onsdag

låg och tänkte på att det verkligen är sommarlov, det man alltid vill ha, men så säger tommi att det är ju inget sommarlov och det är det ju inte? vad ska man kalla det, sommarlov föralltid? för jag har inget att göra i höst:O jag är så jäkla nyfiken på vad som kommer hända, kan ingen ge mig ett tecken, gud kanske??;)


igår var vi iaf på arbetsförmedliingen, oj vad bra det gick... tommi gick det bra för iaf.
Nu har jag precis varit på en promenad i shorts och pratat med linda, konstigt det kommer bli att aldrig mer vara med henne i skolan, ha arbeten tillsammans osv.. hon nämde även gatufesten, den är ju om lite drygt 2 veckor:O fattar inte hur allt kan gå så fort, men jag är inte ens sugen på att gå, kanske 1 dag, men då vill ja att alla ska gå, så vilken dag ska ni gå? :)
längtar som fan till helgen iaf, och dagarna efter det... :D

fre-sön
tynderööööööööö, party:D:D
sön
buss till sthlm
Mån-tis-ons-tor-fre-lör-sön-mån
Egypten!!!!!:D:D:D:D
tis
sthlm:D


livet leker

förra veckan hände lika mycket och självklart är det väl roligast att läsa om roliga saker..? hur mycket saker som helst har hänt så här kommer lite kortfattat.

onsdag
var pissväder och egentligen skulle några i klassen komma och grilla men tommi och jag gjorde egna supergoda burgare här hemma! jonas kom först, senare linda, och vi spelade massa spel, drack och shottade. skitkul:D sen innan vi skulle gå kom lite mer folk också drog vi till stadshuset som var sådär!

torsdag

somna 03:00 och gick upp 06:00, båda var helt död men klev upp och var i busbacken 7:00. där var det proppat med folk och alla deras klasser, sen kommer vi med våran fjantklass.. men det var trevligt, träffade lite annat folk och drack lite:)
skulle hem och "sova" men fixade oss istället. drog ner till skolan där vi fick se film, och sedan lunch på stadshuset. OCH JAG FICK PRIS!!! för "största steget" haha höll på skämmas ihjäl när jag fick hämta de av rektorn inför alla, men 750 kr var de värt ;) Äntligen fick man för allt slit, som ni kanske nu förstår.. ;)
sen var det dags att gå ut... kände jävulskt konstigt och verkligen inte som ens egen student, fattade ingenting. men ut sprang vi och fiasko tycker jag.. ush och fy pinsam skola! fick träffa de ur släkten och de va skönt, sedan lastbilen som var kul förutom ljudet&min champang! blev middag hos mig senare, vet inte hur många vi var, jävligt många.. as god mat, grillat, och tårta och grejer. vart chockad över hur mycket pengar och grejer jag fick, tack!:D
sen skulle  vi förfesta, fiasko igen herregud vilken skitklass! men inte ska kvällen förstöras så börja dricka som en tok och det sluta dååligt haha, fick vila flera gånger, men vi vart ett gäng iaf och spela spel och hade kul :) drog sedan ner på krogen och dansa som en took, gud så trött jag var. var hemma 2 och somna på 2 gröna ;)

fredag
var rätt så seg,tommi&jag gjorde massa saker på dagen som jag helt glömt? åkte iaf till timrå senare till jonnis. där var massa folk och jag hade skit kul, äälskar att vara med er önskar ni kunde varit med på hela studenten!:D nere på stan slittrades vi och där var jag på stadshuset och dansa som fan först, skitkul.. sen vart de väl som de vart, 3 va ja hemma och nån snusk försökte få mig hem på hemvägen... vänta till 4 på patrik med han kom aldrig:O jävla strul hemma också herregud!

lördag
sov till 1 och då kom patrik hem, då hade han fått ragg i söråker haha jävla knäppgök, så där fick man höra lite detaljer man helst ville slippa.. kl 3 for vi med pappa ut till indal där vi lovat gå på min morbrors frus 40 årsfest, lite jävla seg var man fyfan! där vart de mat och bufé med frågeslingor och snapsvisor, synd att de serverade hb bål så ja helt tappa suger att dricka.. fyfasen va alla var full och jag gick runt och filma alla&knäppte kort och fan va sur vissa blev;) fick tjata som fan innan alla skulle åka hem, 2 var vi hemma och somna på än gång..

söndag
riktigt bakis/slö dag. vakna 2, tog pappas bil till tommi och käkade smörgåstårta till frukost. senare hem och hade desperade mataton och beställde biteline pizza LArge ;) sen filmer och sussning, mysig dag med regn!

måndag(idag)

en all-dag. har fixat bussbiljetter, städat, tränat(för första gången på 3 veckor) laddat in miljarder bilder, fixat med resan, fixat försäkringar, hälsat på mormor..



