tisdag

här är vi inte dåliga på att kommentera bloggen elina =D
vilken morgon! kl halv 7 vakna tommi för att hämta tvätten som vi haft i tvååå hela dagar. självklart kunde vi inte somna om så jag började dammsuga, tvätta golv och damma. precis innan jag skulle gå kom nadja och hämta bilen och berätta att hon också spytt i helgen, haha vilket spy kalas vi hade!
väl nere på skolan stressad och sånt, så hade vi ingen lektion:S samma lärare igen, irriterad ringde jag till tommi så hämta han upp mig också mötte jag mamma på vägen så följde med henne och handla mat tills senare.
sedan traskade jag ner återigen till stan för att käka på skolan, blev potatisbullar med bacon och lingonsylt :D

nu väntar jag på lektion, sedan blir det middag hos mamma med tommi:) fläskfile med pasta ostsås och taglatelle. mums! senare ska vi och bowla, hur längesen var inte det?? nu ska jag äntligen få visa mina år som bowlare ;)

lite om helgen
så var jag med tommi för ovanlighetens skull;D en helt vanlig helg förutom lördag vid 00 snåret, ni kan ju kanske förstå. vaknade i min egen spya och ja, min lägenhet var inte vacker.

nolbybacken

idag skulle vi till nolby med skolan, vi var upp ca halv 8. vi lyckades åka fel tre gånger!! haha vilka pajaser vi är! först åkte vi för långt till njurunda, sen sa någon "åk till nolbykullen" då trodde jag dom mena jättekullen så där for vi bort mot matfors fick vi höra:D efter mycket så hittade vi iaf.

har åkt hela dagen, skit bra väder och backe! lätt bäst i sundsvall:D fick hamburgare och korv med dricka där också. kom nyss hem:)

ikväll ska ja plugga för imorgon har jag lite att göra i skolan, sen är det heeelg ! blir nog utgång båda dagarna :D

har laddat in bilder på bdb, mycket roligare att kolla på bilder :)


våffeldagen

dagen började med att tommi klev upp 7 för att göra våfflor till frukost , åh sötnos :D båda åt så vi nästan sprack! så jag tog en liten promenix innan skolan.

efter skolan gick vi hem och la oss i sängen och kolla på tv(ovanligt) också vart jag så jädrans trött så jag somnade, medan stod tommi och laga mat i en timme! blev panerad fisk med sås och potatis :) till efterrätt... våfflor igen :D

senare på kvällen for vi till bosvedjan och träna lite lätt, också när vi kom hem la vi oss i sängen igen också somna vi kl 11 :O kl 4 vakna ja och då var det tänt överallt haha också med smink och allt


tisdag

hejsvejs !!

är förtillfället jätte "bloggsugenpåattläsa" men hittar inte många uppdaterade så bloggar lite själv ;) idag hade vi bara en lektion tackvare DÅLIG information.

annars har jag och tommi legat och fjantat oss och kollat på jenny på stengränd(lotta på bråkmakargatan) som tommi tycker jag är så lik :D undra varför?!

vi ska ut på en promenix för att bli av med lite energiii, imorgon är det våffeldagen och tommi har lovat det till frukost, lunch och middag :D

uppdatering

blev ingen promenix,for till ica maxi och handla en godispåse och massa annat gott:D så vi har spenderat kvällen framför tv:n och myst :) kollat några filmer och linda rosing som jag trodde skulle vara bra men det var fan b!

ska snart sova, kl är ju snart 12, skulle helst gjort den där religionsläxan... godnatt på er

måndag

idag har jag varit duktig! gick i skolan enda till halv 5, fick också våra efterlängtade stundemössor :D:D alla vart sjukt peppade, känns verkligen att vi snart är där!

när vi kom hem skulle tommi fixa något hemma så jag passade på att åka till mormor där moster också var:) åt korv&stekt potatis för ovanlighetens skull och en massaa fika såklart;) kollade på "jerry springer" som dom tydligen kollar på ofta, hahaha helt jävla sjukt program! publiken vart helt galen och skrek "HORA" hela tiden också börja dom slåss och ena tjejen blotta sig! har aldrig sett det tidigare och vart helt chockad, medan mormor&moster inte ens reagerade:o haha!

