det går bra nu

idag måste jag göra en lista bara för att jag har hunnit med massor =D

ätit frukost med tommi
kollat vakna med the voice
tvättat 2 tvättar
rensat sopor
lämnat prylar hos mamma
färgat bryn på mig&mami
åkt buss
ätit på cupolen med sandra
shoppat med sandra
väntat på skitbuss i 20 min
laddat hem massa filmer&idol
promenix till mormor
kikat på idol hos mormor
tränar plu-nr till hemköp
kollat desperate
pratat massor i telefon:D

just nu kikar jag på desperate samtidigt som jag bloggar;) Till en rolig nyhet: pär ringde mig och frågade om jag kunde börjar jobba extra någon dag i veckan:D:D på hus&hem som jag praktiserade på i vintras. åh jag älskar att vara där bland alla snygga inredningsprylar! synd att jag jobbade på lördag för redan då ville han att jag skulle hoppa in:/ men ska dit i veckan och prata med hon som jobbar där =)

idag var jag uppe 8! tänkte att jag måste sluta sova bort dagarna och dagen har varit perfekt :) var jätte kul att träffa sandra idag också, hon är så go! och vi har alltid miljoner saker att prata med :D jag hittade även ett par "läder" leggins som jag velat ha länge men aldrig hittat några, dessa satt slimmat ;) även en TONING till håret&ett vax köpte jag till min älskling som han är sååå värd! kan ju tillägga att jag bestämt mig för soffa, sandra tyckte också den var snyggast så den får det bli =D ska bara bestämma vilken dag den ska få komma hem till mig:)

förutom allt bra så fick jag lite dåliga nyheter hos mormor men får hoppas att allt är okej..

väntar på min älskling nu, han är på skolan än lillgubben. vi ska tona håret också ska jag ta tag i disken och förhoppningsvis se en film och sova itid!

min vän elina

jag har en väldigt fin vän som heter elina. hon&jag har varit bästisar sedan vi började i första året på södermalm 1997. är det inte otroligt att man kan hålla ihop så länge?:D inte har man lessnat på varandra heller! man bara måååste prata med henne varje dag, måste! är jättejättejätte glad att jag har dig ska du veta! <3

14 år


en sjukling

sitter här och nyser och hostar, vem fasen har smittat mig? jag är ju aldrig sjuk! inatt har jag vaknat med rethosta och fått dricka det där snuskiga "naturläkemedlet" men hittils har det bara blivit värre. jag som ska jobba ikväll. inte vågar jag ringa nu och säga att jag är sjuk:p jag dör ju om jag kommer få host-nysattacker när jag sitter i kassan, jag dör då! fyfan vad äckligt.
inte nog med det så sitter jag hemma själv, är ju riktigt synd om mig. tommi är på skolan och är duktig även fast han får jobba hemma, fast snart kommer han hit igen =)
jag har faktiskt sorterat massa hela morgonen. tommi&jag har ju börjat rensa alla soper... också slog det mig igår att vi har inga soper som ska slängas i soptunnan? haha! vad är det om då? frågade pappa vad han brukar slänga där och han sa "det är alltid något" men ingen specifik sak kunde han komma på haha :D

igårnatt rensade jag mina garderåber m.m. var tvungen att ta bilder på mina väskor och deras innehåll!

mina väskor



Och allt innehåll... fanns ju saker som legat där i 5 år :o



vi hade roligt vid tommis cam i helgen ;) denhär bilden tyckte tommi var bäst, om ni lägger märke till att han sakta men säkert petar i näsan , ha ha bra humor killen har :D


helgen

ifredags blev det äntligen ett träningspass!:D var sedan på staden och trippade med tommiboiii. jobbade 18-22.15. var jag&camilla med fyllehundar m.m ;) jag var så satans snabb, kassaredovisning och ombytta partyblåsan kl 22.13! kl 22.20 var jag uppe i hampus lägenhet, ibland är man förjävla bra! tommi kom och skjutsade mig sötnosen =) där var min tjej elina :D och sabina, jocke,drougge m.m.. 1 liter vin på 1 timme, hur tror ni det gick?! haha! vi var på våningen och där har jag aldrig lyckats bra, förra gången rev jag ner en pelare inför alla... dansade som en tok hela kvällen. undra hur många jag flög in i? hade skit kul kväll iaf :D

på lördagen mådde jag piss hela dagen :p tommi tyckte jag var världens tråkigaste men jag orkade verkligen inte göra något. han gick och handlade massa bröd och youhurt till mig, åhh det är så gott! men tillslut fick han mig att laga tacos med han som var supergott :D var även ner på stan och kikade på hemligheter;) detsägerjaginteän. film&mys hela kvällen lång :)

