nyfiken

vilka är alla mina nya läsare??:D

halloween outfit

igår kollade tommi & jag på den sjukaste rysaren jag sett, var nästan musikalisk och djup haha väldigt mystisk film. så hade ett väldigt obehag efter den!

imorse var tommi uppe jätte tidigt som han varit i flera dagar. och inte för att plugga, utan för att spela, HAHAH vem kliver upp 7 för att spela?!:P
han kom iaf mellan varven och myste och jag var helt död, kommer knappt ihåg det! när han gått till skolan klev jag upp, tog en lång och skön morgon med frukost och tv:) sen så har jag letat mina halsdukar&vantar i ungefär flera veckor, och jag hittar dom inte!!! alltså ingenstans, har vänt upp och ner på allt, för det är inte en liten påse heller, jävligt less om pappa slängt dom!!!!!

gick iaf ner på stan och köpte ut bussbiljetterna:D WIE snart snart:D sen mötte jag jonnaponna! vi gick på skämtaffäten och kika efter outfits till halloween, men inget bra... åkte till birsta och var på alla barnbutiker men inge bra. sen var vi runt i alla affärer för vi tänkte vara "fångar" ni vet med svart/vita ränder haha men fanns inga leggins:S bara ett par långkalsonger för 350 så aldrig! vi ska hyra istället imorgon, kommer bli kanon:D

tog bussen hem och handlade på hemköööp, massa bra priser nu! tommibooii hämtade mig och vi lagade kyckling med ris =) sen så la vi oss i soffan och somna, båda sa innan "vi kommer säkert somna i flera timmar" "äsh, bara 10 min...." avisst 1,5 timme! lite seg man var. åkte till tommis mamma och hämtade lite saker sen gymmade jag MEED TOMMI, helt otrligt! dock var han ganska lat... men vi var bara där 45 min men de räckte för idag:)

har precis sett "mammas pojkar" och hämtat lite tvätt, man har ju hittat ett och annat idag som herr pappa slarvat bort, den gubben är helt otroligt duktig på att tappa bort saker! nu väntar jag på att sandrus ska ringa om lördag :D kommer nog bli skit kul!!

<3

1,5 år och jag är kärare än någonsin




ärenden

en trött jenny



idag har man hunnit med massor på sina lediga dag!

började med en skön snooze morgon. städade som bara den gjorde ponken och jag! sedan blev en tripp till mormor och sedan lunchpass, skönt =) fick med mig några fläskpannkakor som mormor gjort, såå det blev vår lunch!
for ner till stan och skulle fixa bussbiljetter, nehe men då gick det inte att skriva ut dom :S sen gick ja till hemköp för att kolla mitt schema för nästa vecka, jaha då hade man inte fått jobba en endaste dag:S gud vad sur jag blev!
så när tommi&jag kom till birsta gick vi på donken och käkade.. älskar cheesen fyfan! var också in på gottegruvan tror jag det heter? iaf så köpte vi massa små godis som man alltid gjorde förr, haha kände mig som ett barn med klubbor fulla käften;)
blev 2 ringar på six, såklart!! dösnygga var dom. sen orkade vi inte kolla på kläder, fan stockholm om 5 dagar :D

storhandlade på öb, bla. toapapper, tandkräm, plastpåsar... haha vi har snålat med papperet flera dagar så tommi kunde inte göra 2an imorse haha!!

blev storhandling på ica maxi innan hemgång!

pratade nyss med min bästaste bästa vän elina, hon gör mig på såå bra humör! jag har varit ovanligt sur idag, men nu är jag jätte glad och sjunger :D tommi tycker jag är jobbig, men det är han också ibland, ni vet sådär överdryg;) som när elina ringde svarade jag "jaha vafan vill du då" och var skitsur, då hörde man på henne hur sur hon blev hahahha typiskt henne att lägga på när man gör så;) ÅHHH vad jag längtar tills måndag, vi har planerat i detalj! iaf jag ;) och i helgen vill jag klä ut mig, försökte tvinga elina nu förr jag vill inte gå utklädd själv haha :D någon som vet världens bästa halloweeen fest??

