ett dygn med elina

igår var jag hos mormor hela dagen, så himla skönt att hon är hemma. när jag kom hem kom karin på besök som var i sundsvall några dagar :) hon peppade mig om jobb, & nu lovar jag att börja nästa vecka när yran är slut!

färgade mina ögonbryn&fransar och vilken skillnad även fast mina är mörka. när jag var klar kom elina och hämta upp mig också for vi till jockes brorsa och kollade på hans 4 kattungar som nyss fått ögon, ååååh dom var så söt, elina och jag satt bara och skrek för domvar så söta ;) när vi kom hem till elinas mamma kolla vi på tv och myste med massa ljus och filtar. sen vart elina vrålis och började leta mat i kylen kl 1:O men det vart bara 2 majskolvar MED MYCKET SMÖR OCH SALT, det var sååå sjukt gott! sen vart jag trött och somna ;D

idag var vi uppe tidigt, 10 och det har tydligen elina inte varit på hela lovet haha. vi tog en låångpromis till mormor och var där flera timmar&fika. senare gick vi in till stan och där fyndade jag!! en hårfärg med bra pris, en oljelampa för 10 kr billigare & världens finaste paraply i plast med massa olika färger på,yraaan :D sen var vi överallt, mina fötter dog, så vi gick på piccolo som har bufé och som inte jag vetat:O vi åt som några grisar haha, det är så gott där.
traskade hem och började färga mitt hår, elina är ju gnuggarn ;) bäst alltså. var jätte bra faktiskt, väldigt mörkt. sen har vi varit och solat i ståå solarium som fått nyarör :)

nu ska jag börja packa och se om man får ner allt man ska ha till yran, tveksamt:P


toppenhelg

ifredags åkte jag till elina på dagen&fixade oss sen drog vi vidare hem till julia och var där hela kvällen. blev bk senare och vi lyckas alltid har roligt ;) subway hade jag lovat också innan vi slockna. älskar min pingla
på lördagen var jag pigg som alltid förr,tacka vinet<3 min baby kom och myste när elina åkt hem, sen åkte vi på avskedsfest för basti hos systerna åkerberg:) blev taco, bastning, bad, spel dans... vet inte vad jag skulle göra åt dessa härliga människor, aldrig träffat några roligare människor :D nadja&jonna har nog alla bilder ni kan ju kika där

idag har tommi&jag segat, kollat på ungefär tusen avsnitt av made på mtv.. börjar insé mer&mer att jag inte kan gå runt utan jobb, man blir ju helt knäpp i huvudet och dum som man är gör man inte mycket åt det,rätt åt mig alltså.

tur att jag har tommi. förstår inte hur killen gör men jag är så kär i han och får aldrig nog<3 älskar dig min fina

torsdag

hejhej idag har jag varit på birsta med jonnis, köpte inget eftersom jag&elina var i varenda butik i förrgår.. MEN ett kap gjorde jag, på skopunkten, gummistövlar 79:- överlycklig :D jonna&jag kommer vara sååå snygga på yran ;)

igår var jag hem till mormor efter träningen, åååhh jag har saknat det så, för igår kom hon hem! så till veckan ska jag gå och vara hos henne på dagarna&laga mat åt henne:)

i helgen blir det feeest hela helgen,wiie:D och nästa vecka ännu mer..

mina fina:D


helgen

helgen, och veckan har varit toppen! värmen gör mina dagar :D

på fredagen var tommi&jag på fläsian tidigt, soolen stekte och vi fjantade på som vanligt, spela spel, grävde ner varandra.. lite senare kom elina hem till mig och hämtade mig, poppade musik hem som bara den, yraaan<3 solade och var ute hos henne&åt mat&fixa oss, sen var vi hos tove hela kvällen med folk, satt ute hela kvällen och drack vin:) och den äckligaste blandningen någonsin, huuga, det fick vi för dagen efter! var på bk hela kvällen, träffa ett trevligt gäng vi var med men som visade sig inte vara det :O kul kväll iaf :D
på lördagsmorgonen kl 10 höll jag på dö, gud vad bakis jag var! men somnade om tillslut och vakna halv 2 haha! gick ner på donken och åt sedan åt vi glass i solen på torget i fleera timmar, mysigt :) älsklingen kom till mig sen&vi hade tänkt gå på bio men åkte till nadja där basti var istället :) där badade vi, bastade, spelade kubb och hade diskussioner&kollade på en sida både basti&nadja är med på, haha herregud säger jag bara! sjukare människor får man leta efter:O
på söndagen sov vi bort halva dagen, less:p åkte iaf till birsta och handlade saker till yran, resten ska jag ta med elina för tommi hatar tjejbutiker :P på kvällen med det brunu, och den var helt sjuk! haha vilken kille


