onsdag

vilken dag:D älskar värmen

hade ledig dag idag och jag vaknar halv 8:S men somna om och som tur var ringde matilda och väckte mig halv 11,för de var ju kanonväder och jag gick genast ut på en promenad runt sidsjön där snön äntligen smäält, blir till att börja jogga där nu:D

när jag kom hem gick jag&tommi ner till stan och åt mjukglass med noisette i solen :) så jäkla goood glass! letatde en bikini också, hitta en perfekt men självklart inte trosor i rätt storlek, typiskt!

fick skynda mig hem och gå bort mot friskis på ett jättebra pass:) var in hos mormor&moster påvägen hem sen blev det grillning:D så underbart gott!!

nu har vi kollat på du är vad du äter och nu efterlyst. måste plugga lite nu känner jag.. packa för den delen med, så vi kommer iväg itid imorgon! längtar såååå mycket :D kommer bli kanon väder i helgen ! imorgon har vi skola, drygt men slutar 11 iaf:)

fick idag reda på att min morfar dött så nu måste min familj gå dit och städa lägenheten, fixa begravning osv bara för att vi är släkt :S SJUKT att man måste det när ingen haft kontakt med idioten på 30 år! inte fanns det några pengar heller så de var bara skit.

tisdag, vilken pluggdag

nu är man värd lite paus, jag har ju faktiskt slitit hela dagen! och mycket har man hinnit med, wiiiie:D

imorse blev det tidigt trots att vi var i stort sätt lediga. hade tid och frissan kl 9 så nu är man nyklippt och fräsch! gick bort mot bibblan och lånade böcker både till historian, mediekommunikation och människan socialt och kulturellt, skönt att få det gjort :) gick bort och mötte tommi och käkade lunch. Sen var vi på skolan och pratade betyg i mko, samma IGEN "om du gör bra från dig får du högsta betyg" KUL att alla säger så nu sista veckorna, ni tar livet av mig! vi fixade lite annat där och sedan blev det hemgång.

har gjort klart både PM:et och textanalysen. Fotat bilder till affärsrapporten och gjort alla armband som finns. Gud så underbart bra man är ibland! har även fått in jogging, matlagning, rensning av kylskåp och tvättning. nu på kvällen har jag kikat på desperate medans jag pluggat i pauserna, haha vilket liv!

nu blir det snart läggdags, för vet ni, jag har också lyckats gjort halva historia rapporten ikväll!

imorgon är det ingen skola men jag måste självklart ner och hämta några böcker..

måndag

tråkigt väder idag! hoppas på bättre tills sista april!

glömde bort att tillägga en liten insedent påvägen hem från härnösand.. när vi körde på motorvägen låg det plötlsigt kakelsplitter över hela vägen, vi vart livrädd för att det skulle bli punka men vi klarade oss.. bilen framför oss hade ett släp och helt plötsligt flög en hel jävla skrivmaskin ut! jag trodde vi skulle dö för det var flera till smådelar men vi hamna med bilen precis emellan. vi försökte köra om idioten som var helt ovetande men så blev det enfilit. då ser vi att hela takboxern flyger av! SHIT jag trodde det var sista minuten för oss, det var ju bara enfilit! men den hamna på sidan av gatan, som tur var! så vi skynda oss att köra om dåren som precis svängde åt andra håller och verka inte fatta ett skit när vi tuta åt han! vilken idiot!

nog om det, vi klara ju oss :) har suttit med ett PM nu i flera timmar, ska iväg och träna gym med pappsen nu, haha trodde jag aldrig skulle få vara med om! HEJhopp!

sommardagar

den här helgen har varit så härlig, har grillat varje dag och varit ute i solen:)

ifredags var det underbart väder, blev både glass på stan&grillning hos mig med folk ur klassen:) lite impulsivt så åkte vi med dom till härnösand för att festa haha. var på en krog som hette "Gennys" men man sa "jennys" mittt ställe;D där dansa vi tills svetten bara rann fasen vad bra musik. sen vart det utför och adhd-anfall, inget mer behöver sägas. tommi&ja kom till jakob halv 5 och hade gått i över en timme i högklackat... lyckat (Y) inte nog med det så väcktes vi vid 10 av jakob? haha helt död men vi for hemåt påängång, åt seriöst min värsta frukost någonsin.. mcdonalds driven haha fyfan vad äckligt men jag var så hungrig:p Jo,var på vårmässan också!