mina snygga ringar, 69,50:- och 56,50:- på six




jobb och desperate-kväll

vaknade tidigt av tommi så jag kunde sega på bra innan jobbet, älskar det! var på hus och rum idag! och man måste alltid börja dagen med att släcka upp och bära ut massa, massa grejer. och självklart blåste en stor korg med massor av lyktor ner i backen! åhhh tror det var 2 eller 3 som gick sönder helt :( vet inte hur det kunde hända! så då fick man ringa madde och skämmas :p
annars har det varit en lugn dag, skönt faktiskt. jag har pluggat teorin till körkortet, tro det eller ej! vid 3 tiden kom tommi&tomas förbi, sen kom mamsen med MAT:D det behövdes verkligen! kyckling med kokos och rödcurry, mums:D kl 6 stängde vi och kl 7 mötte jag lindis på ica :D vi köpte med oss något och knapra på till desperate! elina kunde inte komma för kvinnan jobbar hela tiden! vi surrade hela kvällen, massor om vad vi ska göra senare. hon tipsa om massa utbildningar hon trodde skulle passa mig:D riktigt mysigt och desperate är ju så jävla bra!! vid 11 åkte hon och då kom min lilla bebi =)

Fotat det jag fick med mig hem förra veckan från Hus&Rum

Choklad som även kan ätas som den är, 49:-



Fruktskål 129:-
Äpple, Apelsin 15:-
Citron, Lime 10:-



Konstväxt 59:-
Kruka 49:-



Chokladljus 45:-


intervju på ikea:D

igår, måndag, sov tommi och jag väldigt skönt! man märker att det är tjejerna som bestämmer i tommis grupp, för först skulle de träffas 11, sen 14 och sen blev det inge alls haha;) men bara bra för mig :D så efter vi åt upp resterna från tommis hemlagade pizza och gick vi ut för att fota! var riktigt skönt och fick massa bra bilder.. var nog ute 1,5 timme =) påvägen hem ringer ett skyddat nr... och det var från ikea :D ÅH GISSA OM JAG VART GLAD! så hon berättar om vart vi ska ses, datum, tid osv... också när jag lagt på kommer jag på, 2 november??? då åker jag till sthlm! lite less jag blev! försökte ringa henne i en kvart också fick vi bestämma nu tid. dock hade hon inte på länge och den 2 november var en gruppintervju tydligen. kanske inte så stort plus för mig men vad gör man! får hålla tummarna :)
när vi kom hem var jag helt hyper så gick ut och sprang som en galning i 20 min, haha folk stirrade som bara den :D haha! när jag kom hem gjorde gubben mat så hjälpte han med det sista, kött, potatis och hemmagjord sås!

sen var det bara att trippa ner till jobbet och jobba tills 22.15. det kanske var surkärringarnas dag? hatar jobba måndagar! väl hemma vart det film och mys med massa massa fika!

nu ska jag snart iväg och jobba på hus&rum tills 18.00 ikväll:) sen blir det desperate kväll med mina flickor!! :D

tommi gjorde pizza iförrgår(innan den flög in i ugnen)



jag lagade potatisbullar med bacon och lingonsylt :D



foton sedan igår =)



jag pinkar inte :D



älskar dig


helgen

fredagen jobbade jag 11-16 på hemköp =) och jag skulle hinna sola innnan, och självklart glömmer man pudret, så min baby kom med det, vad skulle jag göra utan honom?! :D efter jobbet blevdet handling för hundrade gången denna vecka... kyckling med pasta och salsasås! sen gjorde vi ett jättefruktsallad till idol, och efter det johan falk film:D

lördagen jobbade jag 11-15 på hus&rum! var väldigt mycket folk och mamsen var med mig heela dagen :D jag skulle även flytta om massa krukor som  verkligen tog hela dagen, och nöjd vart jag:D fasen vad kul det var att jobba!
mamsen skjutsa hem mig och jag fick med mig massa saker från hus&rum:D väldigt nöjd!
tommi och jag lagade kyckling med ris och en väldigt god hemmagjord som kocken tommi gjort :D sen låg vi och kolla på "vem kan slå filip och fredrik" haha roligt program! jag började fixa mig och ta några glas vin... elina var på bröllop och det tog lite mer tid än hon sagt, så det sluta med att jag nästan slukat i mig min liter innan hon kom. haha stackars tommi som fick stå ut med mig :D vi åkte till linda som fyllt 20 och där var det väldigt trevligt! var dock där en kort stund så vart taxi till krogen, irisch där jag&elina träffade några trevliga typer. jag pratade med en som jobbade åt polisen och ville bli något ungefär som mig så fick lite tips ;) wiie. när tommi hämtat mig skulle jag göra mackor, också öppnar jag kylen - och där stod 2 klara mackor till mig :D åhhh min sötnos vet precis vad jag vill ha :D

vaknade vid 12 idag, mår ovanligt bra! tommi gjorde frukost på soffan till mig, min sötbulle! har varit med mamsen och solat förut.

