onsdag

Hej era små filurer! sitter här med en mättande mage, de är nämligen så att vi ätit tacos precis. kommit på att vitlök är den bästa kryddan som finns! om jag skulle få välja ta med en krydda till en öde ö skulle jag utan att tveka tagit vitlök!

Är inne på min andra och sista lediga dag, det har varit skönt. men alla dessa läxor skulle gärna fått oexistera tack. mycket av mina dyrbara timmar har gått åt åt dem, tyvär!
Ni kanske ser att min blogg pimpats en aning ;) min älskade babe har fixat den. från början var den röd med tomtar överallt haha, men det såg faktiskt lite barnsligt ut(även fast min idé var att ha en juldesign) men såhär slutade det, så vad tycker ni?:)

Imorgon är det skola igen buhu, 8.15-16.30, jobbigt läge! får tänka på att de bara är en lektion på fredag sedan heeeelg ochh partyy, vi ses väl? :D

aja nu måste vi skriva på våran analys tills imörgon, ska sen ner till tant ansi och fröken anna(?) skit mysigt café iallafall, värt att besöka! latte latte latte. måste försöka hinna mer en solning också..... lite blek nu. puss



Idag har jag&linda gjort mera armband och nu jävlar ska dem säljas! De finns än så länge i dessa färger, kostar 50kr:- och 10 kr av dem går till kvinnojouren. Ni kan även beställa(om ni vill ha den speciellt tajt eller större) hör av er till mig!!

söndag

godmooorgon! här är man uppe tidigt ! elina sover som en stock, idag skulle jag väcka henne 3? snart kommer min bebi, han har lovat göra lussebolla till mig! söt som han är. igår var vi ut de va kuuul;) vi dansade dansade och dansade. jag har grymt ont i min höft om någon är intresserad. sugen på något fettigt, kanske blir de big meal again??
här ska ni få höra, om en vecka är det julskyltning, myyys.
om två veckor far jag&beby till tallin, ännu meera myyys.
om tre veckor börjar jag jobba, peeengar
om fyra veckor är det julafton, meest myys!!!!!  ses babes


onsdag

Hej min vänner. Sitter här nyduschad och lyssnar på hög musik, de är bland de bästa och avslappnade som finns! blir inte så mycket nuförtiden bl.a. för tommi inte gillar det och att jag har sämst högtalare, med högtalarna. förr kunde jag ligga precis vid pappas högtalare och bas och spela så jävla högt minst en timme om dagen. enda sen jag kom ihåg har jag legat vid högtalarna, många nätter då jag inte kunde sova brukade mamma spela högmusik och då la ja mig vid dom och somnade påängång.
nuförtiden drömmar jag alltid bort och tänker på att åka utomlands, hela hela tiden, jag älskar verkligen att vara utomlands, jag vill bara flytta nu! flytta vart som helst, jag vill veta vad jag vill bli för det vet jag att jag inte kommer komma underfund med här.
till verkligheten så har jag tränat idag. övningskört för den delen med, vill ha mitt körkort nuuuu! vill bara kunna sätta mig i bilen och  fara vartfan jag vill, till norge eller bara till stockholm! förövrigt är/kommer den här veckan vara så jävla skön! går till 11 varje dag och är ledig på fredag, sen till helgen ska jag ut =D nej nu ska jag baka bröd,lovade tommi de förut för jag var lite dum, men inte för dum! hare bra gullepluttar

