nya kläder

kläderna sedan fredagens shoppande :D

kjol, monki, 200:-



paljett bolero, HM, 200:-(fick den billigare för att en tråd var lös)



jacka, Gina Tricot, 299:-



Stickad kofta, Gina Tricot, 199:-



Stickad tröja, Gina Tricot, 149:-



Tunika, Gina Tricot, 199:-



Mysig halsduk, HM, 149:-



Avslutar med en bild på missi som är så otrligt gosig nuförtiden, helt besatt av ligga i ens knä vart man är.. stackarn är väl ensam för mycket nu när man sällan är hemma





lång helg

för er som orkar läsa, men det tror jag nog ni gör ;-)

på torsdagen jobbade jag till 19 och där satt sandra sött och väntade =) vi gick hem till mig och såg mammas pojkar och efter det paradisehotel som vanligt hehe, sen vart sötnosen sugen på chips så vi gick ner och köpte de. haha var så kul för jag visste precis vart sandra var utan att hon sa något, man kunde lukta sig till henne :D sööt! sandra är så go när hon är här, hon ska alltid ta mitt jätte täcke och mysa med i soffan framför tvn, också har hon min grå pjamas också slänger hon tusen saker överallt, det är min sandra det! :D vi somna sent som vanligt, surrar som några tokar!

fredagen vakna ja 7 som vanligt.. somnade om men halv 8 ringer sandras klocka konstant, klantskallen hade "råkat" ställa den en timme tidigt haha.. så hon gick iväg till körskolan 9 och jag gick ner och mötte henne runt 10. blev solning och verkligen behövligt! tog sedan bussen till birsta där jag hittade TUSEN saker, helt sjukt för jag har aldrig hittat så mycket :P efter många timmar tog vi bussen till haga, där vi fixade saker och åkte i en buss full med snorungar som skrek och där någon idiot lagt kokade ägg :S så ni kan ju förstå hur de lukta haha! sandra fick sin dricka, vi vänta på skjuts, ner till stan, sen hem till sandra, och sedan buss till stan igen, vilket strul! väl på stan köpte jag några kläder för jag hade ju rabatt på IN ;-) najs!! hittade en toning också, najs!!!!
var hemma kl 5 dog jag och sandra i soffan, men det var bara att börja med håret och det vart kanon! duch&fix sedan började festen! ronja&my kom samtidigt vid 7? vart tidigt full i varje fall.. lite för full haha! spelade spel, poppade musik och dansade som några tokar!
kl 12 gick vi ner till momento och gick förbi alla eftersom ronja har vip;-) där träffa vi några som bjöd på smirnoff MUMS. jag satt och snacka med dom också kommer ronja&sandra och drar upp mig " den här kvällen kommer du aldrig glömma" också drog de uupp mig på scen för där skulle vi sjunga karioker !!! jag dog, jag har seriöst aldrig gjort de på krogen :P men det var kul som fan haha! sen blev de dans HELA kvällen, fyfan vad kul de var!! de stängde dock tidigt kl 2, jag vart så jävla chockad tiden bara rann iväg. så jag trippade hem och mina stackars fötter höll på dö, tur man hade telefonsällskap! hemma var man hyffsat dragen och kunde knappt stå upp, haha herregud :D däckade sådär på än gång

lördagen vakna ja 12 och låg i soffan framför tvn väääldigt länge, men sen var det bara att fixa sig för personalfest! halv 6 skulle vi ses på hemköp. där hade de gjort skitmysigt med julgran, belysning, vin, öl, cider, chips, nötter, godis.... blev några cider där sen kl 7 var vi på våningen. haha jag vart lätt yngst där, för det var mest affärsfolk där.. blev massa uppträdanden, sedan tre rättersmiddag som höll på till 12. då velade jag som fan, träffade lite folk på stan men vart hemma 1. pär hade ju ringde under kvällen och ville att jag skulle jobba dagen efter så det var väl lika bra det! väldigt kul att göra något annorlunda för omväxlingen skull!