TVÅ stora nyheter:

  • Egypten med tommi om 7 dagar och vad jag längtar!!
  • Yran bokad och klart med underbara människor!!
orkar iinte lägga in bilder också, de flesta finns här :)


nu börjas det!!!!

hejhopp! nu känner man att allt är börjar.. :D

igår var det innebandyturne(som jag inte var med på) och som gjorde att vi går ut föreeeeeeeeee elarna:D:D på kvällen blev det lärarmiddag på olarys med en utav de godaste burgarna jag ätit:D tommi&jag satt kvar nästan tills sist sen drog vi hem relativt tidigt för jag skulle till mormor men så hade tommi tappat sin bil nyckel(Y)

idag vart de ännu mer strl pga av att vi letat efter tommis bil nyckel överallt , vi har vänt upp och ner på min lägenhet, hemma hos tommi, letat ute och enda ner till stan, ringt&varit till olarys men ingenstans är den! inte nog med det så är extra nyckeln borta också! haha lyckat!

var iaf på skolan och fick äntligen betala lastbilen och fixat massa annat. har annars varit på birsta(med buss haha) och hittat en jacka!!! äntligen och vilken tur man har ibland!

har också hälsat på mormor, hon vakna igår!! och man hade kontakt med henne men hon svamla om allt mellan himmel och jord(pga av allt knark hon fått) och kan bara röra fingrarna och lite av tårna :/ men hon ska bli bättre säger de, känns bara jobbigt och se henne så annorlunda.. :(

men annars så känns allting mycket bättre nu när mormor mår bra speciellt! för imorgon börjar festen!! och sedan rullar det pååå :D

söndag

Hejsan! idag har jag varit med i st-loppet och varit på norra med mor, gick sedan bort till mormorhjärtat<3 nu på kvällen har jag&tommi ätit grillat hos pappa och nu är jag i bosvedjan hos tommi och fixar outfit tills imorgon. imorgon börjar allt, innebandytunering, lärarmiddag och sedan alla studentfester och MIN egna studentfest vi ses:D

vårruset&onsdag

tisdag, vårruset
tommi&jag klev upp halv 11 och gick ner på skolan och käkade. köpte också ett par "jesusandaler" :) fick lite tråkiga nyheter men också bra nyheter.. tommi och jag for upp till norra för att se djur men fanns inga där så åkte och hämta upp mamma och for till sjukhuset. satt hos mormor 1 timme sedan bytte vi om och gick till vårrustet. där träffa jag linda och vi leta vårt "skollag" och tillslut så! fick fula ntitröjor och började springa ;) sprang med linda ett tag men efter 2 vattenstoppet orkade jag inte vänta så sprang ifrån henne haha. men möttes på målet och det var inte speciellt jobbigt, gick inte att springa speicellt fort med allt folk. träffade 2 tjejer från nti och fikade vår picknickkorg MUMS massa godheter!:P vart dock kallt som satan så mötte upp mor min&duschade på hennes jobbb på sjukhuset. gick sen till mormor innan vi tog en promenad hem.





onsdag(idag)
idag var både tommi&jag seg sedan gårdagen.. kl 10 hade vi svenska med fika och spel, där tommi&jag var i samma lag men vann ingen gång, huuh. hade lunch&sedan graf med fika;) fick reda på 2 betyg till, wiiie bättre än jag hoppats. fick lite bättrre nyheter om mormor och gud så glad jag vart där ett tag med mina betyg i handen och allt.
var hemma en stund och grillade jätte jätte gott med tommi, sen laddade jag in massamassa kort (bdb) så där kan ni kollla, ska ladda in från balen snart också:)
tommi skjutsade bort mig till mormor sedan och där var jag en bra stund med mamma. kisseriet börjar funka nu så nu börjar hon gå ner lite(hon gick upp över 20 kg på bara några dagar) eftersom inte hennes kropp funkar alls. men idag kändes det lite bättre, dock ska man inte hoppas på för mycket..
nu är jag hemma efter en promenad hem med mamma. har nog skrivit alla dessa inlägg för att allt ska vara som vanligt. känns lite skönt på något sätt att berätta vad man gjort osv.. önskar bara att allt ska bli bättre, mer än allt! du kommer intevara med på min student och det känns jobbigt, jag vet att du verkligen inte vill missa det, älsklingen min. bara du blir bra och vaknar, då blir jag lyckligast tjejen ivärlden.