torsdagen

idag började dagen stekhett och tommi&jag bestämde oss för att åka till fläsian. där lekte vi leken när man ska komma på djur/kändisar/kill-tjejnamn på en bokstav, var skit kul tror de vart ganska jämt ;) dock var det helt plötsligt mörkt och det började blixtra, väldigt konstigt väder! så vi åkte bort till arbetsförmedlingen&pratade med dom. var också till fotoaffären&där sa dom att det inte gick att laga kameran, fan! får betala självrisk får jag hoppas.
åkte till mormor  efter det och gud vad glad jag blev! hon kunde gå nästan som förr och var hur pigg som helst! vi pratade om allt möjligt och om några veckor får hon nog åka hem:) saknar att gå till henne grymt mycket, brukade göra de varje dag förut..
när vi kom hem åt vi lite mat också gick jag bort till friskis för tredje dagen i rad, ganska tungt men inte som igår! var fullt med folk och dålig ventilation.. men grymt pass. önskar att alla äckliga gubbar som svettas som några as läste min blogg.. för jag tycker det är förjävla äckligt när ni svettas så jävla mycket att det känns i hela salen så man knappt kan träna, dessutom lämnar ni pölar med svett överallt så man kan fan inte gå någonstans, herregud skaffa en deodorant och ta med en trasa att ta bort svetten från golvet iaf! självklart ska man få svettas, men inte så mycket att man känner det från andra sidan rummet!
ikväll har vi kollat på film och myst, det bästa som finns! jag lovar. skulle aldrig klara mig utan det, gud så tråkigt. nu har tommi precis gjort våfflor med glass&nougatsås till, mumsigt :D

här är lite bilder från våran minigolf tur igår:D



tisdag

ibland blir man jävligt förbannad på människor och deras handlingar, men samtigt så känner man sig så jävla elak. jag är lojal mot mina närmaste, MEN även dem som är lojal mot mig. människor som finns i alla andra kategorier bryr jag mig egentligen inte om, för varför ska man ställa upp på människor som inte skulle gjort desamma för än själv? jag tycker det låter logiskt och följer/tror helt på det, men vissa verkar inte förstå det och tycker jag är elak? jag tycker det låter rättvist, eller har jag fel?

nu ska jag iaf gå och ta i tag min träning och rensa lite tankar&dålig energi

gussjön/kameran i sjön

de senaste dagarna var som sagt väldigt sega och på fredagskväll ringde min mor och sade att det skulle kanske bli finväder på lördagen, då bestämde vi oss för att åka!

efter mycket strul på lördagsförmiddagen bar det äntligen av, stannade först för att köpa det sista på ica & nästa stopp blev i indal på deras pizzeria ;)
när vi kom fram var det jätte fint&mysigt väder, vi packade upp alla saker och jag visade tommi runt ;) vår stuga ligger bort mot liden, nästan i bispgården. man kör in 7-8 km i skogen där varken mottagning/el/vatten finns, alltså ingen kontakt med omvärden;) som tur var kom jag ihåg att ta med vatten!
vårt båthus brann upp i fjol och det blev ingen resa förra sommaren så fick se det nya båthuset/vedboden för första gången, bastun var supersnygg med fönster hela väggen mot sjön!
vi började he på bastun och skulle ta lite bilder på solnedgången.. så stod vi på bryggan också skulle jag ta kort, också tappar jag kameran! den studsade rakt ned på vår brygga och jag slängde mig för att fånga den men då studsade den igen över mina händer och plums i sjön! där försvann den och jag började storböla! det var ju tommis superkamera! åh vad ledsen jag vart! men tommiälsklingen vart inte sur, han fick bara trösta mig och lite skrattade han, något jag bara kan tycka är LITE kul nu, men mest synd om min plånbok.
nog om detaljer, så bastade vi hela kvällarna, värmde vatten&badade som små barn i två baljor som mina små kusiner brukar bada i ;) grillade, hämta vatten ur vår egen vattenkälla;) badade(lite var väldigt kallt faktiskt) spelade yatziii såklart och myste :) synd bara att båtmotorn var ur skick&att inget riktigt fiskespö fungerade. men några mysiga dagar :)

här är några bilder jag hann ta innan den plömsa i sjön..