är ledig idag och det är sköönt:) ska ha lika mysig och skön söndag som för en vecka sen! alltså soffmys, promenad, träning(bara kanske) och äta gott =) nu blir det desperate :D

foton från lördag(igår)





ny systemkamera:D

igår köpte tommi en ny kamera:D:D jag ska betala tillbaka lite varje månad. blev en nikon D3000, suuuperbra! =)

idag var man ledig! men inte fick man någon sovmorgon inte!
missi har kommit på ett mycket bra knep.. cirkus 07.00 börjar hon vässa klorna på vår nysoffa, också skriker vi till henne(i sömnen) också springer hon iväg, efter några min gör hon samma sak och vi skriker... enda tills vi släpper ut henne!

gick med tommi när han skulle till skolan, och jag gymmade i 1 timme och 20 min, rekord på länge!! :D var riktigt riktigt skönt! träffade lindis och surrade på också! var till gos-mormor och åt hemmagjord tomtegröt :D sedan kom tommi vid 12 och hade slutat, wiie!! så vi gick hem och fixade mig sedan till clas ohlsson(jag råkade förstöra det nya minnet imorse, hahah hur lyckas jag?) var och fika på "sandys" en macka med röra och en latte =) handlade även en skitfin tunika på gina tricot!

nu sitter jag hos pappsen och laddar in foton för fulla muggar. på skivor alltså. måste få det gjort nu när man har bra-kamera och knäpper massor av foton :D

fick min lön idag också, bättre än jag trott :D men går ju inte att jämföra med elinas lön...

ikväll ska vi se "mammas pojkar" sen johan falk film:D tommi kväll ikväll ju!! älskar min fina pojk!

här har ni massor massor av foton.. NJUT



jobb,jobb,jobb

iförrgår åkte jag till sandra ändå! min älskade älskling ställde upp! jag och sandra hade myskväll :D vi kollade en gammal film sedan hon fylde 18 år, och massa foton sen länge tillbaka, var runt på en prommis i det härliga vädret också och såg wall:E med toast och varm oboy till, godaste jag ätit på år:D jätte mysig kväll!
tommi kom sen och hämtade mig i dimman =) vi såg på idol sen i fredags och myyste =)

igår ringde kl på 06.00, skulle jobba kort pass, 07.45-11.00. väl hemma värmde jag kyckling som var så jävla vidrigt, jag fick fan skölja med mjölk för att få ner! haha jag hatar att slänga mat men nu vart jag tvungen:p
tommi väckte mig när han kom hem från skolan. åh han var så mysig och bäddade ner mig med massa täcken:) ja hade planerat massa saker för dagen men så ringer lisa och mår jättedåligt och vill att jag ska jobba 15.50-22-15, haha vart osäker ett tag men ställde upp! hade 10 min att fixa mig hahah :D men det ordna sig! fick lite längre rast för jag hade inte ätit, blev ost&skink paj med sallad:D jävla sandra som fått mig att äta sönder de!
tommiboii hämtade upp mig 22.15 också for vi hem och såg massa 2 ½ men avsnitt med smör popcoorn :D

nu är jag vaken, tommi for nyss :( kommer inte träffa han först ikväll kl tio då jag slutat :'( men imorgoon är jag ledig och då ska jag baaara vara med honom!!

dagens schema:

hälsa på mormor
lunchpass
fika med linda
jobb 16.50-22.15

såhär såg köket ut innan målningen



resultatet!



och en äcklig bild av min trasa sedan jag tvättat alla lister hos mig
lite jävla äckligt?! det finns sjuka ställen med så mycket smuts




måndag

imorse väcktes man 8 av en mobil! det var hanna som ville att jag skulle jobba 8 timmar, men rosie fick det, sikken tur! låter lat men jag hade nog aldrig sagt nej om jag hunnit svara första gången, men de hann jag inte! sådeså

idag hade jag en lång lista med saker som borde göras.
nyss slog tanken mig att jag gjort i stort sätt allt när kl var 3, riktigt bra gjort!!!!

tommi&jag åkte till hans skola för att lämna en uppgift, var riktigt mysigt där! lite som NTI fast kändes lite mognare, men myyysit :D vart en tripp till honom, och sedan birsta! var och kikade på en kamera, jag tappa ju hans i sjön... måste  säga att båda vart riktigt sugna! synd att jag har planerat allt till min kommande lön!
var på ikea och kikade... har ju inte sagt det men de ringde mig för några dagar sedan och frågade om jag var intresserad av att jobba där. jag skickade ju in spontansökan dit för ett bra tag sen. jag ser det till alla arbetslösa, skicka in ansökningar ÖVERALLT! men får se om "de högre männen" anser mig vara bäst lämplig ;) fick med mig ett par ljus som doftar sjukt gott!

