fyndat&jobbat

imorse vaknade jag av missi... alltså hon vet precis vad hon ska göra för att göra mig riktigt förbannad! vässa klorna och flög överallt! sen när man ska släppa ut henne jävlas hon och gömmer sig under sängen!! så jag fick be tommi går ut sängen och börja skaka sängen så hon springer därifrån, var helt anfådd när jag la mig igen! kattrackare!!
kl 12 fick jag lov och gå upp, dödstrött.. tommi hade kokat ägg åt mig sötnosen! synd bara att jag inte kan äta sådana "matiga" saker till frukost, så tog med till jobbet! :-)
gick ner lite tidigare till stan för att i sista chansen hitta en klänning tills imorgon.. men hitta ingen såklart! dock gjorde jag andra fyyynd :D fy satan vad glad jag blev! kolla foton nedan!
på jobbet var det gruvsamt och jag vet inte vad det är.. vill bara hem:S men efter någon timme släppte de. jag hade 1ans kassa och där ser ingen än :P haha! man måste verkligen ropa på kunderna som står i långköerna:P jobbade 15.00-22.15 och det gick bra :-) ganska dött på slutet bara, jag och nina var en aning rastlösa! för er som gillar avokado, 2 för 5 kr!!! jag köpte 4, men har redan 4 hemma haha :D älskar avokado!
pappa hämtade mig, eller jag övningskörde hem och runt i stan och rondeller, tycker dom är jobbiga! hatar kolla skyltar, blinka, köra i rätt fil osv, skit jobbigt!!
nu är jag hemma, har bloggat&bloggat&bloggat! ska testa min nyårsoutfit och dricka vaniljtee innan jag slocknar!

dom här skorna prova jag när de kom för några månader sen.. grymt snygga men lite stora! nu kosta de 199:- innan 499:- på din sko, så jag kunde inte hålla mig :D får bli tjocksockar i haha!



äntligen hittade jag! 249:- (tidigare 349:-) på väskan.



har redan i guld.. men de är så snygga&billiga! 49,50:- HM



den bästa ansiktskrämen ever! 51,50:- Apoteket


fyndat!


måndag kväll och tisdag

på måndagen blev det städning&tvättning för fulla muggar! pallade fan inte bar ligga och dö i lägenheten, de är inte min grej.
sandra kom runt 9 tror jag? jag låg och sov då haha:D kollade på mys titanic :D hon hade med sig senaste american pie filmen som är liiite för mycket! sandra hade med sig en kofta åt mig, som inte hon ville ha och tyckte jag skulle passa i, sååå söt hon är!:D vi låg sen och surra innan vi la oss och sov :-)

tisdagen fick jag äntligen sova ut! fick en aning hets på missi ett tag, men somna om! kl var 1 och jag var trött endå:S mystiskt! när sandra åkt började jag rensa ALLT MITT SMINK, fy satan vad pengar man lägger ner när man verkligen ser allt.. slängde en massa och la allt i fina lådor(tidigare har jag haft alla smycken huuller och buller så det är ett helvete att hitta något när man vill ha något) bilder kom nedan;)
dammsög&tvättade golvet innan jag gick på en prommis i 20 minus, hahahha ni skulle sett mig när jag kom hem:D fan hann inte ta ett kort, men jag hade is&snö runt hela ansiktet, och mina ögonbryn/fransar var vita med snö på :D inte konstigt att alla kollade!
vid 7 gick jag ner och sola hela 21,50 minuter!! då jävlar fick man färg ;) tommiboooi hämtade upp mig och jag gjorde mina underbara äggmackor innan vi la oss ner under stortäcket framför en jätte bra film "Saving Private Ryan" :-) love myskvällar!

mina halsband som aldrig används



mina älskade örhängen



armband



titta! hittade lösnaglar! så nu slipper jag köpa nya till nyår!



hittade även lösögonfransarna jag köpte i thailand :D



allt jag slängde... ungefär tusen mascaror, lite pengar...



se så fint det blev i mitt badrumsskåp! älskar ordning!