idag, söndag klev jag upp onödigt tidigt för jag skulle till birsta innan jobbet,men blev iaf jobb 11-15 var rätt bra med folk ändå =) sen fick jag springa hem och sedan ner till stan för att möta upp jonna och även lina och hennes kompis =) vi  gick och fika på barista på än gång, jonna&jag drack ett skitgottt the! sen gick jag och jonna lite på julskyltningen, men även i affärerna. fick skynda mig hem runt 6 och sedan iväg på träning, 75 minuterspasset, grymt skönt! var in till moster&mormor och kollade bingolotto en stund ;-) moster skjutsa hem mig för min häl höll på dö! alltså ni ska se min spricka på foten, värsta jag någonsin haft tror jag :S minst 2 cm lång och det har växt en vecka, normalt?! så jag har filat och smörjt förut, känns bättre nu! har även diskat sen helgen, dammsugit OCH RENSAT kylen, fyyyyyfan vad vidrigt det är!! det låg mugglade matlådor sedan 3 veckor bakåt, mjuk gurka, ruttna frukter.... fan vad äcklad jag blev. men  nu är det fräscht!



foton sedan fredagen





foton sedan personalfesten i lördags

min ooutfit ;-)


onsdag

det gick ju kanon att sova igår. somna som en stock kl 12, men sen efter 3 timmar, alltså 3inatt började jag vakna, somna,vakna... ni fattar inte hur jobbigt det är! jag är ju som en zombie på dagarna. och det kanske man inte ska kalla "kanon" men jag somna fort åtminstone!

jag klev iaf upp 10. fixade massa papper och grejer hemma, sen blev det gymmet 1 timme. satan vad ont jag hade i revbenen! var in till go mormor också såklart :) käkade lite där.

har gett bort alla pengar idag
, hyra och annat... så nu har man 700 på kontot :p haha tur att man får pengar från hus&rum senare i veckan... skönt att få slippa tänka på att man är skyldig iaf!

har jobbat ikväll igen,
det gick väl bra. vissa kunder är ju bra roliga, alltid får någon en på bra humör haha. så nu kom jag precis hem och ska väl sova snart, för imorgon jobbar jag 09.50-19.15, men sen jävlar är jag ledig tills måndag! och imorgon kommer äntligen sandra hit! åh vad jag saknar henne!

känner bara för att göra massa saker, tusen saker snurrar runt i mitt lilla huvud. lite lugn och ro, och en aning trygghet skulle passa nu. min hjärna har nog aldrig gått såhär i högvarv förut, tur att man fått tillbaka lite av sitt gamla jag åtminstone


jag har hittat mig själv igen

igår var jag på ett utav de bästa passen jag varit på, eller kanske det bästa?? synd att det bara är 3 st kvar innan jul då de byter pass :S jag vart fett peppad på slutet haha fyfan de som sett mig då!

var på bio med anna  och linda som sagt
, på new moon :) var mycket trevligt, och ja, filmen var bra. fast jag är inte sådär besatt som vissa är. hoppas jag får se er flickor på fredag :)

jag sov hos mamma igår, hon surra som aldrig fy fasen vad trött jag var när jag somna 1?

idag sov jag ovanligt bra
, även fast jag vakna hela tiden. fick massa brev, både från posten och lönebesked:) har ringt en jävla massa samtal idag, men skönt att få saker gjorda.

var och gymmade med linda på dagen också, tränade 1,15 deni ;) märks att man tappat massa, men nu jävlar ska jag träna så mycket det går! var hos mormor och käkade, och sedan gick jag hem och vidare till jobbet 16.50-22.15. var där tidigare och snackade med chefen om massa saker, gick mycket bra! så idag gick daniel runt och lärde mig massa saker, skit bra! så nu får jag troligen vara mer på golvet och inte bara i kassan. träffade emelie på slutet av jobbet, var verkligen 100 år sen vi sågs, så tiden gick väääldigt snabbt på slutet! pappa kom och hämta mig som vanligt, och en annan grej han ALLTID gör är att rapa :S finns ingen som rapar äckligare!

