måndag

Hej igen :D idag var jag uppe tidigt som ni kanske såg. tommi var uppe 06:30 och förstår inte varför så tidigt? jag hade sån träningsvärk så det gick inte att somna om! städade hela morgonen sen kom tommi 10. det hade gått jätte bra :) han hade fått gått upp först av alla och presenterat sig ;) sötgubben min.
vi låg och myste och somna tilllslut till kl 1, åååh det är så mysigt att somna så! sen skulle han på något tal men han hittade fel haha! typsikt han. jag hade varit ensam 30 min och höll på gå i taket, herregud vadfan gör man hela dagarna utan någon människa??? jag kan inte sitta still och det räcker inte med att städa, äta, träna, vara med kompisar.

vi gick iaf ner på stan och käkade thai-mat vid ån, SJUKT GOTT:D kollade lite i affärer och vart kär i ett par till skor ;D fast dom var ju för stora, ovanligt!! nu har tommi gått igen, blir supning ikväll för han och han ska vara på skolan 8.00 imorrn ;) får se hur det går. tror ja ska träna ikväll, blir en sväng in till mormor också:)

vad är det med allt detta damm...

det är något lurt med min lägenhet... på något sätt lyckas dammet stanna kvar även fast att jag städar, städar och städar.. varje gång jag torkar av köksbordet så efter några timmar är det lika dammigt... vad är de om???!?! och allt jävla damm på golvet, OCH allt grus som hamnar under strumporna och far upp i sängen så när man ligger där så känns det som en jävla sandlåda! när vi ändå är inne på sängar så åker vår madrass ner ungefär 5 gånger om dagen, är det normalt? jag har nog aldrig varit med om det! tror den här lägenheten vill jävlas med mig..
för idag har jag städat allt förutom tommis äckeldisk! det lär väl hålla tills ikväll....
appropå det där med städning så kanske man tror att jag har världens städmani. men nu är det så att jag hatar egentligen att städa. det värsta som finns är att plocka efter andra! och jag har faktiskt gillat det en gång i tiden. när jag gick i 3an och uppåt brukade jag städa i ungefär 6 timmar efter skolan hos pappa. fick 10 kr timmen... och dessutom skit för allt som försvann, så där tog min städarlust slut.
det började redan när jag var bebis. mamma har alltid berättat det: att när jag fyllde 1 eller 2 år fick jag en stooor blåbärstårta, och de hade tagit fram filmkameran och skulle kolla på när jag geggade ner mig totalt, för det var tänkt att jag skulle få äta den hur jag ville. Men inte jenny inte, jag började försiktigt ta ett blåbär i taget och åt det lungt och fint. efter ett tag var jag nöjd och helt kladfri;) sen så brukade jag alltid städa alla lådor på dagiset medans alla sov lunch, jag tyckte fröknarna gjorde det för dåligt... hos mormor var min favoosyssla att städa. överallt! brukade klippa ut fina mönster i papper och lägga i alla handfat för att ingen skulle spola vatten där och smutsa ner med vattendroppar ;)
MEN nu gillar jag det inte! vill bara ha det rent, men min lägenhet förstör det och tar dyrbar tid från mig,hoppas den ser det här.

sista dagen med tommi:(

idag har jag varit världens fjantigaste. för idag är det den sista dagen som jag bara har tommi för mig själv:(  nu ska ju han plugga i 4 år och sedan jobba hela livet. så nu är det bara att vänta tills pensionering haha.

vi har myst hela dagen och lagat gomat. sen nu på kvällen har jag varit hos mormor och sedan tränat. var mitt favopass och det var stora förväntningar eftersom det förra passet var bäst. är fortfarande tveksam om hon lyckats lika bra..

ska snart se en film, missi ligger på mitt bröst nu och kurrar, blir lite svårt att skriva ;) Älskar dig tommi!!

bloggerskan

bloggerskan är det jag det?? man kan ju tycka det, varför är väl alla denna tid. just nu väntar jag på några filmer och andra sesången av 2 ½ men wiiie:D

idag har jag tränat&varit på middag hos tommis moder. Vi hade tänkt se bio ikväll men inget är värt att betala för.

just nu önskar jag att något nytt, roligt och spännande kunde hända. kanske en ny människa,nytt jobb, ny stad, ny utbildning... nånting iaf! börjar ju lessna något. tänk om bara en underbar snäll söt människa skulle ta ut mig på äventyr, då skulle jag bli glad! appropåde så fyller jag ju år snart :D undra vad man ska göra då... 19 är kanske inte så mycket att fira. MEN min önskelista är självklart skriven;) 1a: utomlandsresa!! ge mig tack

storhandling

imorse tänkte jag träna lunchpass med orkade inte :P hade bestämt oss för att åka till birsta.
var på mediamarket och kollade mobiler, tv, dator... åh man vill ju ha allt, så snyggt! sen så var vi i lite affärer, vart kär i ett par till jeansleggings(mörkblåa) men ska spara mig lite.