blev iaf grillning senare
, hamburgare mums var det :) annars var jag död, aldrig varit så trött:o somna ungefär hela dagen, på kvällen kom jonas förbi men jag sov hela tiden så kom knappt ihåg de haha!

idag har jag både varit ute på promenad och joggingtur, sååå underbart väder. grillat såklart, skulle kunna göra det varje dag:) nu mot kvällskvisten har jag varit på mitt favopass! ochh nu ser jag van veteren , imorgon börjar min tunga vecka, uscha vad mycket som ska göras. hoppas ni haft en bra helg :)


onsdag, första grillningsdagen!

årets första grillning idag och den vart lyckad :D har vi just varit på en joggingtur, riktigt skönt att bli av med lite överenergi. nu sitter jag och dricker en smootie och lyssnar på Lars Winnerbäck och tänker på sommaren<3 sen blir de desperete maraton med my baby Godnatt:)

måndag

idag hade jag sovmorgon till 12 men klev upp 7 med tommi, deni! käkade gröt och började med att tvätta golvet, hängde sedan tvätt och damma överallt ;) tog en joggingrunda som var så jäkla jobbig sen gårdagens pass! gick ner och käkade med tommi&jonas, tommi hade varit och klippt sig(äntligen) och åhh så fin han vart :D fick med ett par byxor med också den lille rackarn! men man kan ju inte tjata för mkt.

hade msk, forumteater, och fy fasen vad tråkigt, nästan så jag längtar till rapportskrivningen nästa vecka! gick hem sen och har fixat layouten till affärsrapporten till UF. Äntligen på det med !:P har så jäkla svårt för att bli nöjd nu förtiden.

nu sitter vi och väntar på tommis kära syster som vi ska få igen bilen av, måste handlas! har tjuvat av pappa hela helgen;D

har räknat veckor nu, 5 tills betygsättning. och jag vill inte ens rabbla upp allt jag ska göra tills dess! fy fasen :S för att "glömma" det så är det ju sjukt mycket roliga saker framöver..

  • sista april i tynderö med massa folk
  • nadjas 20års maskeradfest(hur det nu blir när balen är samma dag:S)
  • alla studentfester
  • balen
  • studenten!!
  • utomlandsresa
  • stugan
  • festival
  • pride i sthlm
  • örviga aktiviteter med nära och kära ;)
  • förhoppningsvis ett jobb!!

sthlm dag 4

idag var jag uppe tidigt för att försöka få ihop vår väska;) gick tillslut! vid 10 var vi på t-centralen och hitta buss hem för 99:- kr st, vilket pris:D vi låste in väskorna och började leta karins jobb.. efter mycket yrande hittade vi! påvägen dit hitta jag massa bra butiker där jag köpte en klänning&nytt hårpulver.

vi skulle vara med på en undersökning om 3mobiler, fick 2 trisslotter men ingen vinst, attans! var runt lite överallt i buktiker och jag hittade en par ljusa jeans som jag letat hela resan, var tvungen köpa!:D hittade lite andra små saker också:)
 
åt på en grillresturang, var ingen höjdare.. tog oss en glass och satte oss i solen sedan:) vart lite brottom till bussen sen, fasiken tommi kom precis när bussen gick(var påväg till chaffisen och säga att vi skulle vänta haha) skittråkigt att åka buss i finvädret, fy vad jag ville stanna kvar! var iaf film(mamma mia) som jag kollade på, sen la ja mig längst bak raklång och sov resten av vägen;)

vi fick gå hem, var dock rätt skönt. när vi kom hem låna vi pappas bil(syrran till tommi har lånat hans bil) så åkte vi till mc donalds och köpte oss mat ;) tommi skjutsa pappa&hans kompis till krogen vid 11, efter de somnade vi mitt i en film haha:D

sthlm dag 3

måste säga: jag har verkligen lärt mig att åka tunnelbana under de här dagarna, nu kan jag åka vart jag vill;) något annat är att jag verkligen vill ha allt , jädrans pengar säger jag bara!

dagen har bestått av gallerior! vi har hunnit med 3 stycken, och på den sista(kista) käkade vi också mat:) där hittade jag min älsklingsväska! en vit(indian väska kallar jag dem) med snören som hänger den, ungefär! skitsnygg :D

vid 5 tiden mötte vi karin och tog en promenad till en äkta spansk bar/resturang där karin bokat bord:) vi skulle käka tappas(tapas?) första gången för tommi&mig och guud så gott! det är ungefär små rätter som man beställer in också smakade vi av varandra, riktigt spännande blandningar! värt att prövas!

