tjejkväll&mys med sandrus<3

ikväll har vi verkligen haft tjejkväll! varit ner på stan och solade, sandra färgade håret på mig, vi gjorde ansiksmask och kollade på sex and the city medans =) blev sedan ögonbryns&fransfärgning till gofika =) nu har jag packat de sista, ätit lite mera, betalat räknar m.m. också ser jag att sandra somnat i soffan, såå söt! vågar inte väcka henne, får se hur jag gör. godnatt på er =)

sandras "lilla" väska;)



börjat få linje igen:D



sötnosarna mina



min snygga "färgahåret outfit" (känner du igen shortsen elina?;)



hårfärgen i!



LOVE



ansiktsmask, sex and the city och frukt <3



ögonbryn&fransfärgning





jobb och träning

jag säger bara vilken jävla morgon jag och mamma hade :D för de första var de 23 minus när vi skulle gå till mitt jobb och jag hade världens trunk med mig! påvägen dit säger mamma"du har väl nyckeln" och jag:"jamen nää ja glömde den hemma *ironisk*" också när vi äntligen är framme var JUST DEN NYCKELN HEMMA! HAHA! och jag var sen, hon var precis 11, lite panik! inte nog med det var både jag och mamma helt vit i aniktet, mössan, halsduken... mamma hade till och med vitt på sina kinder på håret HAHAHA!! skulle ta pärs bil, också låser mamma in sig... sen ska hon slänga ut nyckeln till mig genom fönstret, då har fönstret också fryst fast. hahaha vad jag garvade! men vi hämtade nyckeln och tror ingen kund hann komma endå;)

förutom detta har det gått bra och jobba. var och tränade styrkepass precis efter jag jobbat, börjar få lite muskler nu kände jag ;) när jag packat på mig allt igen och ska trippa hemåt står moster där i en varm bil, ibland är hon för gullig!

nu har jag fikat&varit till både mamma och pappa och hämtat grejer tills imorgon:D snart kommer väl sandra, så skriver mer om kvällen då, ha en trevlig kväll:D

godmorgon!

nu är man ny vaxad och fräsch... för er intresserade så har jag inte rakat mig under armarna på flera år, jag vaxar nämligen, eller vaxar heter de kanske inte, ni vet en sån där maskin som rycker hårstråna? dock kan man bara göra under armarna för resten av kroppen är en riktgt jävla pina, speicellt vaderna, fyfan!:D

nu ska jag ta mitt pick&pack och möta mamsen och gå till jobbet! får inte glömma min sallad jag köpte igår på hemköp, helt otroligt att jag kunde hålla mig ifrån den hela dagen igår ;)

lyxade till min frukost idag :D



min goooda sallad :D


stress

idag har jag jobbat 9-19.15 och trodde jag skulle vara hemma tills 8 något, nä då kom pappa också körde jag till ida i matfors för och kolla hennes badrum som pappa ska fixa :) skitfint hade hon såklart! tiden drog ut och jag var inte hemma förräns 22 :O jag som hade planerat att packa klart idag!! har iaf packat lite, och hittat mina snowboardsaker :D

igår jobbade jag också, 12-22.15.. allt går verkligen bra på jobbet nu, är så kul när man börjat känna igen människor och surra bort tiden:D idag fick jag även nya arbetsbyxor ;) jäävligt stora men ändå! stortrvis nu, plus att vi verkligen fått mer tider nu.. ni ska bara veta hur glad jag blev över min lön;-)

lite snabbt om helgen
så var den lugn och nykter, skönt på ett sätt men jag var inte ensam om att tycka de var en aning boooring ;) däremot jobbade jag, var med linda, tränadeX2, hade SOVMORGON & myste hos mormor&moster med massa god mat och barnvakt åt kusin barn :-)

imorgon blir det jobb igen, fast på hus&rum, sen träning,sen sandra kväll:D vi ska ha världens tjejkväll med solning, hårfärgning, ansiktsmask, sex and the city OCH PEPPNING FÖR VEMDALEN PÅ TORSDAG:D:D:D:D

nu måste jag diska, sen sova... eller kanske bara några sex and the city avsnitt först;) godnatt sötnosar!


internet<3

hej mina kära vänner.. det var ett tag sen, kan bero på att jag varit utan internet i 4 dagar. helt sjukt vad beroende man är av internet, inte bara för att snoka bloggar & kolla fejjan, de är fan allt!

ni får bättre uppdatering imorgon. har jobbat hela jävla dagen/kvällen, bränt sönder min ansikte och mina fingrar har torkat sönder och spricker ännu mera nu när jag skriver. dessutom börjar jag jobba 9 imorgon! bra anledning där, godnatt;)

träning, thai-mat, film & elina <3

idag har jag varit ledig =) klockan ringde klockan 09.30, dödstrött och frusen var det bara att ta en, faktiskt skön prommis till arbetsförmedlingen på möte om jobb utomlands, riktigt intressant&inspirerande!! norge here we come;)

ringde massa nyttiga samtal hemma innan jag trippade till mamsen, och vi sedan till mormor =) hade träning och därefter kom elina och vi for och köpte thai-mat!!:D
vi har kollat på en jättebra film och myst i soffan med massor av täcken, filtar, kuddar & ljus =) nu sover lillgumman för hon ska upp tidigt imorgon! ska lägga mig i tid jag med, jobb hela dagen imorgon! puss på er