till det roliga. från birsta fick vi med oss:

storpack toapapper
sköljmedel
trisslott


lite vuxen man kände sig med världens toaförpack ;) var in på city gross påvägen hem och handla massa! blev billigt som bara den också! nu ska ja se finalen på top modell, sen ner på bolaget och köpa bag in thaa box :D ikväll blir det nog myskväll med tommi:D

skulle köpa morötter, blev denna för kolla det var en hel växt på den:D söt!



köpte några ton vindruvor :D tommi kallar dom muterade haha!


torsdag

hejsanhoppsan

idag hade tommi och jag tänkt åka på biirsta, vårt favoställe! men så såg jag att jag skulle på arbetsförmedlingen, tur! va där 20 min tidigt IGEN, haha fattar inte hur jag tänker. också när jag kom dit kom det ungefär.. 50 pers i det lilla rummet för de var där från olika skidorter. jag yra bort mig helt och klockan ticka.. så tillslut såg jag någon som jobbade där och då hade mitt möte redan börjat! ÅH samma misstag igen jag är verkligen yyyr. men det var rätt bra, hon som pratade var helyr occh jag fick sådana hära asgarningar i den lilla gruppen och alla där var verkligen skitsura:p

väl hemma blev de krubb, blodpudding.. hade inge bättre fantasi. har kommit i perioden då all mat är äcklig. jag hatar verkligen att handla mat, laga mat och äta mat. helst vill jag bara äta mackor&fil med flingor.

satt mig och sökte jobb och så. ville tvätta idag men självklart har lena två tvättdagar i rad, vem fan har de ?:S

var på träning kl 8 på 75 min pass, usha vad jobbigt det var! fick gå hem själv också:( buhu...

har fikat massa och tommi har tänt ljus överallt och är världens mysis och klängapa haha sööt! åt nyss min sista cupcake, åååh goda! gav moster&mormor 2 förut för annars hade min mage spruckit ikväll. och ikväll är det bara skiiit på tvn. har varit de flera dagar nu:S dom fattar väl att man måste ladda hem filmer/serier när de inte finns på tvn, och när man inte har en förmögenhet att hyra.

cupcakes

igårkväll kollade tommi och jag på leila på landet där hon gjorde muffins. det är verkligen jätte farligt att kolla på det programmet  för man blir alltid så sugen på massa gott. iaf så vart både jättesugna också började vi kolla på internet efter recept. hittade ett par choklad cupcakes(kjuupcakes). det tog fler atimmar haha och jag åt en hel muffins form med bara SMET:D jag orkade bara äta en färdig cupcake...

här var jag ner på ica i mina snygga stövlar och söööta paraply:D



här är dom(ser ut som bajs men det hade inte torkat där) jättegoda!!:D


stan

igår fixade tommi och jag massa saker på dagen. blev träning för mig sen. kände då att jag skulle skippat det, för fyfan vad ont det gjorde. var hos mormor&moster efter det. ringde om ett jobb också såg vi på jerry springer haha.. fick självklart med mig en påse med mat, ovanligt :P

idag var jag och elina på stan tiiidgt. efter 11 någongång var hon här! blev ju baguette såklart! när vi hade ätit ville båda ha en till haha! sen var v runt överallt och jag köpte äntligen ett par jeans leggins. man kan ju tycka att jag av någon skulle köpa sådana och nu vart det så! tror de kommer bli ett par favoriter :D vi avslutade det hela på waynes med en smootie, jag har verkligen svårt att uttala det, det låter jätte konstigt när jag säger det. men det var mysigt iaf :) väl hemma dog elina & jag i sängen. tommi lagade en hel plåt med lasagne igen, diskat den meterlånga disken också, han är ju så söööt! elina for ganska snabbt. jag har såklart kollat på top modell:D blir ingen träning, måste faktiskt vila en dag. var minst en vecka sen jag tog ledighet en dag:O synd att de regnar bara, sugen på en promenad. fast jag har ont överallt. när jag går, sitter, ligger...

tommi gick precis på match i regnet, han ville attjag skulle med men jag tjurar som vanligt :p blir bara så less när man tjatar som en mamma om samma saker och ändå händer det samma sak om och om igen, ni hör ju hur det låter. dock har jag blivit grymt förändrad sen ett år sen. då var jag sur ett dygn ungefär(alltså han fickåka hem) nu går de över på minuter eller max en timme, vilka framsteg! kanske man kan bli mamma en dag endå.