mina älskade nagellack



mina myyystofflor:D



åh man vill ju bara mysa när man ser dom!!


smink-rensning



lista - snart nytt år!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
yes

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej

4.Dog någon som stod dig nära?
min morfar men han kände jag inte, så nej

5. Vilka länder besökte du?
egypten :)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
mer resor, annars precis som 2009:D

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
11/11

8. Vad var din största framgång 2009?
jag tog studenten med BRA betyg, skaffade mig ett jobb, klarar mig helt själv(betala hyra, mat osv) ganska bra år för mig?:D


9. Största misstaget?
faktiskt inget stort, har varit duktig detta år

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
en vecka var jag äckligt sjuk, den glömmer jag aldrig! annars har andra varit sjuk som var jobbigt :(

11. Bästa köpet?
egypten resan, de båda sthlm-resorna, kläder, min soffa!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
hyra, mat, resor, kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
att jag verkligen kände mig lycklig och att jag hade allt jag behövde :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
massor av låtar, ingen speicell tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
vet inte, har gjort väääldigt mycket faktiskt. men resa kan man alltid göra mer ;)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
inget faktiskt

18. Hur tillbringar du julen?
med min familj som vanligt :)

19. Blev du kär i år?
jag var, men sen försvann dom känslorna :(

20. Favoritprogram på TV?
desperate housewifes

Bästa boken du läste i år?
läste ingen bok

22. Största musikaliska upptäckten?
lugn och skön rock-musik måste jag säga

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
MIN SOFFA:D och en jätte bra födelsedagsfest!

25. Något du önskade dig men inte fick?
en resa haha:D

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
var med mina älskade tjejer<3

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
nej, det får bli nästa år :)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
jäävligt bra;)

29. Vad fick dig att må bra?
tommi, mina tjejer, familjen och mitt jobb :)


10. Vilken kändis var du mest sugen på?
har ingen speciell tråkig som jag är

31. Vem saknade du ?
har haft alla jag vill ha runt om mig :) förutom mormor när hon var sjuk i somras, då saknade jag henne så jävuslkt mycket

32. De bästa nya människorna du träffade?
fann sandra igen :)

shoppat


lör-sön-mån

lördagen sov tommi&jag till 12 tiden, spelade lite kort och fikade fika :-) blev stan med lindis runt 3 tiden. vi var runt i alla butiker, och jag säger bara de, jag hatar rea! det är bara massa skit kvar som ingen vill ha! så nu längtar jag tills efter nyår då allt nytt kommer in! fick med mig 2 nagellack, 1 armband och ett välbehövligt puder från i.d, super bra var det, tack för tipset jonna!
på kvällen hämta tommi mig&vi for och handla till bion. vi kom dit rätt precis och då lyckades tommi tappa ena biljetten, eller han rättare sagt visste inte om han ens fått 2 biljetter ur maskinen! så vi fick ställa oss i kön och tjata på tanten att skriva en "manuell" biljett&som tur var gick de :D vi såg avatar, hur mysig och bra som helst! som en jättefin saga :-) vi satt längst upp i största salen, älskar att sitta där!!
när vi kom ut till bilen var den helt igensnöad! helt sjukt vad det snöat! vi märkte på än gång att det aldrig skulle gå att komma upp för backarna, så vi körde runt hela sallyhill och sedan tillbaka, JAHA då när vi skulle in på min gård fastnade vi :S så tommi backa, och vi var tvungen att köra runt hela södermalm IGEN! så vi gjorde om det hela, och det var så jävla hemskt för det var oplogat överallt, kolsvart, och tommis vindrutertorkare är förstörd så vi såg fan inte ett skit, jag trodde verkligen vi skulle köra in i något... när vi äntligen vi på vägen ovanför mig kör vi fast! på en raksträcka! traktorn hade tryckt upp snös så hela bilen lyftes :P som tur var såg en granne det och kom och skotta ut oss :P jag var så jävla less att jag var påväg att gå hem och lämna bilen! men vi kom loss, och pappa hade skottat upp lite på gården så det ens gick att köra in där! lite lycklig att vara hemma iaf!