idag sov vi länge. har varit på stan och fixat ärenden. tommi hittade jättefina skor :) köpte även nya badrumstillbehör! nu har vi lagat chiliconcarne med tacochips och baguette :D funderar på om jag ska träna om 1 timme, är ju mitt favoritpass men jag börjar bli förkyld. har hostat som en kratta inatt och låter som en rökkärring. jobbar ju 4 dagar till veckan, man kanske inte ska riskera att bli sängliggande?:O
tommi och jag har solat 2 gånger i helgen, äntligen tag i tag i det! jag har ju inte sola solarium sen studenten :O men nu börjar man se normal ut igen:D

lite bilder sen fredags:D

fyllehönorna och våra päronmjölkdrinkar som jag skrek om i minst en halvtimme!:P




våra nya fina badrumstillbehör :)




6 timmar på birsta

var på stan kl 12 och tog bussen till biiirsta, fasen vad längesen jag åkte buss! vi var runt överallt men hittade inget som var värt att betala ;) satt och fikade en stund på waynes sen åkte linda till jobbet. då gick jag runt(var tänkt 10 min) men så ticka klockan mer och mer och tommi svarade inte i mobilen vilket han alltid gör. 2 alternativ fanns: att han glömt mobilen, det mest troliga. eller att han krockat, ush vart orolig där ett tag:( efter 45 min satt jag mig utanför, mamma ville t o m hämta mig haha, men så ser jag ett snyggt yrhuvud, åååh vad glad jag blev :D vad skulle man göra utan mobilen???

vi var runt överallt, tommi hittade ett par grymt snygga jeans! sen var jag på ÖB och köpte mitt sop-sorteringset, haha! så kände mig extra bra då. var även på ikea och käkade, och på mio och hitta massor av snygga soffor:D

snart ska vi se idol och myyysa :D blev ingen träning idag :( men imorgon ska jag på lunchpass, yess!!!!

fick det här söta underkläderna av älskling, åhhh han är så söt :D



köpte de här fina glasen på ikea, 6 för 49 =)



Fick en rabatt på lagerhaus där det var 30 % på mitt älskade tårtfat som jag velat ha jättelänge:D tänk vad sött med massa söta muffins eller en fin tårta på:) den ska jag använda på min 19års dag, bara så ni vet!


en helt vanlig dag på jobbet ;)

igår jobbade jag och det gick bra, till och med inger tycker jag var snabb på att kassaredovisa :D

idag hann jag bara att stiga upp för att sedan stressa(som vanligt) till jobbet. där hade jag gjort massa fel i kassan som vanligt, men eva vart inte sur =) sen så måste jag berätta om en alkis-kärring.. hon handlade av mig för några dagar sedan(öl) också var hon väl trevlig först, men sen när jag sa vad det kostade vart hon galen och börja svära med sin brytning och kasta pengar på mig,, hahaha jag höll på dö! inte nog med det var det juu  masssor av kunder som bara stirra. sen slängde hon varorna i sin väska och skrek... frågade sedan dom på jobbet och jag behövde bara säga "en liten sur tant" så beskrev dom precis! hahah. och idag kom hon igen på dagen, men när hon såg mig i kassan gick hon till leif i andra kassan HAHAHA vafan?! :D skrattade hela dagen åt det för hon gjorde samma sak med leif, bara slänger pengar hahah! men så kom hon på eftermiddagen igen & då var det bara jag där så hon var TVUNGEN att gå till mig, hahhaha hon bara slängde pengar och säger"skratta du, fan, helvete, lura av mig pengar..."
nu vart detta lite långt, men var bara tvungen att berätta. man träffar ungefär samma människor varje dag som är väldigt roliga, men hon slår nog allt;)

gjorde lite ärenden på stan när jag slutat sen åt jag wok hemma som tommi lagat :) har kollat idol och myst med tommi. vi var nyss på en kvällspromenad, måste verkligen träna imorgon! för imorgon är jag leeedig :D då ska jag träffa linda och åka till birsta :D sen ska jag med mamma och kika på lägenhet, måste också hitta en snart!!

köpte en ny body butter på body shop idag:) matilda tipsa om att de har 30% så fick bli en mango, som jag redan haft, jag harhaft många... 2 jordgubb och en lila burk som jag inte kommer ihåg vad det var för doft.(och dom på bilden) men jag älskaaaar dom!