en bild från sthlm i våras:)


tisdag

igår började jag med att tona håret på tommi, han vart sååå fin:) vart halva övet så jag passade på också;) så nu är man nästan svarthårig. efter det for vi och hämtade upp tommis mamma och for sen och handla. lagade lite mat hemma, och gissa efterrätten... bananmango:D åh vad längesen jag åt den!

haha sen vart båda jättefjantiga och brottades. för det är så att tommi tycker det är JÄTTESKÖNT att gäspa. så han gör det hela tiden bara för det är skönt haha! så jag brukar alltid jävlas och kickla honom precis när han är i gäspen:D det hela sluta med att han satt sig på mig och FES! ÅH vad äcklad jag vart! det värsta var att han höll fast mig och jag kommer verkligen inte loss då!åh snuskisen!

efter det gjorde vi pannkakor :D konstiga faktiskt. tommi hittade nog en nyttigare variant på internet.. för de var lite grahamsmjöl i så jag vart mätt efter bara 1 :O satt sen och skicka in intresseansökningar på alla möjliga ställen.. det tar verkligen tid att göra det! jag satt som en kråka på slutet, usha kan ingen bara ringa mig och ge mig ett jobb??
 
blev träning för mig på kvällen. det är ju gratisveckor nu i 2 veckor och det är bara nya pass. passet igår vad bra, inte sådär för jobbigt så de kan vara bra att komma ihåg ;)

vaknade för en halvtimme sen. skulle ju egentligen äta baguette med elina, men så ringde de självklart idag när jag ska vara med henne om jobb. men det förstår man ju, jag skulle lätt jobbat! hoppas de blir imorgon då, såg att de var clubdag på hm då också:)


söndagskväll

lite kortfattat om dagen

  • stan med tommi
  • lagat mat
  • tränat
  • varit hos mormor&moster
  • Two and a half men maraton
det här med stan. tommi klagar alltid på att jag köper minst en sak i veckan, och det är ju faktiskt sant. men nu är det så att mina saker är billiga. som idag köpte jag en sak bara för 35 kr:D och det är väl helt normalt att köpa en sak i veckan om man är tjej?
ja till middag blev det biffar, nästan lika goda som mormors :D
hos mormor färgade jag håret på moster, jättefint :D
ikväll har vi sett two and a half men, de är så jävla bra vi ser ungefär 5 avsnitt om kvällen nu förtiden haha.

nu spelar tommi the sims och blir nobbad i sängen av en tjej, haha bätte lycka irl ;) det är ju lite kul för när de har sex guppar det på täcket och flyger rosblad också är det suddigt. Tommi den pervese saken hade gjort något så det dära suddiga försvann en gång, haha! :D och det här med spel.. varför spelar man spel? jag fattar inte varför, hur orkar man? det är ju det tråkigaste som finns. tålamodet finns inte, det är ju bara tjantigt tycker jag. slöseri på tid

pratade med elina nyss, hon var hemma och visste inte vad hon skulle göra stackarn "kanske jag ska sova" haha söööt:D (hennes kille åkte till turkiet idag) uscha vad jobbigt att vara utan tommi en vecka! kom ju att tänka på nästa vecka.. jag kommer dö tråkigheten. MEn elina och jag har ju tisdag att se fram emot för då blir det baguette&stan:D godnatt på er

lördagskväll

jag förstår mig inte på mig själv ibland. som imorse då jag planerat att träna på dagen för att hinna på stan med elina. så orkade jag inte, också kunde jag inte göra något annat pga av lite saker. slutade med att jag låg på golvet och hade absolut ingen lust med något. men så fick jag tillbaka den där träningskänslan och skyndade mig som fan och byta om och åka till  gymmet. det gick fortare än fortast och det var så skönt och jag mår så jääävla bra efter gymmet, så vad är problemet?

som nu, nu är jag så jävla pepp på att dra ut. vi ligger som ett par maskar i sängen och vill göra precis vad som  helst. men innan, nä då orkar man ingenting. också hann vi inte till systemet innan de stängde, sikken tur man har! jag har verkligen haft världens oflyt idag och det tänker jag intedra upp.

och vad är det med att hela sundsvall ska till turkiet idag? jag lovar att det är 5 olika "gäng" som ska dit ikväll med samma flyg. jag då? fast jag pratade med elina förut och hon var där med jocke, och där var de kaos för de pilotstrejka i turkiet tydligen.. fan vad sur jag hade vare

aja håller på att göra majs åt mannen min, det var ju avtalet lixom

joggingtur i regnet

idag fick tommi brev hem om att han kom in på mittuniversititet! åh jag vart så glad för han. han hade fått massa papper om nollning och det är verkligen varje dag i 2 veckor. sen vart jag världens fjant och tänkte vad ska jag göra då? räcker det inte med att jag är arbetslös, inte får något ekonomisk stöd och måste flytta tillbaka "hem"?? gud vad jag tyckte synd om mig själv haha, men det gör jag nu med. det är fan synd om mig jävla skitliv. men jag är glad för tommis skull
i vilket fall så fick vi kyckling av tommis mamma som vi gjorde i ugnen med massa kryddor och grädde & gott blev det.
senare for tommi iväg och spela fotboll. kollade på top modell som jag tycker är ett jävligt bra program. inte för att jag skulle vilja vara modell och det är ju lite överskattat och ytligt. men programmet är intressant och se hur de klarar av alla utmaningar.. haha vadpratar jag om nu?

