happyland

just nu insåg jag hur lite jag vill vara kvar här och hur säker jag är på att åka härifrån
http://open.spotify.com/track/7e2Vn9uIlzZt6JQBU53vKJ

påkörd

ja igår blev man påkörd för första och förhoppningsvis den sista gången! var påväg till jobbet på cykeln då en idiot kör rakt på mig så jag flyger över hela bilen och landar som tur var PÅ cykeln. kan ju säga att jag går som en krockmongo idag.. ägnat 5 jävla timmar på polisstation, vårdcentral, akuten, röntgen... så less. men var inget med mjälten, bara en blödning på muskeln. jag lyckades ju få sadeln rakt i magen så nu är man blå och vacker... skitkul är de o jobba också. är helt död så blir nog sängen snart

kött fyfan

för att vara en social vän offrade jag mig och åt mat med min birsta-kompis tidigare idag, det fick man ju fan för. har mått illa sen dess. jag tror min mage har psykiska problem och ett komplicerat förhållande till kött. jag tackar gud för frukten och gröten!!



imorgon jobbar jag på hus&rum, mina resterande 9 dagar kommer jag finnas på hemköp, känner mig en aning opepp faktiskt

ge mig

ikväll har jag spinnat och varit på gymmet. tror inte de här med träning riktigt är min grej längre... mår bara illa och vill sluta. fast de är ju rätt skönt efteråt såhär.

hittade den här söta älsklingen på birsta idag, den passar mig perfekt - liten o söt;) kanske någon som vill ge mig den i tidig 20års present??




klocka

inatt sov jag 12 timmar, helt jävla otroligt... skönt!!! nu ligger jag och kikar på sex and the ciy o myser med täcket, ganska mys såhär efter "jobbigt" kvällsjobb..... imorgon är jag ledig, ganska jävla skönt.... elina har bokat bord till henne o mig på saffran på fredag + utgång efter det, kan fredagen bli bättre????? NEJ:D nu till dagens näst bästa:

min nya älskade superduperfina klocka !!!!



när jag ändå shoppade lös...



regnig söndag

idag var det inte allt för roligt att gå ner till jobbet i spöregn, hua vad opepp jag var. första gången i sommar som jackan fick åka på. men nu är jag äntligen hemma o ska dega i soffan heeela kvällen, med mitt vanilj te såklart =)

helgen har bjudit på birsta tripp med lilla sandra, dessvärre ingen shoppinglycka, men kanske lika bra! utgång med elina o gänget, intressant kväll med mkt vin o goda mjölkdrinkar, och tur att jag hade elina med mig hem, ha ha.. har äntligen fått se "nya twilight" filmen på bio och mulat i mig älskade nötter med linda som sällskap:D haft besök av en ledsen filur och lite större shoppinglycka i stan(skitfina svarta byxor)händelserik helg de gillar jag ;)

fredags hos elina ;)



vilket jävla sug

drog precis fram dammsugaren där pappa nyss bytt påse, OCH HELVETE VILKET JÄVLA SUG!! nog visste jag att pappa sa något om "den bästa dammsugaren på affären" när jag fick den i 17årspresent(och ja det var ju förjävla kul o få en dammsugare när man äntligen fyller år) och sen dess har jag nog aldrig bytt den där jävla dammsugarpåsen, alltså 3 år sen i oktober? HAHA! när mamma skulle dammsuga här sista hade påsjävlen sprängts och all skit hade åkt in i motorn hahah!!! hon trodde den pajjat nu, men de kan jag garantera er att den inte gjort;) jag som trodde missi vant sig vid dammsugaren men ikkesannikke nu flög hon åt bara helvete när jag drog på den för fan vad högt det lät och jag tror nästan parkettgolvet följde med Hahahha fan vad dryg jag är, svär gör jag också hualigen. men det var ett jävla bra sug på den...........

btw mamma hittade 33 kusar i mitt kök när hon tjuvstädade här... det är väl normalt? ni har väl också de bland maten och tallrikarna?

vardagsmat






sitter tragiskt nog och kollar in höst mode och längtar en gnutta, men bara en gnutta till alla dessa stickade kläder mmmmh. det är ju faktiskt regn och mulet väder då får man tänka bort sommaren ett tag.

idag har jag bestämt att inte göra något, ni vet bara sånt man känner för eller borde göra.. pappa kom precis in med nya dammsugarpåsar så nu ska det dammsugas. annars står tvn på med z-tv på o missi ligger o myser bredvid mig i stortäcket. hade tänkt att äntligen få träna MEN, imorse hade jag en halvtimmes lång hostatack(men somnade om eftersom jag var helt död) så haft skönsovmorgon utom de o denna jävla mobil som alltid ringer sjuka tider på dygnet!!