sen så måste jag bara lägga ut en bild på det jag åt häromdagen, en riktig "bantar tallrik som avskräcker alla från att börja äta nyttigt" haha! det nyttigaste jag ätit på år. tänk att såhär såg ofta mina tallrikar ut när jag var 16, (förutom cream fraisen och smöret på majsen)


jobb,jobb

helgen kan man kort och gått beskriva: tommi, träning och höstmys. var även på bio på söndagen med mina sötnosar elina&tommi =) såg flickan som lekte med elden, den var grym! var den största salen och vi satt längst upp i mörkret och smaska i oss massa gotta som aldrig förr;)

igår ringde dom in mig extra, 8 timmar.. hade tänkt ta den dagen till massa massa ärenden, men det får bli sen. var kaos igår för typ inget var rätt i kassan... otrevliga människor och stress,hua. fast var samtidigt trevligt folk och en lååång lunch. 1 timme, tänkte vad fan ska jag göra så länge?! men så kom jag på det lilla rummet med enbart en supermassagestol, haha:D så där satt jag i 45 minuter, dåååligt skönt! fast kände mig en aning mobbad där inne haha! men har ju fått så satans ont i nacke/rygg av kassan så det var behövligt.

ska iväg och jobba snart, 17-22. har varit och gymmat och varit på birsta med tommi idag =) nu blir det krubb!

köpte de här doftoljorna på ica maxi i birsta förut, 3 för 79 :) har tänt citronen nu, det luktar sjuukt gott:D


friday

idag har jag

sovit jättebra
varit på stan med linda
fikat med linda
varit på birsta med tommi
ätit donken med tommi
köpt 2 tröjor
lagat&ätit tacos
kollat idol
ätit massa chips&marabouuu
kollat ännu mera tv


förutom allt detta har jag haft världens träningsvärk. jag lovar mitt arsle har känts som två stenar när jag gått! tommi och jag hittade jättefina soffor på boom, synd att jag vart förälskad i en dyrare. 10 000 lägger jag aldrig ut, never! det är fanimig en egyptenresa, no way!

sen så kanske ni ser att min älskade pojkvän gjort om min design:D så snygg visst? dock sker ändringar ständigt, han blir aldrig nöjd.

t-shirt från monki



halv-lång långärmad från gina tricot


utan humor vore det ingenting

smög precis in på toan för att skrämma tommi när han duscha, gissa om jag lyckades??;) HAN FLÖG IN I VÄGGEN HAHAAHA :D jag bara älskar han! vi har alltid så sjukt roligt vi är som små apor eller kanske bebisar som är totalt sig själv, kanske för mycket sig själv... men jag gillar det :D älskar dig min fjantbebis :D du är bäst! utan protest!





härlig dag

idag har jag:

ätit frukost
joggat en äkta höst-joggingtur
kollat flera top model avsnitt
målat 99 brädor
ätit thai-mat
tränat ett 75 minuters styrkepass
kollat idol med tommi och ätit massa chips, mackor & pucko

dagens roliga var på träningen, då min kusin lurat med min faster på passet, och min faster var jätte orolig för passets längd och tränaren som bara var "skinn och ben". men sen när hon såg att det kom en "halvmullig" tjej så sa hon "huuh om hon klarar det här måste väl jag klara det" hahaha fyfan vad jag garvade åt det hela passet :P låter inte så roligt men det var det ;)

och idag har tommi köpt sin efterläääängtade MAC dator. som ni ser här, så ser min dator förjävla liten ut och det ser bara ut som ett skämt:P så nu har vi en anledning till att fara till biiiirsta och kika på ett datorbord till vardagsrummet :-D


onsdag

10.00 frukost
12.00 träning 45 minuters pass
13.00 hälsade på mormor
15.00 lagade kyckling wok med tommi =)
17.00-22.15 jobb


så har min dag sett ut =) krutkärringen på träningen iaf(okej kanske 50år) men jävlar vad slut jag vart! jobbet gick bra. var jätte lite folk så ibland var det bara jag och vakten där haha. han var p-lisa också, fick höra hur det kan vara att vara en sån ;) nu är jag heelt slut. ont i kropp och själ. är sjukt stressigt att stänga när vakten väntar att få larma.. fick också schema för 2 veckor frammot, kanon! =) jobbar bara 2 dagar nästa vecka, och 4 dagar veckan därpå, även en lördag(pengar) :D gud så glad jag är att jag fått detta jobb :D är alltid så glad när jag kommer hem!
just nu sitter tommi och pluggar duktig som han är =) han har sin första tenta imorgon. har lovat en överraskning om han får MINST A ;) imorgon blir det nog inte mycket sova ut. tommi börjar 8 & pappsen förväntar att jag ska måla hela dagen, pengar dock!

