skolan igång


hej alla gladisar

skolan har börjat och mitt schema är riktigt bra kan jag lova, börjar ifs 8.15 varje dag men har ungefär en lektion om dan;) ska dock ta några distanskurser, måste tvinga mig själv lite där.
Just nu har jag inget alls för mig, väntar på tvätten ska bli klar i skitvädret!!!!!!


thailand


mitt hem om ett år deni;D

snipp snapp slutt

Hejsansvejsan.

Idag har jag bara varit på gymmet och hos mormor och känner nu att det här med bloggandet börjar bli booring , jag har också valt de tre minst-händelselösa-veckorna, så synd för er ;)

Vi hörs nått, de gör vi

måndag

inatt kunde ingen sova och efter 4 ringde kl och tommi sprang till jobbet, så tror ni jag kunde sova? NEJ. kl halv 7 gav jag upp pigg som jag vet inte vad. Började med min lilla tvätt i det lilla spöregnet, sedan blev det dammsugning, dammning, diskning och borttagande av katthår haha.
kl 11 gick jag bort i regnet och gymmade själv, haha men de va inte så farligt, vart pepp som fan efter ett tag, kanske för pepp när larmet gick också hörde ja inte tränarna som ropade på mig för vi skulle gå nån brandväg, och det visade sig vara larmet i huset bredvid. lite skönt skönt för jag stod på springbandet så då fick man en pause;)
gick till mormor med hundra plastbyttor(brukar alltid få hem mat ,kakor m.m i dom) också var moster där. Va där en timme bara, åt konstant haha de är fan farligt att vara hos mormor!
Fick skjuts av moster och massa blåbär&hallon som hon plockat åt mig :D Vid den tiden jag kom hem var jag verkligen dööd men fixade tvätten igen och råka somna en timme. Fyfan va trött jag var när mobilen ringde, men hade ju lovat tommi så fick fixa mig och gå ner till stan.
Köpte lite mat och for till han. Där var de full rulle, hans syster och barn OCH hund va där, bushunden;) tommi gjorde kyckling med curry och ris till oss alla. Jag höll på somna hela kvällen för tommis rum var invarderat av barn som spela spel haha.
När dom gått skulle vi se film, sjääälvklart när vi fått hem en hade tommi glömt kolla om de fanns text, och tror ni de fanns? nepp. haha men båda va trötta och kl va endå 2 så vi somna

söndag

tommi gick till jobbet halv fem imorse och efter de kunde jag inte somna! låg flera timmar :S så sov bra länge sedan har jag fixat med bilder och bloggat osv. gick senare bort till mormor som jag inte träffat på flera dagar ! åt fläskpannkaka och massa annat gott och läste igenom helgens tidningar som man missat.
När tommi slutat möttes vi i stan och gick och fikade på waynes bland kuddarna ;D fick gå hem i kylan&regnet, jävla skitväder jag vill ha sommar!
va ut och övningskörde när vi kom hem, gick sviiin bra för vet ni vad jenny backeus körde i blinkljusen på självvaste E4an deni!! jag kan ju lova att ja va nervös och de lät ungefär såhär "jag vill inte köra, jag kan inte, nu kör jag av till en annan väg, vilken fil kör man i, om vi krockar är de ditt fel " osv.. haha
låg och kolla en film på 3an på kvällen, tyckter så synd om tommi för han kan aldrig sova när han ska jobba skift så jag låg vaken jag med och vet inte hur länge?

lördag

vakna 6 då jag och tommi trängdes i soffan i hettan, flyttade till elina i storsängen och sov till 12. När vi vakna var både tommi&elina jättebakis men inte jag för jag dricker världens bästa viiin nana;D allihopa hade lite småont sedan gårdagen haha jävla lodisar de finns. Efter 1 timmes tjatande från elinas sida drog vi ner till sibylla. Tommi gick hem och jag&elina till mig.
Drog ner på stan på än gång. När vi kom till liquid ser jag inget men elina"är de inte den där borta" också låg de världens hårtuss från killen jag drog i håret går hahah jävla äckelhår fattar inte hur jag kunde ta i det!
Haha IAfträffade emma&linda och åkte till selånger. Blev en kolbulle som jag tvingade i mig nästan hela, hade ju ungefär halva burgarn i halsen haha. Hittade också min efterlängtade plåmmis :D köpte massa annat gott och tog bussen hem vid 5. vänta på tommi i stan och gick sen till mig. bestämde att han skulle sova här så då fick vi gå ner till stan igen där bussen kom om 30 min så vi börja gå och hann hem innan bussen :p va inte kvar länge utan tog bussen till stan och in på affärn och handla massa gosaker ;)
Blev film och sen natti