är hemma hos mig nu och lyssnar på massa bra musik jag laddat hem idag :) gud vad jag har saknat musiken, man kan verkligen komma bort med den. är lite gruvsam för natten för det är första kvällen jag sover hemma själv. låter som ett barn men jag får verkligen hets när jag vaknar på natten och inte kan somna om :S tur att jag har världens mysigaste missi bredvid mig :) natti

träning idag<3

sitter och poppar musik för första gången på veckor, och det känns jävligt bra! sandrus gick nyss och skulle övningsköra, för snart får hon sitt körkort, wiiie :D

vi var på bio igår, på 2012. ja det var ju en hel del som sa att den var sämst, men de var den då inte! jag och sandra satt på hel spänn hela bion(2.40 min) och fyfan vad ont i nacken vi hade på vägen hem haha.

ihelgen jobbade jag hela helgen,
men nästa helg är jag ledig =) fick se mitt lönebesked igår, lycklig :D fast dock är jag skyldig 8000 + 2000 så ska försöka bli av med det mesta från det. för sen ska alla pengar gå till körkort&resa till våren :D

sandra sa att jävligt bra sak igår. det sjukt hur mycket man kan tappa av sig själv. det ska jag fortsätta tänka på. för idag sov jag till 11! och det är jävligt ovanligt. för jag har ju knappt kunnat sova 5 timmar ens. dock vakna jag ju konstant sen 7 imorse, men lite framsteg är det ju.

nu ska jag till mormor, sedan ska jag träna ett pass. jag längtar faktiskt:) ikväll ska jag på bio igen haha, men linda och anna hade bokat åt mig så då får se bli 2 dagar irad, bio är ju aldrig fel :D

19/11

egentligen har det inte gått lång tid, men så känns det. som alla troligen vet är jag och tommi inte tillsammans längre. det känns väldigt konstigt att skriva så, jag tycker allt känns konstigt. men jag mår bättre idag än de första 4 dagarna. jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv.

har inte haft lust att skriva, som jag inte har nu heller men om allt ska vara sig så likt som möjligt så är det väl bäst att man bloggar lite. tänkte berätta om lite positivare saker som hänt, för vem vill läsa en deppig blogg?

jag lyckades ha intervjun på ikea dagen efter jag och tommi gjorde slut. jag peppade mig som det bara gick men det gick väl inte allt för bra, för jag fick det inte. tydligen hade tjejen trott att det fanns mer jobb än vad som  fanns så hon tyckte det var onödigt att lära upp för många, och sedan inte kunna ge oss några tider.

jag har dessutom jobbat jätte mycket. det var grymt jobbigt första 2 gångerna, men nu går det bättre. madde på hus&rum har varit sjuk en vecka så där har jag jobbat mycket med.

jag har dessutom var sjuk. haft feber några dagar, men annars bara halsen. en mycket pinsam sak som hände på hemköp: hade massor av slem i halsen, och det var jätte mycket folk, så jag kände att det vart mer och mer igentäppt, och tillslut fick jag ingen luft och började tokhosta, in för alla i kön! jag fick springa ifrån alla för jag kunde inte ens prata, lite pinsamt! som tur var gick stig och fortsatte :P

en annan rolig nyhet är att jag fick jobbet på posten i jul! det känns sååå bra. natt jobb dessutom! nu får vi se vad niklas på hemköp gillar om de.

jag har knappt varit hemma hos mig något, det känns så jävla skumt. så jag har varit mest hos mamma. och i tisdags hade vi desperate-kväll igen, alla tjejer var där, utom elina då. var jätte skönt att träffa alla :) sandra stannade kvar där och sov hos mig :)

jo, var faktiskt ut i lördags, det började kännas bättre den dagen, så jag och elina, hennes mamma och kompis var på 40 + på stadshuset. det roliga med det hela var att när jag kom dit tänkte jag "jaha det är såhär det ser ut när pappa går ut" också gick vi på dansgolvet på PAPPA går in i mig och bara går förbi! alltså han såg mig inte, så jag fick springa efter han och banka i han, lite förvånad var han över att se mig där haha.

idag känner jag mig ganska bra i halsen, så jag ska äntligen få träffa mormor :) sen ska jag vara med sandra också ska hon sova över här, är ledig idag :)

tjejkväll

igår blev det jobb 11.50-22.15 ändå, men det gick rätt fort ändå. åh jag älskar salladerna där, superbilliga också! kvällen blev inge vidare, uscha vad är det som händer?