mina fiiina naglar(man måste ju vara fin på jobbet) för annars brukar mitt nagellack bara finnas på halva nageln haha! visst har dom blivit ovanligt långa också? annars brukar bara tummarna vara långa...



utfyllnad

köpte 3 för 2 på bik bok, rena kapet! skönaste trosan som finns, köp dom:D dock inte så fagra på bilden



längtar sååå till nästa sthlm besök! där mår jag bra. jag kommer inom kort karin:)



sen så kan man bara drömma sig bort... kan verkligen inte se mig någon annanstans än utomlands i framtiden. finns inget bättre! resa kommer så snabbt pengar&engamang finns




gulligull

10:00-11.00 jogging
11.00-12.00 jobb åt pappa
13:00-14.00 thai-mat hos mami
14.00-19.30 jobb
19.30-20.00 tacos
20:00-21.00 IDOL
21.00-00.00? mys med tommiboiii


fick bara för mig igår att skriva såhär, men nu verkar det jobbigt faktiskt. vad tycker ni? tråkigt kanske?
idag har jag jobbat, både hos pappa och hemköp. har fått världens rygg/nackvärk så tiden i kassan på hemköp var seg. sjukt mycket folk också! dock kände jag för första gången att det gick skit bra :D gjorde inte ett enda fel. kassaredovisningen tog bara 30 min idag ;) haha snabbare än mina 45 förra gången!
när jag kom hem var maten klar, tacos:) åh det var jätte gott! min fina älskling kan han<3 har sett idol också det är sååå roligt:D älskar det. nu blir det mys. jobb imorgon!

hänsynslösa människor

läste i sundsvallan om ett fall någonstans i saudarabien(eller hur fan landet stavas) där en liten flicka tvingades sluta skola och gifta sig för att hennes familj ville det. nu hade flickan dött när hon födde sitt dödfödda barn när hon var TOLV år, fattar ni? hur jävla sjuk i huuvudet får man bli. sätta på en liten 11 åring??? jag lovar att det var en jävla gubbe också fyfan vad vidrigt. det värsta är att det är vanligt i det landet bland de fattiga. hur fan kan det vara vanligt?? det är ju vidrigt och helt jävla sjukt , hur kan man tillåta det? jag fattar inte ens att sånt existerar nu för tiden, att människor kan vara så grymma mot varandra.

vem vaknar 05:30?

godmorgon godmorgon godmorgon! jaha tommi väckte mig kl halv 6, sen skulle man på toan och gissa vem som glömde lyfta locket? jaha piss hela röven! jag som inte börjar förräns kl 13.00,suck. så nu är man uppe och tvättar ;)

helgen var underbar, egentligen hände väl inget underbart ovanligt och roligt,eller kanske.

fredagen började med ett lunchpass, sedan piccolo med jonna på stan. lite senare kom elina och vinboxen öppnades. några hemligheter kom fram också;) haha roligt hade vi! kom ner sent på stan, så det blev inge open:O intressant kväll och lite för mycket att dricka:D



på lördagen mådde jag skit, så jävla bakis! man ska inte blanda saker.. tommi kom vid 2, jag klev inte upp förrän 4 :p båda var vrålhungriga så vi åt bufé på kermit, taco &pizza, haha lite mätta.
elina&jag hade planerat bio ikväll egentligen, t o m vart vi skulle sitta! men så hade jag klantskallen sett fel datum så den börjar nästa vecka :O men tommi och jag for och köpte godis och glass också myyste vi hela kvällen:)

på söndagen åkte vi till birsta. jag hittade massor av saker men tommi blev lite småless så jag var snäll och tänker kolla det innan jobbet istället:) vi handlade mat påvägen hem och gjorde mammas köttfärssås med spagetti, MM :D
sen gick jag och tränade, fy vad jobbigt och inte alls roligt det var, jäkla sprit!
när jag kom hem fick jag världens överraskning. det var ljus överallt också hade han diskat allt och gjort jätte fint, och en ny bakad blåbärs&choklad paj med vaniljsås. Åhhh min älskling!! till det kollade vi på "nothing hill" på kvällen som var jätte mysig!



tommi&jag hade inte setts på 2 dagar och vi vart som nykära hela helgen! helt perfekt, bättre än i början :O dock pallar ingen av oss att vara utan varandra mer än bara några minuter, så det händer inte ofta ;)

nu är det måndag och ny vecka. jobbar mån-ons, fast bara 5-7 timmar om dagen så det är skönt :D nu ska vi fika frukost, gröt :D


RSS 2.0