var :D såg först på "pirates of carabian" som jag glömt helt, grym film! blev sen 2 avsnitt paradise hotel som jag aldrig brukar se, men de är rätt roligt ;) jonna och jag sov i hennes jätte säng, låg och surra som några tokar om framtiden:D vi tänker verkligen EXAKT samma om vad vi vill göra! jätte mysig kväll hade vi iaf ! =)


RSS 2.0