fredag

sov bra länge men fick se finväder så vi gick upp till sidsjön på än gång. Hade med oss massa bröd och matade fåglarna också kom svanen och då vart jag lite smårädd för han va 2 dm ifrån mig och börja grymta som en gris när jag inte kasta allt till han, söööt :D Vi gick bort till en brygga längre bort & låg där en stund i värmen :)dock inget badväder buhu.
På eftermiddagen for tommi hem och jag började fixa mig. Så kom lindisen och senare elina &dom. Senare kom tommi och hans kompisar och sedan lite mera folk. Vet inte alls va kl va men jag&nåra till drog upp till skvadern där vi yra bort oss haha men kom fram tillslut helt död, va nån 20års fest, träffa lite folk men blev där kanske 30 min sen vart de bara jag&elina påväg ner till stan igenhaha, elina skulle ta "en genväg" hahah och vi hamnade på nån bakgård med en igenvuxen trapp vi skulle ner på ,sen vart de ett stup med bara massa buskar så de sluta med en OMväg. Äntligen nere på stan var de flesta kvar på liquid där ja hann va 15 min innan de stängde också hann jag börja bråka med nån idiot som kom efter oss och jag hann inte säga något innan jag fick en smäll av han och de slutade som det gick för tommi vart inte dåligt förbannad

torsdag

idag sov vi huur länge som helst och jag hade lovat mamma gå på stan så vi gick ner med henne till stan. vi gick och sola och tommi tog bussen hem. var runt och kikade på stan men sen blev jag less på henne för hon är så jävla jobbig så gick hem och ringde tommi så kom han till mig igen:) gick bort och tränade och sedan vidare till mormor för en fågel hade viskat i mitt öra att hon gjort fläskpannkaka ;D fick nästan dra ut tommi för vi skulle hinna till ica innan de stängde, så jag sprang in och plockade massa naturgodis (han hade glömt plåmboken) och vi hann! blev sedan filmis som vanligt :D

onsdag

efter vi ätit frukost gick vi och tränade, dö jobbigt men skönt! Blev sedan birsta i hundra timmar. Köpt en massa kläder&saker till tommis rum. Är hos tommi nu, har nyss ätit kyckling med ris som tommi gjort, mycket gott ;D
Han håller på och fixa massa saker så jag passa på och skriva, ska hem till mig senare och kolla på en film som vi inte hann med igår sen blir de sängen som jag längtar efter såå !

tisdag

Inatt sov båda sååå dåligt, världens minsta säng också ramlar alltid brädorna ner så jag låg i gropen med tommi ungefär ovanpå haha, så nån gång på morgonen gick vi till soffan som va skön men ännu trångare :p också när vi vakna är de första tommi säger "en fluga har dött under ditt öga" hahhaha också va de den dumma flugan som flög in i mitt öga när vi var på ikea dagen innan som "inte" fanns där enligt han blindstyret :P
satt upp hyllorna som vi inte hann igår, sen fixa tommi så vi kunde bada i hans badkar med massa skum och ljus, jätte mysigt :D
kl 3 skulle ja ta timråbussen som jonna satt på till stan också fick ja lilla paniken för då kom 2an och ställde sig där och åkte inte :S så jag fick ringa jonna och be henne plinga där jag var för annars hade den åkt haha less jag blev, massa äckelflugor överallt också vettefan om de va något bo där jag var eller något.
Vi kom in till stan iaf så gick runt och kollade, men märkte på jonna att hon ville äta för hon gick bara och kolla i himlen och ville gå ut ur affärn när vi kom in , också va inriktningen mot piccolo, som hon alltid gör haha;D så gick på piccolo där vi blev ett bra tag och bara satt och pratade. kom hem för en stund sedan, tommi är påväg hit nu. blir lungt, ska till mormor och tommi ville träna men tror inte jag orkar :p pusspuss

måndag

inatt kunde jag inte sova jag fick fan något fel,låg i flera timmar så irriterande. och inte bättre blev de, för kl 6 kom tommi och då kunde jag inte somna om:S klev upp 8 men la mig igen och sov kanske 1 eller 2 timmar skit jobbigt! Iaf så vart de lite brottom som vanligt så fick stressa på tommi som fan för att hinna träna, men de gick bra, as skönt var bara vi och kanske 5 st till, allt ledigt ;) skynda hem som fan och duscha&åt på 20 min för jag hade tid på vårdcentralen och det gick väl sådär haha.
tog bussen till tommi där vi städa, möblera allt som fanns. Han hade ju ca 20 affischer på väggarna och har nog aldrig sett värre dammtussar och alla möjliga mystiska saker;D sen vart de brottom igen och skynda oss och äta sen åkte vi till ikea vid sju, hitta massa fina saker(jag hade min lista som vanligt) haha. vart en massa saker också gick påsen sönder Plus att de spöregna Kuuul (Y) det gick iaf, vi hann med bussen precis, eller den vänta på oss;)
städade och satt upp gardiner, tavlor, lampor m.m. Skit bra vart de ! slut som bara den låg vi och kolla på någon b film för vi orka inte ladda hem någon, sen så fick ja massage för min träningsvärk ;D