igår körde jag ett dubbelpass på hemköp, började 7.45 o gick hem 22.15.. hade 1,50 timmes rast då bjöd morsan på lunch på tant ansi och fröken sara =) kycklingsallad med hollumi och den imponerade faktiskt inte speciellt..  visste ni förresten att i norge där får man inte köpa öl efter kl 20 på kvällarna, 18 på helg och inge alls på söndag? en norsk kom igår till kassan och sa "det bästa med sverige är att man får köpa öl på kvällarna" ganska sjukt! btw så reklamerade jag mitt tionde par skor i veckan, morsan vart riktigt impoponerad ;) så imorgon ska sandra få hjälpa mig att hitta ett par nya älsklingar ;)

nä nu ska jag fixa med tvätten, kanske ta en prommis innan jobbet ikväll? kuben har blivit min nya favvo-pommisväg =) ledig 2 dagar efter kvällsjobbet ikväll!!!! och imorgon är det fredag.... vilket betyder feeeest:D pössen

tynderö + stugan

hääärlighelg mmmh!!
fredagen fick jag efter mkt om och men byten blabla LEDIGT!!:D åkte med jonna,robin o marcus till tynderö på dagen o sooolade!! åkte båt, tog ÅRETS FÖRSTA DOPP(!!!) och njöt nå jävust på bryggan i solen medans folket ramla in.. blev grillning, bastning, badning, vin...;) mm älska tynderö o sommaren!!

lördagen fick ja skjuts av dalle enda till södermalm, skitsnällt! jobbade på också ringer pappa helt plötsligt o säger att johan ska in till gussjön så fick åka med honom efter jobbet, tur man har :D blev dock sent, 23 var vi där efter kört fel i skogen haha! blev iaf ett dopp och bastning innan läggdags på överslafen med sovsäcken och regnet smattrandes på taket, myyys =)

söndagen var de kanon väder låg på bryggan med ullis o stekte =) blev go grillning, lite fiske,ja fick en aborre rätt nöjd även fast niklas fick stor gäddan... vart hos mommo på kvällskvisten äte massa fläskpannkaka o massa gotta såklart, fick bli lång prommis till kuben eftter ;)

ny vecka imorgon.. pratade med elina förut har redan planerat helgen så nu längtar ja ihjäl mig ;) fan helger är de bästa med hela veckan, skulle aldrig klara mig utan dom!!! nämen godnatt, lite bilder får ni såklart pussen

tynderö



gussjön



min dag i bilder


älskar den här bilden på något konstigt sätt

kanske för att det är jag och min bästa vän, och att vi är så fulla att vi knappt kommer ihåg bilden, att vi var i turkiet och allt var sååå jäääävla niiiice, kanske är de??? TROR DEJA




lady gaga

får alltid rysningar när jag ser den här videon, ta mig tillbaka!!!






sommardag

har varit ute 11-22 idag, sååå jävla underbart!! köpte med mig sallad&jordgubbar till himlabadet där matilda o ja legat och degat hela dagen, älskar!!! dock är båda superkräftor nu tackvare stekar oljan haha! alla på stan sa att vi var röda haha! blivit bjuden på grillat hos pappa o sedan har ja o linda varit i sidsjön ikväll, åh vad jag älskat denna dag!








gatufesten

min kropp verkligen värker och jag kan väl sammanfatta gatufesten med : fylla fylla fylla, blå märken, mysiga middagar på stan, för mkt vin, rangliga ben, roliga förfester, sol, ångest, spya... de värsta hemligheterna håller jag för mig själv, man vet ju aldrig vem som läser, MEN kul vare ;) nu blir det en ren vecka där jag ska sköta om min stackars kropp!! idag har både lyckats trycka i mig en 109 kronors pizza och en kladdkaka, men ganska värt de faktiskt;) MEN ren vecka till veckan som sagt!

och juste får inte glömma, jag o elina träffade joel kinnaman på självaste gatufesten!!!! hur stor är chansen??? dö snygg och de värsta är att elina skakade hand med han!!! tyvär ingen bild, lite pinsamt och fråga, men lite ångest såhär i efterhand...

inge mkt foton tackvare liiite för mkt alkohol, men här är några;-)





3dagars

gatufest biljetter är inköpta så nu blir de röj i dessa snygga jävlar ;)



köpte lösnaglar igår, sååå snygggt



igår luktade de storbak hos mig mumma!! dock är nästan hela  kakan kvar, halva degen hamnade i min stackars arma mage... kladdkaka med blockchoklad o mandel



idag är jag fan sliten efter denna natt haha.. jobbar till 22.15 ikväll på gratis-dagen på gf, önska oss stackars hemköp-arbetare good luck ;) lär bli en intressant kväll haha. pussen

RSS 2.0