till mormor

pysslade med detta för några veckor sedan. mormor låg ju på sjukhus hela förra sommaren och missade mösspåtagning, bal, student och hela sommaren. så jag gjorde ett album till henne =)


onsdag

det är verkligen kul att allt går emot mig gällande detta ting. sveriges system kan ta sig i arslet. nu blir det jobb yeeey:S

fettisdag



imorse blev det gymmet som sagt. kan erkänna att jag gruvade mig starkt, men ack så bra de gick ;) var in till mormor&fikade. sedan var jag&mamma och köpte thai-mat och semla med oss hem:D fick i mig hela lådan med stekt ris&kyckling med grönsaker:D och semla till efterrätt ;)
övningskörde med pappa sedan =) ikväll har jag varit sådär hungrig igen, tänker inte ens rabbla upp allt jag ätit.. blä!
nu ligger jag och kikar på sex and the city, ska nog sova snart, så godnatt =)

med ett leende på läpparna

måndagen började jag med en prommis runt i skönsmon =) riktigt skönt! jobbade 12-22.15. vissa dagar är jag verkligen glad att jobba på hemköp när alla kunder och personal är trevliga och söta, så var det igår! jag hade ärligt ont i käkarna på slutet hahah :D
när man jobbar njuter man verkligen av att komma hem till soffan och bara kolla på tv/datorn, sååå skönt :D vart uppe sent igår, tackvare massa personer och en tar jag inte ens upp här, vem vet vem som läser ;) ganska kul endå!

vakna halv 11 idag, har bara käkat gröt =) nu blir det gymmet!

allahjärtansäckeldag

nejdå så farligt är det väl inte. det är bara det att jag inte tål att tankar ska gå till personer som är ett jävla dugg värt de. den sista personen man ska lägga sina tankar på! det är sista gången jag någonsin kommer ta upp denna människa. jag hoppas han låter mig vara, för ingen jävel ska försöka få kontakt med mig mot min vilja. om du läser det här kommer jag blockera alla dina sms/samtal om du inte slutar höra av dig. det finns inte ens tusen ord i världen som kan få något att kännas bättre.

så nu var det gjort, skönt att aldrig mer behöva tänka på det här. idag har jag varit till sjukhuset med mamsen, hon skulle lämna bajsprov som det så vackert heter. jag satt och läste "ELLE" medan, vårmode LOVE!!!
väldigt underbart väder idag. jag ska iväg och träna snart, sen blir de bio med sandris&stoffe =) skriver ett trevligare inlägg om min helg en annan dag

semla

idag vaknade jag 9.30 av att missi var hungrig lite less... men jag somna om :O till halv 12, så de var bra!
började med att sortera all tvätt, hatar de! så ringde mamma också gick vi ner på la stada i min skinnjacka o klackisar ;) sol ju!

vi var på hälsokost och kolla efter något till mormor, sen på stan där ja hitta massa vårkläder, shorts, blommiga linnen/klänningar... vill inte ens se dom!:D usch och fy för vintern
fick skynda mig hem och dra på mig varm kläder och gå bort till friskis för ett puls pass, verkligen opepp och världens träningsvärk. måste vara ett utav de jobbigaste jag gjort.

gick till mormor och hon hade just gjort fläskpannkaka, snacka om att rädda min dag!:D åt 2 portioner och massa mjukbröd med ost på ni vet?:D så jävla goda.. sen hennes jäkla hårdbrömackor, går inte sluta äta! åt 10 om inte mer, farligt!!
degade i hennes sköna fotölj och läste massa tidningar och tog mig en låååång vaaarm dusch(hos mig räcker vattnet max 10 min) så de va super:D

linda kom 9 och hämta upp mig, första gången ja åkte med henne sen hon tog körkort ;) åkte till mig och surrade! hon hade köpt med sig semlor, så jävla söt:D min första semla för i år! hon åkte nyss, ska sova snart, 12 timmar jobb framför mig! så godnatt =)


sandra

idag har jag verkligen varit duktig! 5 tvättar, dammsugit, skurat golv, bäddat nytt i sängen, dammat, diskat & gymmat & övningskört!

sandra har varit här hela kvällen, så mysigt!! =) vi har surrat, kollat på halv 8 hos mig, deaster date, och massor av sex and the city avsnitt, LOVE IT :D hon åkte precis och jag är sugen på att bleka håret,herregud varför??? får se vad som händer imorgon;)

mina mackor jag gjorde i söndags, köpte en hel halvmetersbaguette ;-) LITE JÄVLA SUGEN NU! men finns inge kvar:(


ledig:D

godmorgon!! självklart vaknar man 10 även fast man är ledig, vad är felet???

håller på städa, tvätta, sortera brev/kläder osv... men sen ska jag gymma, och sen till gos-mormor, det är ett måste på lediga dagen!:D och tillslut ska jag vara med min sandruuus <3

nä nu ska jag ta tag i äckeldisken med mina favoritabsolutbästavantar ;)


morsning korsning

sitter och käkar min kära gröttallrik.. har varit på en prommis runt sidsjön :-) har ju vare superväder ihelgen då man bara legat som ett pack hela dagarna.. men men får ta igen i veckan! nu blir de jobb till 22.15 sen är man ledig 2 dagar, skönt :D


RSS 2.0