idag sov vi inge vidare, 4 timmar? fattar inte varför jag kliver upp 7 för jag sitter mest vid datorn/tvn, dock är det skönt ibland att inte stressa med frukosten, fast idag var det inte de! höll på med tvätten hela morgonen, sen tog jag en liten joggingtur innan jag gick ner för att möta sandra på stan :) hon var sugen på sallad så jag tipsade om piccolo där hon aldrig varit :O var jätte trevligt, vi surrade som bara den och tiden bara tickade iväg! så sandra valde att strunta i att fortsätta plugga teorin så vi gick på stan :) och tur var väl de!! för jag hittade ett par skitsnygga skor! åh jag var bara tvungen att köpa! bekväma också. hittade lite andra saker, eller mycket, typsikt när man inte har några pengar till de!
en rolig grej, påvägen hem var jag jävligt irriterad över en sak och pratade med moster i telefon, då är det grön gubbe och även några bilar som får köra samtigt ni vet.. också kommer det en bil och kör nästan på mig och vråltutar, också kollar jag dit och ska dra upp fingret också precis när jag gör det ser jag att det är linda som övningskör HAHAHA fyfan vad pinsamt det var, jag hoppas de inte såg mitt lilla finger ;D

var iaf hemma vid 4, fick skynda och springa till träningen :p var jäkligt trögt ibörjan, verkligen en gay som hade de.. han hade låtar som "britney med "hit me one more time" och "kiss kiss bang bang" haha :D
nu är jag hemma, har precis ätit och duschat. måste städa lite mera här, ligger grejer överallt! sen kommer tjejerna hit också ska vi ha desperate kväll, myyys :D

mina snygga skor



bjuder på denna bild på missis jättesvans sedan hon varit ute ;-) min sötnos!


måndagmorgon

hejsvejs! inatt har jag sovit som en gud! var riktigt jobbigt när tommis klocka ringde, vi snooza i 30 min haha :D har iaf varit på en morgonpromenad runt sidsjön, riktigt skönt =)

idag ska jag jobba åt hanna för hon kunde inte på dagen, men nu ringde hon och sa att jag kanske måste ta kvällspasset med :O det blir 11.50-22.15 :O men jag tar det om hon inte kan, pengar!! :D
sitter och äter gröt med avokado nu.. är proppmätt, men har gjort 2 ägg också, hur ska det gå ner?? :D nä nu måste jag skynda, ha en bra dag!

helgen slutade bra trots allt

fredagen var en riktig pissdag, fyfan. jag jobbade och det var lika pissit. längesedan jag kände så. det enda bra var tommi och idol på kvällen.

lördagen började inte heller positivt.
men det kom mycket folk eftersom pär annoserat idag, så det var kul =) sen så blev jag så otrligt glad av mina älskade vänner som alltid vill göra något =) älskar er för det! då släppte allt! jag jobbade tills 3 och linda kom innan också  gick vi och gymmade och surrade :D det är så lätt att träna med linda för käften går i högvarv konstant och man märker knappt att man tränar ;)
tommi kom och hämntade mig och jag duschade hemma, sedan storhandlade vi på ica maxi. och vi skaffade oss ica kort, deni! lite vuxenpoäng där ;)
var väl en aning hit ooch dit, och mycket veling. men elina är ju alltid så satans pepp så det blev utgång tillslut. åkte hem till matilda där vi aldrig varit. åh jag vart helt kär i deras lägenhet! jag som letar en nu och allt, jag lovar att sådär hade jag lätt kunnat bo!
vi hade jätte kul, haha vart lite mycket på slutet ;) skulle vilja se bilderna från elinas kamera haha! blev irish efter vi blivit nekad på gamla espan, haha mobbat! men det var kul där! det var en kille som stötte på oss som fan även fast han var förlovad, så jag drev med han som fan hahaha lite puckad kille!!  2 stängde de och det fick bli hemgång då =)

söndagen vaknade man av terror sms av matilda,men somna tills 12 av pappa. var väldigt seg idag, fast endå bra =)) har städat som en tok på morgonen, sen så åkte jag till mormor och moster =) och nu är jag hos pappsen och har precis ätit middag här. är ju farsdag! han hade lagat JULSKINKA!!!! åh jag dog vad gott! fast även rostbiff ppotatis och sås :D håller på ladda in foton sedan stockholm, det är massor ;D
ska bara ta det lungt ikväll, blir ingen träning nu :( så får bara mysa med min bebis!