ringde också sandra och pratade om helgen osv. hon börja berätta om en bartenderkurs i sommar, som hon ville att jag skulle vara med på, sjävlklart vart jag på de !;D skulle vara en grym upplevelse att åka bort tre veckor på intensivkurs i spanien, hoppas det blir av !:D

på kvällen jag var på gymmet och kämpade och sen kom tommi och hämta mig :) nu har jag varit med sista tvätten för dagen också ska jag ta och göra mig ett fotbad/behandling för det är faktiskt lite synd om dom små stackarna! natti

söndag

ska inte ljuga och säga att det varit en toppenhelg, det känns som att det skulle lika gärna kunnat vara fredag idag, jag har alltså inte haft lusten eller humöret att göra någonting. jag som brukar älska mina helger! hoppas det bara är en engångsförteelse. för jag vet att jag aldrig kommer släppa det, även fast att det gått fyra jävla år.
tommi sover än, ska på gå ut med mamma och gå snart, trots mina äckliga skavsår sen igår! annars blir det en helt vanlig söndag för oss.

torsdag

tror jag börjar bli sjuk, elina trodde det ivarje fall och det ska man nog lita på för hon är alltid sjuk/förkyld ;D så jag har knappt orkat göra någonting, tränat 1 gång denna vecka?:S huuh jag mår dåligt av att bara sitta stilla även fast att jag inte orkar göra något.

ivarje fall, idag skulle man kunna säga att vi var lediga, hade mentor 15 min kl 11, åt hamburgare på skolan innan, grymt god faktiskt! när vi var klara åkte jag&linda till birsta, var in överallt, hitta massor.. var tvungen att köpa en skjorta(lång) som jag letat efter väldigt länge, så nu har jag knappt några matpengar kvar, smart :D
var och fikade en smootie såklart, vår favorit :D for in till stan & försökte fixa mitt busskort som inte funkar :S måste ringa till länstraf.... less att ägna tid åt saker som inte ska behöva hända!

for senare med tommi till mormor där hon bjöd på massa förbjudet.. jaja någon gång måste man få unna.
 
ikväll ska vi förmodligen träna, längesen jag var på gymmet så blir nog så:) lär bli fastklistrade framför tv:n med LOST som vi började se igår, vet inte hur många avsnitt vi såg haha.

imorgon är vi lediga, så skönt ! ska iväg och simma då, tommi har tjatat hela dagen :p annars får vi se om det blir utgång, beror på vad kvällen har att erbjuda;)

våriga tisdag

imorse hade vi sovmorgon till 12:30 och jag vaknade kl 10, och när jag såg vädret bestämde jag mig för att jogga och gud så skönt det var! jag har varit pigg och glad hela dagen!
vi gick&åt innan skolan började, där har vi kämpat med skoltidningen, rätt så nöjd faktiskt:D
gick och mötte jonna senare och gick till "body in motion" om det heter så..? har velat äta där jättelänge, och det blev en kycklingfilé med bulgur och massa sallader och jätte god dressing, avslutade med en fruktjuice med massa gott i, skitbra ställe!:D
pratade såklart en massa oockså, mycket roliga saker att se fram till nu:) hon fick även sin present nu haha, var månader sen hon fyllde år men jag hade glömt den:p var runt på stan men det känns så dumt att köpa sommarkläder nu, plus att plånboken sviker.
kom precis hem nu, ska in till pappa och vattna blommorna&ringa han, blir förmodlingen träning sen, så ha en bra kväll:)

söndag

igår när jag vaknade pratade jag med matilda och hon sa att man bara måååste ut, så tommi&jag rensade frysen&skafferiet på bröd och pallra oss upp till sidsjön, så jäkla varmt att jag kunde ha min nya vårjacka:D annars var jag slö heela dagen, sov flera timmar faktiskt, när jag vaknade hade tommi gjort världens middag(se bild).
på kvällen blev det melodifesivalen såklart, beställde en large pizza från biteline till det, haha vi orkade knappt halva:p vart också riktigt chockad att "snälla snälla" kom tvåa, det var det värsta jag hört:S jag trodde ärligt att hon skulle få noll poäng. såg sen "sin city" innan vi slockna.

idag har vi haft städdag, skinade rent nu! pratade med pappa förut också, 25 grader kl 6 på kvällen! ni kan inte förstå min avundsjuka. ikväll blir det de vanliga, middag - träning - beck. ha en bra kväll :D