var in och handlade lite mat, tacos! mums! det är verkligen gott :D så nu har man diskat all skit. tejpat hela väggen och målat det sista med! och plockat bort allt skit efter det:D

skulle egentligen varit med sandrus idag.. men kvinnan bor ju så satans långt bort och ingen vill skjutsa mig :( men vi får ta igen det någon annan dag i veckan!:)

snart kommer väl min tommiboii hem, jag är redan hungrig haha! ska väl kanske ut på en prommis sen, orkar inte träna igen. tack och bock!

mys-söndag

jag tycker söndagar är riktigt mysiga när man har jobb under hela veckorna.. det är så skönt att bara gå runt i myskläder och utan att ens tänka på frillan eller hela sig och bara vara.

det blev målning idag - och mer jobb är jag trott. för det första så såg man alla konturer från mina blommor, och det värsta är att färgen inte var ett dugg lik! så nu måste jag måla jättenoga i alla kanter och tejpa fläkten/listerna/barbordet och kylen...
förutom det har vi storstädat, lagat mat och myst/kollat på tv mellan varven. skönt att inte bara stressa utan bara göra lite som man vill, och när man vill :D

tommi har haft ett nytt projekt som ska vara klart idag, killen min är ju sjukt bra! jag har aldrig sett någon gjort lika snygga saker som han! stolt tjej:D haha det är roligt för varje gång vi ser tv har han annorlunda kommentarer än vad mina vänner har. ungefär: ni vet tv:n förspel där det står vilka som gjort filmen osv tycker han "gör om filmen är bra eller ej" och på alla illustrationer eller reklamer har han riktigt djupa tankar och åsikter. som på den nya ica reklamen tyckte han att det var något kräkande med att de har en handdikappad kille som praktikant. kanske är det det, men inte fan tänker jag på det när jag ser reklamen, tycker den bara är rolig :D

nog om det så for jag till mormor medan tommi for till skolan. satt och surrade massa, läste tidningar och åt massa godis ;D alltid mysigt att vara där finns mat och godis överallt :D

är ganska så stolt över mig själv att jag gick på 75 minuters passet. det trodde jag aldrig! nu är jag sådär skönt trött i kroppen och sitter i soffan med massa filtar&täcken och bärbara i knät =) snart kommer väl min bebis hem och då ska vi myyysa och se film! nä nu ska jag gå och måla det sista och sen göra gofika tills sen!


partyfredag, bakislördag och en vanlig söndag

en väääldigt lång helg kan jag lova! men ack så bra :D

fredagen jobbade jag 09.50-19.15 som var en aning segt men rullade på bra. elina&sandra satt så snällt och väntade utanför hemköp när jag slutat. vi gick hem till mig och börja surra och dricka! alltid lika kul med mina tjejer:D synd att jag inte får lägga ut några av bilderna;) det vart oscar efter mycket om och men, men där var det kul!! vi dansade hela natten lång:D så glad att jag har er tjejer:D jag hamnade i sängen kl 3 ungefär.



har nog aldrig sovit så dåligt. för det första var jag skiträdd att sova över, och det andra att vara SKITBAKIS! men 9 var jag uppe, hyfsat efter 5 STORA vattenglas innan jag kom i säng ;) öppnade strax före 11 på hus&rum! var ganska mycket folk faktiskt.. dagen rullade på bra, mormor och moster kom in med juice och en jätte macka:D jag var verkligen hungrig då! var lite övertid men halv 4 åkte tommi&jag till texas och proppa pizza:D satt riktigt bra! vi låg och dega för jag var helt slut i kroppen! men for och handlade godis, pucko såklart, mackor, melon, chips, juice brämhults såklart. riktig bakisdag :D kollade på "catwomen" på kvällen :) älskar myskvällar, huga! och min tommibooi:)

det här kallar jag lördagsmyyys :D



inatt sov båda hur bra som helst!! nu sitter båda vid varsin dator ;) idag ska jag

måla
göra musli
städa
träna

mysa såklart

sen får vi se om något mer kommer upp! jag sitter och poppar musik, och ibland brukar jag&tommi bara ställa oss och dansa jätte fjantigt som är jätte kul. men på den senaste tiden har tommi börjat ta tag i mig och släänga upp mig på axlarna och bära iväg mig! haha! det är skitjobbigt för jag kan inte göra någonting! som igår då var jag på golvet förbi busa, helt plötsligt stoppa han huvuddet mellan bena  på mig och lyfte! vips så satt jag på hans axlar! fyfan vad rädd jag vart! och han tycker det är skitkul när han har makt och jag inte kan göra nått;)

torsdag

idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt.. ätit frukost med tommi, tvättat en tvätt, bloggat..