studentbalen, sön-mån

lördag, bal
kändes inge roligt alls att gå på bal men hade biljett,klänning osv.. fixade mig och sedan fotade pappa mig&tommi. kl 4 var vi hos matilda där dom hade dukat fram alla sorters "snacks" och välkomstdrinkar. kom ca 10 till dit trevligt :) var dö varmt så alla höll på svettas ihjäl. självklart spiller jag klantskallen ut lite av min drink på klänningen&tänker inget mer på det, senare ser jag världens fläck! paniken fick jag! fick ta massa tvål och vatten men den vart bara större :S så matildas mamma tog barnservetter och efter mycket om och men försvann den nästan, tuur :p
pappa kom vid 6-7 tiden också for vi upp till södra berget där alla andra var :) satt bredvid tommi och mittemot linda&john. var rätt god mat och trevligt där, var massa folk som man kände såklart och alla var döfina! var uppbjudningsdans och det tog tommi självklart på allvar så vi dansa till musik vi inte ens kan stegen till, han är så söt och fin min älskling :) vi drog därifrån rätt tidigt, efter 12 någonting kom pappa..



söndag, sjukhuset

både mamma&pappa hade varnat mig för hur mormor såg ut och jag har inte varit så på att följa med, men gjorde det idag. var riktigt jobbigt men samtidigt inte lika hemkst eftersom hon inte hade kände smärtan och såg ut som hon bara sov fast med alla apparater och sladdar, hjärtat mitt.
hade svårt att bestämma mig men följde ändå med ut till alnö för att fira tommis systerson, och det var nog bra. var trevligt, bra väder, spelade kubb, åt mat, var nere vid havet :) kom hem rätt sent så vi hann bara baka muffins och sova


måndag, skola
hade msk där vi hade fika och massage :) tog en promenad till sjukhuset och gick in med mamma till mormor. idag var det lite bättre, men inte som dom hoppas.. var där bra många timmar och gick sen ner med mamma till stan&köpte thaimat och åt det hos mamma. var senare ut på en lång jogging/gå runda i 1,5 timme, skönt. tommi kom sen och pysslade om mig gubben min.

mösspåtagning & nadja 20 år

onsdag, mösspåtagning
kl 10 hade jag,linda,erik&tommi redovisning och efter det blev det drickning med klassen, började på toan lite lätt, fullproppad med oss haha men slutade med att bara jag&linda vart kvar&trevligt hade vi ;) mötte upp resten av klassen kl 1v och det var bara ett fåtal som var nykter nere på torget :D åh vilken stämning fyfasen vad jag längtar tills själva studenten!
sen skulle alla köpa förköp men sjävlkkart var det slut! så tommi&jag gick hem och vilade med vart inte mycket för de i klassen ringde hela tiden haha, så de kom upp till mig och vi festade lite innan biteline:) var väl 8 st ur klassen som käkade, taco tog jag såklart! senare blev de förfest hos emil i stan med massa annat folk, kl 10 var vi utanför stadshuset och stod i kö men kul att biljetterna tog slut :S lite less gick jag&några in på svensson, men var verkligen opepp att vara kvar plus massa strul med de andra så tommi&jag gick hem och "kollade på film" somna dvs:p





torsdag, tråkigheter

båda var lite småseg men inget mer. var både på stan&birsta med tommi och letade olika saker till balen. lite senare gick jag upp till sjukhuset och hälsade på mormor som inte var roligt alls, aldrig sett henne ha så ont även fast jag varit på sjukhuset många gånger när hon legat där, vi märkte att något var fel. på kvällen slet jag in i det sista med graf-portfoliot.



fredag, nadjas 20-årsmiddag

började 8:15 och fick betygen i rättskunskap&religion, okej.. grafen vart jag överraskad men glad:) fick dåliga nyheter men pallrade mig ändå till birsta, tog en promenad. köpte allt det sista till balen, dvs skor, väska, hårfärg, lösnaglar osvosv. Och en present till nadja, en spritflaska ;) tommi kom och hämtade mig och 4 var de middag hos nadjii. där var släkten basti,jonna, robin och amanda:) fick jätte god mat och tårta och pratade om allt mellan himmel och jord, ni är dom roligaste jag känner måste jag medge!

RSS 2.0