stockholm med elina, dag 4

gårdagens utgång vart väl inte som vi tänkt. började med bråk och sedan hamna vi på en bar? och det var efter mycket letande efter en krog haha! vi är verkligen sämst på att hitta. alla ställen var det ju 25 :S var iaf på en snobb-bar där vi tog varsin öl/cider. men de stängde 12 och det var dessutom snöstorm så vi gick på max och sedan hem :P kul utekväll! verkligen haha!

idag sov vi ut  till 11.
då fikade jag och tog mig ett varmt bad och gjorde ansiktsmask som jag fick i 19års present =) super skönt! vi packade allt vårt sista och kom iväg efter 1 någon gång. låste in väskorna på centralstationen och yrade runt väldigt länge innan vi hittade gallerian i STORMEN! och jag hade varken paraply eller luva :( handlade fika tills bussresan, åt på sandys och elina fick sin efterlängtade glass ;) sen for bussen 17!
jag lyssnade på musik och vart döpeppad på fest HAHA :D elina med! vi satt längst fram, längst upp. bästa platsen! förutom att det kändes som att bussen skulle fara av vägen! vi fikade massa go fika: mackor, choklad och chips ;) sen så sov vi lite och vart sedan överdryga haha elina "fan vad det luktar stjärt" hahahah vemfan säger ordet stjärt?

har haft en skit bra resa med min älskade vän elina, tack fina du! <3

stockholm med elina, dag 3

idag har vi varit på den bästa gallerian hittils! på skärholmen... jagb har handlat så mycket så jag vet inte vad... fanns sjukt många affärer där som var billiga:D jag har köpt 4 olika klänningar, hittat världens snyggaste jeans leggins, köpt massa julklappar, hittat min éfterlängtade deodorant och köpt saker till tommiboii =) är supernöjd med dagen! har varit och ränt de senaste timmarna efter skor, men hittar inga bra som dem första dagen...

nu ska vi försöka få i oss någon mat, elina ligger i badet den jäveln. ska jag ta och göra imorgon! för vetni, ikväll blir det fest och partyblåsan åker på!


stockholm med elina, dag 2

imorse var vi uppe 9 och 10-11 åkte vi iväg med tunnelbanorona! karin hade ritat ut karta på alla de största och bästa:D

på den första gallerian hittade vi massor! var grymt stora butiker och jag hittade världens snyggaste väska! elina hittade också massa saker!

sen skulle vi enda till kista.... haha vi åkte fel och hamna i rinkeby! HAHA:D vi var de enda vita :P så det var bara att åka tillbaka, kanske tog 45 min??? vi har åkt fel hela dagen.
dessutom var vi hungriga så vi käkade på än gång. är super där, för det är väl cirkus 20 resturanger där man får äta och sitta med varandra, älskar det! elina fresta med kina mat, så blev stekt ris med kyckling och grönsaker, gott sandra ?!:D ni skulle sett min portion...

var på sammanlagt 5 gallerior och kollade även utanför dem.. hittade inredningsbutiken "in och finn" som jag älskar! jag vet inte hur många saker jag handlade, kanske 20?? skit billigt och snyggt! ska lägga ut foton på allt sen ;) men var doftoljer, salt&peppar kryddburkar, dö snygga diskhandskar, nagellack... var även och fikade muffin innan vi for hem, satan vad dryg man vart på hemvägen ;)

nu är vi hemma, har handlat massor av mat på hemköp här utanför :) laddat upp för desperate såklart :D pratade med min bebis nyss också, åh saknar han! han har varit såå duktig i skolan också =) aja nu ska jag gå och se tv med tv-nörden elina, som köpt nördbrillor idag ;)


stockholm med elina, dag 1

imorse vaknade man kl 06.15, och bussen gick 08.15! vi hade med oss gofika och blev en kort tupplur ;)
träffade karin på centralstationen också fick vi nyckeln och lämnade turistväxorna! var först i gamla stan och tror vi var i 10 stycken olika salladsbarer innan vi hitta den perfekta mysiga :D älskar gamla stan!!