lördag och söndag

igår vaknade jag tidigare än tommi såklart, så tog en dusch och fick sedan panik för alla mina tamponger var slut(har snålat hela veckan och tagit sådana som man har i väskan och sånt haha) också var varken pappa, mamma eller mormor hemma och inga pengar hade jag eller tommi, men som tur va var mamma på stan så gick ner ungefär som nyvaknad, inte visste jag att stan var fullproppad, så man var nog inte den trevligaste bland folkmassan ;p mina ben gick som trumpinnar så när ja äntligen var hemma var fötterna fulla i blossor:( måste vara något fel på mina fötter?
vi låg bara hemma hela dagen sedan gick jag med tommi ÄNDA till kubal och tillbaka, dessutom med världens magknip nog pga av alla rostade mackor vi tidigare ätit, fattar inte varför jag alltid blir så. Iaf så åt vi grillat när jag kom fram sedan kollade jag på "evan den allsmäktige" inte lika kul som bruce men endå. annars hade jag väl ont hela kvällen så roligt jag lovar

idag
slog jag av klockan på morron men sen ringde mamma och väckte mig och vile att jag skulle komma till pärs jobb för hon stod i kassan där idag.. så cykla dit och min cykelsadel pajja påvägen dit kuul. var jättefina grejer där! vart kär i en tavla! också skulle jag sitta och hålla koll(var inge folk alls där) men så när mamma drog en stund kom massa bilar haha och där satt jag för första gången när massa pensionärer kom och frågade om massa saker haha gick väl som det gick. provade ringa mormor och hon var redan hemma:D så vi cykla dit efter vi stängt och åt massa fika med hon och moster. Läste sisådär 6 tidningar (dom har ca alla som finns haha) sedan cykla vi hem och då for ja och pappsen och handla, han fyller juu 55 år idag gammisen! så fick mig lite övningskörning och mat i kylen;) blev tacos, såå gott! efter de kom släkten, blev en hel del alla fick inte plats i miniköket. pappa vart glad över sina "monday, thusday..:" strumpor iaf;)
kul att träffa alla som man aldrig ser nu förtiden. dom drog för en timme sen, har fixat med kort och sånt.
nu känner jag att jag skrivit en hel mil lång om egentligen ingenting så det var ju tråkigt för er pussen

fredag

Inatt vart jag uppe till 3 för jag fick något städfel så höll på rensa hela natten :S Så jag vaknade sent. Har fixat med massa ointressanta saker. Var också ut och jogga runt sidsjön,dåååligt jobbigt det var då. snacka om att man tappat konditionen. Gick samtidigt förbi hos mami och fick massa mat och kanske 50-60 köttbullar?
Tommi kom hit efter jobbet helt uppspelt, som jag tror berodde på att han inte kunnat sova på flera nätter :p
Mot kvällen drog vi ner på stan kollade på nåra som tävlade också vann han flera nallar åt mig , blev också en karusell :D
Var hemma 11 för jag frös så. kollade på "kung fu panda" som var hur söt som helst :D låg sen och snackade och båda var hur pigga som helst till kl 5 då vi tvinga oss själva att försöka sova

torsdag

imorse vaknade jag flera gånger av småbarnskrik och efter några sms och att telefonen ringde gav jag upp kl halv 12. Läste dagstidningarna och satt vid datorn och kollade igenom bloggar som jag aldrig orkar göra:p halv 2 vaknade elina haha.
Kollade tv och sedan skjutsa tomas oss till birsta. Var där några timmar och jag var så grymt trött, vettefan var de va idag.
Åkte tillbaka till elina och sedan fick jag skjuts av jocke och elina till mig. Tommi kom till mig precis och jag tror han var lite trött sen jobbet för han garva åt skittråkiga videosar från american home videos :p
Har bara suttit vid datorn sen dess, ska in snart och kolla sex and the city sen ska jag sova. PussPuss

onsdag

Vaknade hur sent som helst idag och fick skynda mig som en dåre. När jag väl var klar har man ju ännu mer sega familjemedlemmar så slutade med att jag fick bära paketet själv i min klackskor enda till mormor :p
Mormor fylde ju 74 idag! Hon vart jätteglad över sin nya moderna radio;)
Blev en massa tårta och bullar och jag mådde jätte illa sen:( Vid 4tiden åkte jag hem till mig där tommi  hade fullt upp med sina dåliga tvprogram. Mot kvällen gick vi och tränade på gymmet och gick sen in mot stan och då tog jag bussen upp till elina på alnö. Hon hade laddat upp med massa filmer men blev självklart sex and the city som är så jävla bra:D
efter det kollade vi på "hancock" som var rätt så bra ;D


tisdag

vi vaknade ganska sent idag och hade ingen ork till gymmet så va ner på stan en snabbis och köpte jacka till tommi, sen tog jag bussen till mina gamla kvarter granlo där linda bor ;D satt och surrade ett tag sen tog vi bussen till birsta. Var runt och kollade i  alla affärer och köpte present till pappa och en mascara. Sedan var vi på donken och åt. Påvägen hem hoppade jag av hos tommi. Laddade hem en film sedan och åkte in till stan. Var in på affärn och sedan vandrade vi hem till mig.
Åt lite och tog en prommis till skönsmon som vanligt haha. Kollade sedan på "Into the wild". Fick massage av tommi som nog bidrog till att jag efter halva filmen :p

RSS 2.0