vi satt där bra många timmar och tog sedan bussen hem. jag la mig i ett bad på än gång, superskönt!! hade olivolja i så nu är jag mjuk som ett litet barn;)

imorgon blir det troligen bussen hem, får se om vi stannar, karin sa att vi jätte gärna fick det, liiite frestande faktiskt :D ska kolla lite tåg och så nu, sen blir det natti:) kram på er

sthlm dag 2

jag älskar verkligen stockholm! skulle lätt kunna flytta hit nu när jag gått ut skolan, allt är så mysigt och det känns som att det finns tusen möjligheter här än om man jämför med sundsvall! tänker er en enkel liten mysig lägenhet i gamla stan i en mysig gränd, någon som känner suget??

idag har jag handlat en hel del:

- en supersöt studentklänning
- lika söta skor till
- snygga strumpbyxor

studentkläderna är jag jättenöjd med, ska lägga ut bild sen:) är en svart rosett på båda också är dom vita, det tråkiga är att jag hittade klänningen på mq.. får se om jag hittar en finare, men det är tveksamt ;)

vi har iaf varit på drottninggatan först, sedan for vi ut till den största gallerian i sthlm, skärholmen, där vi käkade också:) tommi hittade en del fina saker också!
var i en annan galleria efteråt och sedan tillbaka till centrum. köpte världens godaste muffins, sjukt god!

kom precis till karin nu, passar på att skriva för ikväll blir det ingen tid över. ska på bio med tommi:) blir nog en fika innan! hoppas ni har det bra där hemma! puss

sthlm dag 1

idag klev jag upp tidiigt,bussen gick 8 och vi var där precis då, och tror ni inte att bussen var fullproppad?? jag skulle få sitta längst fram med chaffisen, men efter mycket om och men hittade han två platser bak. resan var jobbig, en kille bredvid mig somna mot mig hela tiden :p haha har bild lägger ut när jag kommer hem;)

iaf så åkte vi till karin på södermalm och lämnade väskorna, sedan begav vi oss till stooora staden;D var runt överallt på drottninggatan och gallerian:) käkade kinabufé också, mums :D

senare på kvällen var till gamla stan och skulle fixa lite saker, ja det gick ju bra?? less jag blev. Men mysigt var det där, huga! vi köpte oss varsin glass och satt i en trappuppgång i solen:)

nu är vi hos karin och har handlat lite mat, imorgon blir det nog några gallerier :D hare bra!

paradisbadet:D

imorse tog jag&tommi lite fel på tiden så vi vart jätte tidiga där alla skulle mötas,typiskt oss! tog en jäkla tid att åka dit måste jag säga, men gud så kuuul:D roligast var lätt när Jag&alla killar(jonna&nadja svek på dom åken dummisarna) åkte på samma ring haha vi var 6 st fy fasen vad kul de var! man bara flög, tror dock jag kommer få jätteblåmärket på knät:p annars käka vi där&bastade med håringpackning :) jätte kul dag, det måste göras om :D

tommi&jag har gjort taco igen och nu sover sötingen :) ska upp till mami&mormor för det har hänt lite saker. annars ska jag väl packa tills imorgon, för kl 8 går bussen mot sthlm:D:D:D:D


vilken helg!

torsdag var hos tessan på södermalm med linda,anna m.fl, trevligt :D blev sedan oscar som var sämst också fick jag helt klart för mig att idioter ska man inte vara snäll med, för de drabbar bara dom bästa och de ska ni fan få ångra för äckel!!!

