onsdag

igår var det teorikväll hos mig, tommi, elina och linda var här:) vart dock inte så mycket teori, meraa pizza  glass chips och godis kväll ;) kollade på en tjej film också, verkligen TJEJIG, tommi gillade den;) elina stannade kvar och jag tror vi alla somnade på två sek!
följde med elina till stan tidigare idag, båda var hur trötta som helst men så kom elina på att vi kunde gå o äta baguette där vi även träffade matilda som också var sugen på kyckling creamfresh och fyy så gott det var!
nu är jag hemma iaf, ska bara ta de lungt, de enda vi ska göra är övningsköra och gå till gymmet, sen så blir de endast myyys ! hare bra

helgen

helluu i fredags blev de krogen, mot slutet. hade skitkul, kul att träffa alla! på dagen var btw linda&jag och pratade med kvinnojouren och de var helpå vår idé(UF) så de va skitbra!
igår, lördag, var tommi&jag på stan och bokade en kryssning till tallin:D om ungefär 5 veckor, utlänningen måste hinna bli svensk och få pass! annars så hade vi filmkväll med ben and jerry&godis. jag somna tydligen 11;)
idag har vi bara tränat, lite tungt var det. ska ner o sola snart sen blir de bingolotto hos mormorgos. en miljon denna söndag, lovarer!!
annars så är de ju lov, lite smått planerat men inte mkt så hör av er om ni e sugen på hitta på något! nu ska jag fortsätta ly7ssna på swingfly - singing that melody som man blir på så sååå bra humör! pussisar

matilda,jennykryssning

körskola

hejhej! dagen började med körskola!! första gången jag var där och jag måste säga att det gick sådär, för satan vad nervös jag var!:p fick motorstopp ungefär 20 gånger men annars gick de väl bra haha. bokade några lektioner framöver, dock är det mer än två veckor tills nästa.
var sedan och käkade med tommi och for upp till moster vid 12 tiden. där var det lungt som bara den, satt och var social med några tanter;) vid 4 tiden fick jag skjuts till stan och mötte tommi vid polisstation. vi skulle göra ett pass åt han också när vi kommer dit fick han inget pass för han var finsk medborgare hahaha fyfan vad fult! så nu måste han ansöka om svenskt medborgareskap också den utlänningen;)
nu har vi precis ätit. tommi gjorde thai-mat, han fick laga som vanligt stackarn, orkar aldrig laga mat nu för tiden:p
förresten så vann vi igår på bingolotto! hahaha så jävla fult de med, för jag spela första spelet(vi hade bara en lott) också vann jag 200! sedan spela tommi och vann 100 till, haha jag hade ingen aning om att man kunde vinna två gånger på samma lott och inte mormor heller för den delen. men vi gjorde ju de tydligen;)
aja nu blev de långt om massa skit, hare bra ! ;)

linda,jenny

linda och jag dansandes i somras

bingolotto

Hej på er. sitter och färgar ögonbrynen för fullt, ska ta ut de snart för vi ska spela bingolotto :D första gången jag spelar de själv, innan har de alltid varit med mormor. Hoppas vi vinner en miljon eller åtminstone en bil!
Har tagit de lungt hela helgen, tränat, varit på stan, ätit ute, fixat massa saker hemma, bland annat fixat mitt bar bord som vart jätte snyggt!
Idag har vi sovit till 12 då klockan ringde, blev sent inatt. Har bara tränat och varit hos mormor tills nu. Vart där bra många timmar, stackarn har ju varit förskyld så vi hade saknat henne mkt! blev tacos&gosaker mums ;)
nu måste jag skynda ta ut färgen innan bingoloootto:D puss puss

biooo

nu är jag äääntligen hemma! är inne på min andra praktikdag på hus och hem som är en inredningsbutik. är rätt så roligt där, har fått packat upp ungefär halva deras julkollektion och det är inte lite! inte gjorde träningen det bättre igår heller, har ont i hela kroppen, plus att man är van att sitta framför en dator hela dagarna och inte stå som nu;) jaja tommi och jag ska snart ner till biteline och sedan blir det bio patrik 1,5 som vi tänkt sett enda sen premiären;D hare bra sötisar puss

helgen

nu är helgen över och jag har haft riktigt roligt!
i fredags var vi först hos mig med massa folk sedan blev det stadshuset i stort sätt hela kvällen, ont som fan i benen säger jag bara!!
I lördags var man pigg som bara den, blev förfest hos elinas mamma och sedan var vi på lite krogar överallt men för det mesta bk där man träffa många bekanta ansikten;) synd att man var så smart och tog stövlarna med lurv i !! på vägen hem vart de tjaffs och det har man lite ångest för idag, mitt humör är inte alltid det bästa så förlåt elinagumman.
Nu sitter jag och inväntar tommi som farit från finland med bil hela dagen och som köpt en present också sötisen. Har mått förjävla dåligt idag, fyy. Måste vara elinas piller som fattades igår haha.
Imorgon är de ingen skola för då har jag APU så jävla skönt och slippa alla läxor!

bjuder på en bild från helgen och den enda jag har på den här datorn tyvär

torsdag

Jag har precis i min ensamhet kommit fram till att hur allt än blir och är så kommer jag alltid vilja vara med dig tommi! Det spelar ingen roll man ska alltid försöka. Till något annat så har precis tommi åkt till finland och blir borta tills söndag natt vilket blir det längsta vi varit ifrån varandra och fy vad tomt det är nu, jag och missi sitter här framför datorn i tystnaden.... haha närå, lät som jag är världens känsligaste person vilket man defenitivt inte är! Ska se lite bättre på situationen att jag ska ut i helgen, båda dagarna de är bestämt lixooom. Får hoppas man är lite upptagen med saker iaf. Imorgon ska vi vara ett gäng tjejer&några killar inne hos far min som då måste vara någon annanstans på kvällen ;)

Kan det finnas någon lite småintresserad som vill hålla mitt tal och göra hemprovet i historia på 3000 ord tills imorgon? Orkar verkligen inte lägga någon som helst tanke till det nu.

Annars så är det ju faktiskt linda som fyller 18 år idaaag,  grattisgrattis !!:D

födelsedag

nu är min dag över och alla har gått. jag och tommi har bara hunnit med en promenad som verkligen behövdes efter allt ätande fyfan va min mage värker !:p
dagen började med sovmorgon och massage av tommi:D hittade ett paket utanför min dörr som mamma varit där med, fick lite små saker! var på studiebesök med teoretiska klassen på kvinnoanstalten i ljustadalen som faktiskt var riktigt intressant måste jag säga! Kl 3 slutade jag och då var det bara att gå hem och laga mat sen kom släkten. Ingen tårta men massa bullar kakor och tommis kärleksmums såklart ;) de här fick jag

- massa pengar
- körtkortspaket(10 lektioner m.m.)
- handdukar&matta till badrummet
- massssa ljus&doftljus
- massa tvålar,inpackningar,bodylotion m.m.
- två jätte fina tavlor
- fruktskål(äntligen)
- grytvantar
- sängkläder
- underkläder
- choklad;)
- väggljushållare
- 6 trisslotter(ingen vinst haha)
- "är på krogen" skylt ;)


jag 18
tommi pappsi


18 år !!

imorgon är det ingen vanlig dag för då är det jennys födelsedag !!:D


RSS 2.0