på söndagen vaknade jag av världens magont&illamående. åt mig en rejäl frukost med avokado, musli och mjölk. efter det blev allt värre, kändes som jag skulle spy och jag vart grymt trött&hade huvudvärk:( skulle med elina på birsta men jag hade legat i 5 timmar och blev inge bättre.. less jag blev! tommi var jättesnäll och tog hand om mig hela tiden, vi låg och kollade tv, och jag sov emellanåt.. sen proppa jag i mig massa alvedon också for vi till pizzan! blev birsta också, var in överallt men hitta INGET till nyår! aja jag orkar inte bry mig egentligen, får ta något hemma! blev mat-handling påvägen hem, sen på kvällen blev jag ännu värre. uscha vad less jag är! vi låg iaf och kollade på massa filmer, spelade kort osv :-)

idag(måndag) skulle jag jobbat, men imorse kl 6 var jag tvungen och ringa och säga att det inte gick. sen ringde eva och tyckte jag skulle stanna hemma imorgon också, så nu missar jag 2 arbetsdagar :( JÄVLA SKIT! jag som knappt jobbat på hemköp denhär månaden..

känner mig lite bättre nu, men har knappt ätit något det senaste dygnet så man är hyffsat trött. tommi är kvar än, han är så snäll som tar hand om mig! ska vara med sandra sen, det har vi planerat och jag skiter i om jag har ont! hoppas ni haft det bättre än mig, var lite deppigt här :p puss och kram

mineralpuder, kicks, 435:-



svart/röttglittrigt nagellack, cubus, 39:-




armband, ur och penn, 69:-



hittade en tuff byx/klänning på HM, men köpte den inte, diggar den dock!


juldagen

sov till 12 tiden och började städa och dona här hemma :-) blev sedan ett styrkepass kl 2 och hem på än gång och fixa sig lite snabbt! min älskade elina kom hit och hjälpte mig med tacosen, annars vet jag inte hur vi skulle hunnit! allt blev super och kl 5 kom resten av tjejerna :-) åt lite fööör mycket, men de var det värt :D vi fick skynda oss som attans för kl 9 skulle vi ner på stan:S hade skitkul här hemma, spela spel och surra som bara den! väl nere på stan när man slängt i sig en hel del snabbt vart det allstar. kan inte säga att det är mitt favoritställe, massor av bord och barer och en litet sketet dansgolv! men träffa massa trevligt folk, och blev en hel del drinkar ;-) när kl vae 1 hade jag tappat alla tjejer:O gick runt själv och yra, då hitta jag tommi! gud vad glad jag vart! vi gick till subway och han köpte macka åt mig, dum som jag är åt jag.. det kom upp lika fort hemma, haha herregud! jag måste förstå att jag inte kan äta som jag gör ibland! kl 2 var kvällen slut, kändes som 5.. tack för kvällen tjejer:D


juldagen


julafton

kvällen innan julafton spelade tommi&jag kort, han fixade ett EGET spootify till mig, också avslutade vi med att se "ett päron tills farsa" men popcorn till :D vi somna rätt sent och

vaknade runt 8-9 på julaftonsmorgonen :O tidigt! jag hade sovit jätte bra, legat i tommis famn heeela natten, mysigt!!
jag började fixa mig och kl 11 for tommi. då skulle vi också fara var det sagt, men ni som känner min pappa vet att han är segast i världen! så vi for inte föräns kl 1 haha! blev julfrukost uppe i indal med tomtegröt&julskinksmackor :-) blev självklart kalle anka&alladinsksätning! kl 4 kom TOOOMTEN :D efter det rullade de sista kusinerna in och då blev det paketöppning(pappa hade glömt alla paket från mormor&moster i andra bilen hemma) så blev inte många klappar, mest pengar, vilket jag önskat mig :D
efter 7 blev det julmat:D åh vad gott det var! fast jag åt på tok för mycket, och sedan massor av kakor, choklad, bullar osvosov... min mage var stenhård och jag orkade inte ens sitta kvar vid matbordet, så jag somna i julias säng i över en timme :O då kändes det bättte så jag åt massor av kakor&risaallamalta och det blev samma sak för min stackars mage!
blev massa surr, fika, filmtittanden innan några av oss for hem runt 00 tiden. mycket trevlig och mysig jul med bra klappar :-)