fredag gick jag&tommi till bovedjan för att hämta bilen&handla, blev tacos sen:D precis då kom alla och fulla var vissa så de var bara att skynda sig ;) hade skitkul haha så jävla roliga människor! blev open sen där vi dansade som bara den, sen gick tommi&jag hem och stekte hamburgare;)

lördag
städa och städade vi, alla glas var slut :O började bråka lite, också försvann han, sen kom han tillbaka och jag var skitarg, då hade han målat sig hela ansiktet med ihopmålade ögonbryn och grejer, också hade han köpt ett påskägg också massa naturgodis som han gömt ute, ååhhh min sötnos kan verkligen få mig på bra humör!
kl 6 var vi på bio på "män som hatar kvinnor" med mamma och pär, och den var grymt bra!! kollade senare på "vad gjorde du förralördagen" och sen somna jag(A)

söndag(idag) har vi städat, tvättat osv. varit hos mami också cyklat :D skjutsade tommi till lidel först, sen stan och sen hem, vilken träning! jätte härligt väder :) nu har vi handlat&lagat mat åt pappsen med för han var bakis sen igår;) blev världens största salladsbufé, grymt gott! ska gå och spela WII med tommi nu, imorgon blir det paradisbadet med massa folk :D har gjort en facebook med btw, äntligen va ?;)


onsdag

hejsan sitter hos linda min binda nu:D har förberett oss lite för projektet också har jag fått massa desperet avsnitt av sötan också:D så det kommer sysselsätta mig under lovet ;)

på skolan fick vi biobiljetter, tröja osv av ST, skitbra fick 2 stycken också så nu blir det bio i helgen, någon som ska meed ?;) annars har jag pratat med karin om sthlm och tommi och jag får bo där till veckan :) Längtar!!

pappsen kom hem idag också, fick några skor och en parfym:) han berättade att snart är ett såkallat "gästrum" klart där man kan bo tills hela huset är klart(i thailand alltså) och att vi ska dit i höst, herregud nästan så att jag önskar sommarn är över :p

snart lov

måste rensa tankarna, det har varit en jobbig dag, vill inte ens tänka på det.

imorgon har jag skola, tommi och jag ska boka bussbiljetter också ska jag ringa karin. på kvällen ska jag träna och sedan bege mig till linda för att planera morgondagen:)
på torsdag ska jag&linda bara redovisa vårt projekt sedan är det äntligen lov! på kvällen blir det utgång :D
fredag-söndag blir det troligtvis utgång igen&vara med älskling. förslag tack:D
måndag paradisbadet :D packning!
tisdag-fredag stocholm med tommi :D
lördag, utgång?;)
söndag, slappa!

nu vet ni vad jag gör den närmaste veckan :) och visst är min nya design fin då? JAG HAR GJORT DEN HELT SJÄLV! t o m kodningen;)

söndag

ifredags var vi lediga som sagt och sov läänge såklart. var väldigt seg hela förmiddagen och det blev varken lunch på skolan eller gym med linda, så åkte till mormor istället och gjorde toast&pratade:) blev ett pulspass senare som var såå jobbigt. tommi hämtade mig och när jag kom hem var maten klar, pasta- och köttfärsgratäng:D på kvällen bakade jag bröd  också såg vi talang och någon film:)
ilördags var jag seg igen:S vet inte vad det är.. tog iaf en promenad till sidsjön för att mata fåglarna och blev av med massa bröd:) sedan gjorde jag mat för ovanlighetens skull, blev gryta med kassler ris och massa annat ;D for till timrå och köpte godis och åkte till jonna&robins nya lägenhet, åh gud så fint det var! och stort, trodde den skulle vara lite större än min men ikke, så fin:) nadja kom lite senare också skulle kolla vi på bettyavsnitt hela kvällen, var ju skitbra! betty är supersöt :D åh var så synd om henne ibland.
efter 11 kom tommi och hämta mig, var så jävla dimmigt:S vi var fan skit rädda för man såg verkligen ingenting! skjutsade också ner tommis mamma till casinot, också fick vi massa maat :) är jävligt stolt att jag inte gjort av med en krona(förutom godiset då) på hela helgen!
såg en jättehemsk film på kvällen, handlade om "snuff filmer" och jag fick mest se själv för tommi skulle ut och skjutsa,  huuga.
idag(söndag) har vi sovit länge också har jag städat allt på en timme, rekord ;D har ju haft städdag ett bra tag nu.. också skulle vi tvätta idag som vanligt, tro på fan att lena tagit alla söndagar(hon har skrivit in på en lista vi har) ÅH lite less på henne, hon vet att vi alltid tvättar, plus att hon tvättar MINST 3 gånger i veckan.
aja , till något jävligt bra så har jag räknat mina 10or jag samlar på, 5800 har jag! sjukt tycker jag:D ska fylla colaflaskan sen ska jag göra något roligt, en resa tror jag det blir :D


RSS 2.0