ska nog gymma sen, och bege mig till hus&rum för att träna kassan inför lördagen. ikväll ska tommi och jag ha myskväll med film, längtar :)

Sexy bitch - David Guetta, Akon
Silly boy - Eva Simons
Hotel Room service - Pitbull, Jim Jonsin


lyssnar på dessa och blir väääldigt pepp på utgång. men jag jobbar ju fre-lör. lördag kunde inte elina och fredag kunde hon. ska man våga riskera? är grymt sugen nu:D vad ska ni göra i helgen??


fotat mina presenter sen i fredags! tack igen:D

söta och lite mystiska vantar av jonna



beiga trosor av matilda, vit/rosa av elina&emma



glitter av matilda
borste, leppglans, ögonskugga, ansiktsmask, handcreme av elina&emma
halsband av amanda




sminkväska av elina&emma




fint armband av sandra


stockholm here we come!

vet inte vad som hänt men jag mår så jävla bra:D enda sedan jag fick mitt jobb har allt varit bra och jag är alltid glad:D visst ibland har man varit nere, men aldrig som innan jag fick jobbet. då var man nästan i depression. jag är så glad att jag har allt och alla, är helnöjd!

denna dag har jag varit extra glad :D tommi&jag vaknade tidigt och for och handla och hämta hans dator och skjutsa tomas :) gjorde go frukost också gick vi en prommis till mormor, och tommi till skolan en snabbis. sedan gick vi hem och igen och åkte till tågstationen, men där var inga priser som lockade. så hemma fixade jag det, 1 biljett för 99 och den andra 175 kr, lite bra man är :D så nu åker jag och elina till stockholm den 2-5 november!! lite jag längtar! jag bara ääälskar sthlm! också ska vi bo hos karin snäll som hon är! ska bli kul att träffa henne också:) jag har planerat allt i detalj och vet precis vad jag vill ha ;) ååhhh jag vill åka nu!

och idag lagade jag maten igen :O ovanligt faktiskt! spaghetti med köttfärssås! sen så skjutsa tommi  mig till elina. då kom hon på att vi skulle till birsta så där var vi tills de stängde nästan. vi hittade varsin ring och jag är ett par skitsnygga leggins :D påvägen hem handlade vi frukt till våran fruktsallad =) vi var på en långprommis ute i kylan, fast det var riktigt skönt med alla fina stjärnor på himlen. kollade även på "fråga olle dokumentären" haha sjukt program! blev film sent med astin kutsher & michell fifer, rätt så bra =) mysig kväll!
tommi kom kl 1? tror ja.. vi somna på än gång!

fixade en blogg åt elina :D http://elinaulander.blogg.se/

leggins från monki



ring från six




örhängen från ur och penn, köpte med sandra igår





sandra-kväll

måndagen började jag med en långprommis runt sidsjön :) väl hemma började jag laga mat, stuvade macaroner med korv ;D saknade tommi som en tok efter sett några kärisar på tvn, men så kom han hem tidigare! lite glad :D så vi åt och sedan trippade jag ner till hemköp för att jobba 12.50-22-15. gick faktiskt bra och ganska fort faktiskt!

tisdagen(igår) sov jag och tommi ut. vi snoozade i 45 minuter sådär sjukt skönt! sen var jag och gymmade:) skulle köpa tåg-biljetter men när jag kommer dit stängde de för 5 minuter sen, lite less jag blev!! hade man gått enda dit i onödan. hann bara hem en snabbis sen blev det stan med sandraaa :) jag hade 3 grejer att byta: örhängen, tunika och skor(som jag köpte förra året) och jag fick pengar för allt :D det gynnar sig att spara kvitton!!
vi fick mat från thai-kiosken, för att sandras pappa är tsm en av hon som jobbar där, coolt :D också åkte vi till henne för att käka. åååhh det var så gott! stekt ris med kyckling och grönsaker!
resten av kvällen surrade vi och kollade på desperate såklart :D myskväll!
vi fick skjuts samtidigt haha, så väl hemma var tommi världens mys och gjorde allt jag måste ha på kvällen: tända ljus, kuddar, filtar, mörkt och en film:)


RSS 2.0