fredag, den bästa dagen på veckan

kl 8.15 var linda&jag på skolan, efter det gick jag hem och sov med tommi. fick stressa sönder, packa&åka ner till stan. linda&jag skulle till kvinnojouren kl2 och lämna armband. efter det träffade jag elina och köpte förköp till aveny, skulle ta bussen till alnö och då var mitt busskort tomt?? jag som hade fyllt på det med 300 från mitt kort, kuul att de fanns där :S hm.
hos elina slappade vi, läste tidningar och åt jätte god mat:) började dricka&lyssna på 90tals musik, haa så jävla bra peppmusik:D jag klantskallen glömde mitt puder(och elina hade bara vita haha) så gick ner till tove utan smink typ:o men linda min ängel kom senare med exakt samma färg och allt, min räddare säger jag bara! man kan faktiskt inte gå ut utan puder, annars bryr jag mig inte :p
hade jätteskoj hos tove, vart massa tjejer och jag drack upp min liter vin påängång haha! tommi stackarn kom lite tidigt pga jag uppfatta tiden lite fel så han fick stå ut med oss;) påvägen ner var jag osäker på vart jag skulle så sålde min biljett till en annan tjej som elina gick med och jag gick med dom andra:) på oscar var det såå jäkla kul, dansade hela tiden och träffa massa folk:D skämde ut mig lite när jag beställde en skitdyr drink och tappat mina pengar haha, som tur var hade linda åt mig ;p kl 3 hämta tommi mig och jag somna på två röda;)


gamla minnen

jag&tommi somna mellan 8-11 så nu är man superpigg och lyssnar på gamla låtar,vilken kick;) om det är något som får en att minnas tillbaka är det musik sitter och skrattar ihjäl mig från massa gamla minnen från höglunda när jag&matilda var som vi var, har fan inga värre minnen än därifrån:O vi jävlades med lärarna och eleverna, skrek och sjung i korridorerna, terrade "SEJNERR" gjorde allt förutom att plugga och var så fjortis som det bara gick, brydde sig inte om något annat än varandra, och roligt hade man. eller när jag alltid var i timrå/söråker med jonna eller sandra, vilka minnen från tjärn och allt groggande ;) och allt jag gjort med elina, gården på alnö och när man alltid var nere i vi, herregud vad roligt man haft!


onsdag

hejhopp. sitter på skolan med graf just nu. slutar om en stund, och vet ni vad?? jag ska simma! jag har inte varit på badhuset sen i femman:S så det ska bli kul:) mamma och jag blir det, ska basta med hårinpackning och grejer sen! Annars blir det lungt, är ledig imorgon från skolan, eller vi har Baldone(dagsverket ungefär) och då åker pappa&jonas utomlands med, avundsjuk!! men snart så ska jag åka, så snart som möjligt :D

måndag

första skoldagen började med att jag&tommi låg och drog oss flera timmar(han skippade sin lektion) så mysigt. hade bara en lektion, man kan ju bli less på lärare som är lediga och inte informerar oss elever. så det blev en tidig dag, tommi och jag åkte ut till birsta, köpte en t-shirt, örhängen, ett skärp och present till wan:) nu har vi lagat kyckling, eller rättare sagt tommi. efter det ska vi in till pappa och äta prinsesstårta(jag vet onyttigt men wan fyller ju år) hehe, 34 bast, sjukt, hon är flera år yngre än min storasyrra :o låter väl äckligt, kanske är det, men ni som känner min pappa vet att han inte är en snuskgubbe;) blir iaf träning på bosvedjan ikväll :D puss och kram


sista lovdagen

jag har haft det bästa lovet på länge, underbart! kan inte ens tänka mig att jag ska gå till skolan imorgon, fy fasiken vad tråkigt! det är väl tur att man har världens bästa människa i samma klass?? tänka sig, jag som alltid tyckt att det tidigare måste varit negativt, men jag lovar, det är det inte! han har förövrigt gjort om sin blogg idag, så snygg :D tommil.blogg.se
lite kort, igår var jag på stan med tommi&elina, sedan hade tommi och jag filmdag, hela dagen. idag har vi städat, tränat, lagat mat och sett beck. vi ska väl krypa ner i sängen snart, sovmorgon har man åtminstone :)


fredagskväll

innan mina kära gäster anlände hann tommi&jag gymma, vara på birsta 2 gånger, sola, färga håret och äta jätte god middag hos tommis mamma:)
jag,tommi, elina, nadja och jonna blev det hos mig. vi spelade "med andra ord" där jonna&tommis lag förlorade och det blev lite sura miner och tommis avslut med ett vrål som lät som "en gris som födde barn" enligt jonna, och det var i jämförelse med när nadja hela tiden skrek "jag kan jag kan" och tutade med tutan, hahah fasiken vad vi garvade! låter kanske inte så roligt, men det var det :D
efter detta spelade vi massa gamla låtar som "bom bom bom", spicegirls osv, som vi självklart sjöng till, kanske blev lite mycket för tommi stackarn som var ensam kille, men lite kul tyckte han nog ;) vid 12tiden skulle jag&elina ner till massa krogar, det kan vi bara skriva booring om;) så vi avslutade på donken där tommi hämta oss;D skitkul kväll säger jag bara, glad att jag har er underbara människor!

här kommer en liten del av alla bilder som togs:D


RSS 2.0