julafton




God Jul


GOD JUL! =)


sista jobbardagen&julafton imorgon:-)

blev sent för mig igårnatt, men var rätt pigg när klockan ringde 9 konstigt nog. min onsdag spenderade jag först på staden bara för att "Kolla läget" ;) var ju ett tag sen man spana runt, tur man inte htta något.. förutom dom där skorna i 35... åh vad äckligt snygga!
vart jobb 11.50-18.10. inte ett dugg pepp ibörjan, fy satan vad tråkigt det var! men sedan under lunchen hade de världens julbord med allt man kan tänka sig :D sviiin gott vare! leverpastejen är något jag aldrig gillat men idag åt jag 5 mackor med det :O GOTT! fick även en julklapp, 300kr på hemköp, gulligt!!
pappsen hämtade mig, jag övningskörde hem&sedan till mormor med paaaket :D åt massa mera alladin(där fanns alla goda kvar för de gillar ju bara äckellikörerna)
for sedan till ica och handlade all mat tills juldagen :D åh vad jag längtar!!!!! när jag kom hem kom tommi precis. vi sitter för tillfället och kollar på bingolotto, ska göra ordning glögg som tommi hade med sig :-) imorgon är det julafton, kan inte förstå det men det kommer bli supermys! ska till alla i indal och äta julfrukost så blir borta hela dagen, GOD JUL :-)

jobb,jobb,jobb


är helt dagvild och vet aldrig,aldrig vad klockan är! hinner inte med mina vänner eller familjen, jag säger bara tack att man varit smart och handlat julklappar itid!! vet inte ens vad jag gjort, eller vilket under senaste dagarna, men försöker!

måndagen sov jag till 2-3 och var ut på en prommis med mamsen. var till pär och fick min lön, sedan proppa jag i mig massor av äggmackor&köttbullsmackor, satan vad gott!!!:D:Dl blev jobb 19.30-06.00. jävligt segt i början, fan vad sura alla var på oss, sa till oss bara om vi pratade :O fick knappt några raster utan mindre, fast längre. fick iaf stämpla några timmar så det var skönt :-) slutade 1 timme tidigare vilket var ett stort PLUS! dock somna jag inte förrän 7, dum som man är när man pratar tele....

tisdagen ställde jag klockan på 1, fasen vad trött jag var! men måste vända lite på dygnet. svin kallt som vanligt, alltså jag blir så satans irriterad när det är kallt! skulle träna så började gå dit vid 2, jahaaaa lite kallt ute?!??! fy vad sur jag var. på gymmet gick de inge bra, var där 45 minuter och tränade knappt. låter taskit men jag tycker alla äckelspännis-medöversjälvförtroende killar är så satans äckliga! ville bara spy på vissa!
gick till mormor som lagade tomtegröt :D åh sötnosan! tommi skulle skjutsa mig så han kom och och åt tomtegröt med julskinksmackor, MUMS! var bara att åka hem, byta om, också skjutsade tommi mig till mamma. hade "lilla julafton" med henne, eftersom hon åker bort en månad till thailand som vanlig... LITE AVIS :(
fick julklappar : pengar, sängkläder, hudkrämer, ljus&duschgrejer:-) började må illa som ett svin innan jobbet, åt på tok för mycket hos mormor!
skulle vart jobb 19.30-22.30, men jag fick några extra timmar IGEN:D så blev 19.30-00! har jobbat sammanlagt 16 timmar extra, då med högsta OB, lite nice!!:D lite tråkigt dock att aldrig komma tillbaka, vart som en liten familj där!


RSS 2.0