nattbloggning

de senaste dagarna har nog varit de lataste i mitt liv. ena dagen var vi till birsta, andra var vi hemma hos tommi och en annan var vi bara ut på en promenad, det enda vi gör är att äta/sova/se på tv/film :p haha inte likt mig för jag älskar när det händer saker men jag har helt tappat orken
tommi tyckte även att jag började bli mer lik honom.. för innan när han jävlades med mig blev jag skitsur, men nu bryr jag mig inte, har vant mig vid att han är sådär dryg och alltid ska skämta ;) som förut när han kicklade mig sådär ni vet när man skrattar så mycket och blir helt svag i kroppen som ett litet barn och nästan inte orkar stå på benen. inte ens då vart jag sur! inte för att jagtänkt på det så mycket men när han säger det.
men man ska inte klaga på vädret, jag har faktiskt jätte kul med tommi hela dagarna, ibland kan man tycka att vi är FÖR mycket oss själva och det tänker jag inte gå in på :D
förut var det mer så att man kände att man behövde lite tid för sig själv, nu blir vi mer som små bebisar när vi inte är med varandra, oavsett om det handlar om minuter om jag ska hämta något hos pappa, så blir vi jätte fjantiga och vill vara med varandra, rätt konstigt tycker jag för nu om någon tid borde man väl vara less på varandra:O
nu ska jag sova och sluta spekulera;) hoppas på finväder imorgon för den som bestämmer det!

torsdag

tråkiga dagar med tråkigt väder. är hos tommiboii nu, har varit här hela dagen. sett stjärnor lyser i taket, lite fjantig film men ändå lite charmig;) åt nyss klyckling med ris och nu gör tommis mamma chokladmuffins, det godaste av allt hon brukar baka ;D herregud jag som tänkte komma lite i form.. var och tränade igår för första gången på veckor, jag orkade fanemig ingenting! efter 10-15 min på bandet höll jag på dö och tog det lättaste på alla tyngder:( jobbigt att kommma tillbaka och inte gör vädret mig peppare! nu längtar jag till egypten där allt var bäst och alltid hände saker, tråkiga sverige.


första riktiga lediga veckan

idag måste jag säga att det känns som sommarlov, det har verkligen varit fullt upp annars med kanske 1 dag emellanåt som man inte planerat något.

nu har jag faktiskt skrivit 4 inlägg? om midsommar, egypten, sthlm, hela förraveckan.. nu laddar jag upp foton med det tar sån jävla tid! så håller på att ladda från 2 datorer samtidigt blir så otålig med sånt här men ändå laddar jag alltid upp alla bilder..
men snart så!

annars har jag städat&tvättat hela dagen, något jag inte gjort riktigt på 3 veckor. hunnit vara hos mormor en stund också. ikväll ska tommi&jag bara se film och ta de lungt:) såg i tidningen att de skulle bli bättre väder i slutet av veckan, kanske blir en tripp till gussjön då, hoppas :D

om ni inte har något att göra så kan jag underhålla er ett litet tag iaf, både på bloggen, facebook och bilddagboken:)

gatufest veckan

på onsdagen vaknade jag med något fel i foten men åkte ändå till ottsjön & sola &bada med tommi, vilket väder! vi var innan och handla massäck och hade picknick :D jätte mysigt och gott massa yoghurt risifrutti frukt sallad & mackor :)

när jag kom hem spydde missi, hon hade blivit dålig så jag ringde till djursjukhuset och fick komma på än gång, där vart jag flera timmar & DESSUTOM så hade min hälsena blivit värre så jag kunde knappt gå så jag ringde vårdcentralen och de sa att jag skulle vila tills imorgon för de hade ingen tid annars skulle ja åka till akuten också sa gubben "ingen gf för dig" och garva hahah han fattade att jag ville dit ;D

men jag sket i allt så elina fick komma endå och jag halta som ett cp! sen kom tommi, och sen jonna nadja & robin. de försökte få till vår vattenpipa vi köpt men inte ville den! men vi hade kul ändå, skönt att träffa alla :) vid 10 gick jag tommi & elina ner och fan vad jag halta:p där var de proppat med folk! var i orres båt en stund, stod i kön 45 min för att få ut pengar, och var i daltons tältet och beställde öl i 15 min. jag&tommi gick hem lite tidigare pga min fot, senare kom fyllskallen elina barfota :D

torsdagen blev de baguette med elina&tommi, sjukt gott!!!! sedan for tommi&jag till ottsjön igen, där träffa vi samma folk som igår, haha han är så rolig på att berätta saker herregud :P var upp till mormor och hälsa på, sedan blev det film och mys&jag somna som en stock,

fredagen
for vi till ottsjön igen men efter någon timme vart de jätte kallt och tillslut regn när vi var hemma:o var på stan och handla present till elina & sen lagade vi mat & gick på bio "baksmällan" haha grym film , bästa på länge :D

lördagen fyllde elina år och det skulle vi såklart fira! jag åkte dit på dagen och vi började fixa oss, spela musik och hon lagade mat åt mig ;D sen kom nadja och jonna, sen mera folk. vi öppnade presenter och fjantade oss hela kvällen, jonnas halshuggning var bäst haha fan vad jag skrattade!
vid 9 gick vi ner och var på gf till 12? haha så jävla sämst och helt bortslösade pengar