söndag

söndag igen, veckorna går så jävla snabbt! helgen har varit bra, mkt braaa ;)
började med tal på skolan i fredags, är ingen talare men det var inte döden heller.. när jag slutat var emma&elina redan hos mig, de började med att dammsuga, diska och fixa en massa saker hos mig, skitsött:D började rätt så tidigt, nadja kom lite senare också. så vad ska man säga, det började bra, i mitten vart det en låång nerförsbacke, men sen kom jag tillbaka! blev krogen tillslut, rolig kväll!
på lördagen vaknade jag innan elina(ovanligt?) tro det eller ej men jag satt mig och plugga till körkortet! mådde rätt så bra trots gårdagen.. städade och väckte elina, så satt vi och glodde på "rent hus" HAHA gubben hade 2,6 ton soper i sin trea, lyckat! när elina åkte 4 så gick jag ner till sibylla och åt med tommi&tomas. big mac, 150 gram osvosv, tror ni jag orka? JA, en tugga ifrån haha. åt mer än tomas! men inte mer än tommi såklart haha. tommi&jag gick hem, kollade idol&bakade morotskaka, så jävla god vart den!
idag har vi tränat och pluggis. ska in till min plutt snart, ska bara skriva lite mera på min historia.
OCH JUSTE, jag har fått mitt första jobb!!!!! kanske lite pinsamt när man är 18 men skitsamma, jobb har jag fått:D på posten, ska sortera julkort;) bra som fan tycker jag:D

festiselina, nadjamorotskaka!elina&jäny

en tisdag

GODmorgon! igår låg elina&jag och kollade på massa filmer till sent på natta så nu har man sovit ut sig iaf! elina sover än haha.. så vad erbjuder dagen? kika runt på stan och gå till bibblan, haha! ja tyvär, jag måste.. träna med för den delen, med träningsvärk sen igår, kul!
något som verkligen är sant är skillnaden mellan killar&tjejer, herreguud! tjejer kan vara så krångliga(jag med) men nu syftar jag inte på mig! hare bra

farsdag

ja, vad har hänt i helgen må tro? ifredags var det skola och sedan hade jag körlektion som gick hyffsat, har massa dåliga "vanor" som måste bort haha. var på stan med tommisen och köpte farsdagspresent och sedan var tommi och jag ute på resturang och åt kinamat:D på kvällen blev de idol.
på lördagen var vi o tränade och åt hos mormor, biffar med potatis sås och lingonsylt, finns det något godare? NEJ! eller någon bättre än mingosmormor, NEJNEJ, haha ;)
idag har vi julpyntat och bakat(eller tommi har bakat med sin nya muffinsplåt) och nu ska vi snart käka, ska bara lägga in lite julmysbilder. kolla, jag lovar ni kommer bli på julmyshumör för de e jag!!

till något annat.. vad har ni för er på nyår? jag är grymt sugen på en utomlandsresa men de på fritidsresor sa att man borde boka snart, kanske ska man göra de?? hare bra i alle fall!!

grattis till pappsen också=D

söndag

halloj börjar med min helg!
i fredags var jag&elina först på stan&käkade baguette och shoppade, mot kvällen kom karin&sedan matilda. blev massa vin&chips =D var ner till en fest vid wanyes och sen blev de irish där matilda och jag hade lite deeptalk och vart också bjuden på varsin drink av ägaren :D vart sen bk, ingen aning om varför det inte vart lyset?:o
på lördagen vaknade jag först och helt ihoptryckt med en tommi på ena sidan, och en elina på andra haha! hade ävenblåmärken överallt på kroppen? måste vara sen dansgolvet för matilda hade ont i ryggen hon med :p
blev donken såklart när vi vakna, elina jaa;) sedan sprang jag typ hem haha var så törstig och helt slut! vi låg&kollade på film hela dagen, elina åkte mot kvällen till matfors som jag lovat följa med till, men man är ju ingen partypingla som henne, hoppas du hade skoj endå gumman! vi degade resten av dagen, gjorde tacos&såg film hela kvällen, as skönt!
idag har vi bara varit på birsta, handlat allt mellan ostkupa till toffiefe ask haha. också en plattång!! (äntligen)
 Är hemma hos tommis mamma nu, jag fick just en present av henne sen jag fyllt år, jättesöt :D ett ljus fick jag, var ett tag sen vi var här nu.
ska hem sen och spela bingolotto OCH plugga:S kom på att jag har redovisning i människan socialt och kulturellt imorgon. ÅH jag vill inte ha skola jag orkar inte med pluggningen ge mig ett lov till!!!!

matuldaaelina jaaaag

RSS 2.0