lite roligt var att när vi var på navet och vänta på bussen var hanna(på mitt jobb) också där och skulle till sthlm, fast med en annan buss. sen på centralstationen träffade vi henne, haha! det sjukaste var att när vi satt i gamla stan och fika kom hon in på samma fik som oss! hur stor är sannolikheten?! :D

har sen varit mest på drottninggatan och gallerian :) hittade massor av saker på topshop, älskar affären! synd att man måste vara miljonär!
jo, fick med mig ett par trosor(19kr på rea) ;)

var hos karin vid 7 och då blev det "ole ole" en spansk resturang/bar som jag var med tommi förra året och jag älskar den!:D den är jätte mysig och äkta spansk, var ju tapas. hur gott som helst! synd att vi inte kan ladda in foton sedan idag, då skulle ni förstå hur mysigt det var! vi surrade ett bra tag(karin var ju också med) så hon fick det som ett tack för att hon är en ängel som låter oss vara här!

nu är vi hemma, kom hem efter 9 någon gång. de håller på bädda nu medans jag nördar ;) och ser på indiana jones där karin skrattar som en tok för sig själv, haha söt!

imorgon blir det en galleria dag! wiiie! älskar stockholm!!:D fast saknar min bebistommi:( men vi ses ju snart!:) godnatt


kanon helg och STOCKHOLM imorgon :D

fredagen jobbade jag 07.45-16.00 och jag säger bara vilken dag! först på morgonen gick brandlarmet och det kunde aldrig varit över 5 grader varmt där inne eftersom de öppnade alla dörrar! dessutom var det "kundkortsdag" där de bjöd på mat, har aldrig varit så mycket folk! tommi hämtade mig när jag slutat så hämta vi upp jonna och for till "festyran" i sörberge för att hitta halloween outfit ;) garavade sönder åt tommi, fyfan vilken pajas :D jonna har ju sina superideér som vanligt såvi blev pirater ;)
på kvällen blev det tacos, idol och filmmys med min älskade älskling:D

lördagen jobbade jag 12-17 och det flöt på bra.
de bjöd ju på tårta igår som jag&lisa svulla, och det fanns kvar på lördagen med så jag tog världens största bit haha! lite man ångra de sen med världens magont :P det är ju gosaker och godis, bullar och allt i personalrummet, jag äter ju sönder på rasterna :P
när jag slutat gick jag hem och åt mat som tommis mamma gjort =) blev lite strul vart vi skulle för dit vi skulle var bara 2 tjejer :O haha vem kallar det fest??? så jag åkte till hampus där elina och massa fler var :D jag var själv utklädd haha! alla var sååå tråkiga;) var trevlans där, hann dricka allt mitt till 10-11 wihoo!
jonna kom och vi åkte ner till laserhallen där det var halloweenparty ;) fasen vad kul det var, jonna och jag dansade exakt hela kvällen!! vi ägde dansgolvet kan jag lova :D
efter 2 någongång skulle jonnis hem så ringde tommi då stod han och vvänta på jackan i världens lång kö! så jag gick in, tog hans bricka, gick före den 20 meters långa kön och fick jackan på 2 röda ;) är man bäst så är man!

idag söndag har båda varit grymt sega:P har städat som tokar och kollat på massa made avsnitt :D sen så gick vi till donken och käkade, haha jag tog 1 extra cheese och gud vad mätt jag blev. inte nog med det så skulle vi GÅ till bosvedjan för tommi lämna bilen där igår. det kändes som tuuuusen år att gå dit för tommi skulle visa massa snygga hus som vanligt :P men var riktigt skönt :) var och handlade gotta tills morgondagen och var in till gos mormor =)

nu har jag laddat in foton och fikat och kikat på tv med tommiboooiii. måste börja packa nu känner jag :S har inte ens gjort lista haha! hur ska detta gå! FÖR IMORGON ÅKER JAG OCH ELINA TILL STOCKHOLM!!!! :D:D:D


RSS 2.0