söndagen var tommi&jag seeg, gick bort till elina och hämta bilen&grejer. åt sedan tacobuffé på biteline :D
rullade väl hem och somnade :S fattar inte varför jag är så trött, helt slut hela tiden och somnar :S när vi vakna gick vi ner och köpte godis och såg "vi hade iallefall tur med vädret igen" som var rolig haha, nästa film funkade inte så såg en annan dålig som jag såklart somna till:p

sthlm

vi kom till sthlm 22.00 och då tog vi flygbussen till t centralen och åkte till karin. somna som ett par stockar efter mycket telefonsamtal sen flyget nästan "störtat" ;)

vakna 7 ja haha lite fel tid inställd men tur var väl de för 9 var vi på centralen igen och fixade tågbiljetter och låste in väskorna. blev en frukost på mc donalds och sedan sthlm gator :D åh älskar sthlm om de inte hade varit för gf hade jag lätt stannat kvar några dagar.
det enda jag ville ha var ett par jeans short&jacka&en klänning och jag hitta allt utom shortsen, lite lycklig jag vart!

kl halv 4 gick tåget och vi var hemma halv 4 skönt :) lite man längtat hem ändå, slippa tvätta händerna hela tiden och kunna dricka vatten ur kran och min älskade säng<3

EGYPTEN

första gången tommi var utomlands&flög plan men allt gick bra, lärde känna ett par i 40-50 års åldern som vi var med på resan, roliga som fan:D

litesammanfattat så gjorde vi 3 utflykter

snorkling i röda havet : som var grymt, såg fiskar i alla fäger&storlekar som simmade precis bredvid än&gryymma stränder fyrhjuling i öknen : var grym den med, åkte helt själv flera timmar med fyrhjuling mitt i ingenstans och körde som några galningar och fick se hur beduiner bodde(folk som bor mitt ute i öknen utan moderna saker) och rida kamel :D
vattenland - var lite till en besvikelse för jag trodde de skulle va mkt större men de var bra ändå, all inclusive på all mat&dryck och skitroliga ruselkanor

annars bodde vi på det största hotell jag sett(dubbla IN om inte mer) det tog väl 3 dagar innan vi lärde oss vägen till vårt rum:p där hade vi all inclucive på frukost&middag på 3 olika resturanger som var grym! en av de största bufférna jag sett! låg mycket nere vid havet på våra kära madrasser&åkte ner till city på kvällarna och pruta, haha vi var bäst:D men vissa var idioter där, helt jävla förbannad vart vissa, trodde nästan dom ville döda oss, och dessutom gick poliser runt med k-pistar överallt.
hade kanonväder 38 varje dag och allt var så perfekt där

förutom hemresan,för mitt i maten störta planer rakt ner flera sekunder och alla flög på ner på golvet&allt börja pipa i planet&alla börja skrika "vi störtar" och piloten ropa i högtalarna "ta på bältet" och sen skaka de som fan och rök utanför, alla trodde vi skulle dö, och de trodde seriöst jag med:p fick inte upp livet i revy men innan hade vi självklart pratat med våra kompisar om att "en på miljaren störtar" det tänkte jag på, att mormor inte ville att vi skulle åka, att tommis familj skulle hata mig för att jag fick med han att åka och att vi nu var död osvosv på en sekund hann jag tänka de, men efter 15 min börja piloten äntligen prata:S då var vi mitt i ett oväder tydligen och de skaka som fan alla grinade, men vi kom hem och skönt  var väl de!

ja förutom de var det den bästa resan och veckan i mitt liv, värt allting <3

midsommar

midsommar firade tommi&jag i tynderö som jag gjort de senaste åren och det var lika lyckat som vanligt :D

på fredagen kom vi till jonna tidigt och åkte senare till tynderö där det blev midsommarmat på än gång och herregud vad jag åt, grymt gott :D senare gick alla "ungdomar" in i hudvagnen och började dricka, var sen upp till frida och tillsist en fest i bygdegården? där var de iaf hur mycket folk som helst från alla stadens ställen men det enda roliga var att dansa ;)
några åkte hem tidigare(som jag) och började bada och basta och fortsätta, vid 4 gick tommi&jag och la oss, grym kväll:D

vaknade tidigt på lördagen då hitta man folk lite överallt för vissa hade hållt på enda till 7 på morron haha! låg och slöa i solen hela dagen sen blev de grilling och båttur till holmöbrygga och återigen hem för att bada balja in på morgonkvisten:D

på söndag vakna vi i fasters hus där nadja, jag och tommi kolla på segemyr hela morron haha fyfan va bra de är! men vi drog oss ner för de var ju toppväder och låg och sola. sen skjutsa nadja hem oss snäll som hon är så då fick jag bjuda på max mål oj vad vi åt Gott:D

hela min kväll packade och fixade vi för 00.20 gick bussen till sthlm och sedan EGYPTEN:D


RSS 2.0