var nyss på en joggingtur runt sidsjön. det var jäääävligt skönt. mötte 4 pers, i vanliga fall är det väl 50. använde mig älskade rosa mp3, super!

min baby är hemma nu, wiie, blir mys ikväll. fast jag är fest sugen, var ju inte ut förra helgen, kanske därför? aja får hålla mig tills imorgon.

här är en låt som jag hörde med elina på yran i ett skitsnygg klädesbutik. jag vart helt kär. också idag lyssnade tommi på "workout" lista på spootify där den spelades fast i remix då, åh den är så bra, och fransk:O




torsdag

på morgonen var jag som sagt till socialtjänsten som gick skit. förstår inte hur deras system fungerar lite less jag blev på hon. det får vi ordna sen.
iallafall så gick jag bort till mormor&moster och sen kom tommi. vi åkte till birsta där jag hittade ett par skit snygga skor! en klänning & en mini rosa mp3 bara för 149:- :D skorna fick jag ju som gratis eftersom de kosta lika mycket som de jag reklamerade, och mp3 kommer bli perfekt när jag joggar/går :) så då blev jag på bättre humör :) handlade lite mat och påvägen hem började jag må illa igen... det känns verkligen som att jag ska spy för jag får uppstötningar hela tiden är grymt jobbigt :S så skippade träningen och gick ner till waynes med linda och fika :) mådde bättre då:) tog en chai latte som är riiiiktigt riktigt god :D satte ute 2 timmar och gick in sista timmen, jätte mysigt! hon åker ju utomlands hon med i helgen, alla som åker verkar åka nu. är ju skaplit less att jag&elina inte kan åka nu, vi har ju planerat de 1 år...
aja när jag kom hem gjorde jag&tommi majskolvar :D Så jävla gott! och lite two and ahalf men till det!

mina fynd


torsdagsmorgon

igår såg jag&tommi den vidrigaste filmen jag någonsin sett:S "The girl next door" som jag tycker man måste se, men ändå inte. vi var så jävla förbannad och frustrerad hela filmen och sa "vi måste slå av den, vi kollar inge mer" men kunde ändå inte slå av. så vi var tvungen att kolla på massa serier efteråt, fyfan va förbannad vi var! dock var det inte helt sanning, de hade gjort om "An american crime" och lagt till jävligt hemska saker, men annars var det sanning. uch och fy!

håller på kolla min mejl nu, haha också har tommi köpt en mobil igår på tradera också använt mig användare, också har han raggat med killen han fick den av! HAHA vilket mongo! massa flirtgubbar också är han jätte trevlig, fjaant:P

nu ska jag snart iväg till sociala, känner att jag har träningsvärk.... ungefär överallt! hejsvejs

onsdag

igår vaknade jag tiiidigt. satte igång att städa in på djupet, som min enorma blandning av skor, arbetskläder osv.. rensade alla lådor och la undan massa skräp-prydnader, 4 timmar tog det!
elina kom vid 2, tyvär var kycklingen slut på baguetterian så fick bli piccolo istället, inget fel med det :D satt där bra länge, ibland kan vi äta som hästar! lämnade tillbaka min klackisar som tappat färg, självklart kom hon i kassan med "det är slitage" avisst, hur lyckas man slita ned hälsenorna? så hon gav sig. hittade ett par jättefina, självklart var 36 för små... så tog pengarna. var och provade ett par andra snygga höstklackisar, KUL att jag fick på mig dem... haha pinit värre! satt och slet också stod killen i kassan och kollade hela tiden, fattar inte varför? men så frågade han mig om ett skohorn, tog väl det, försökte tills han sa"ska du ha hjälp" precis då tröck ja så då fick jag på mig dem... nästa steg, skohornet fastnade!! HAHA dåligt pinsamt men jag slet som fan för han ville hjälpa till så det gick tillslut. får se om de blir dom, var ju en aning svårt att få på... ;)
hittade annars en jätte fin sjal från indiska :) var också in och lämnade in undervattensfotorullen från egypten, hoppas inte dessa också är förstörda!!

när vi kom hem låg vi och dega framför tvn tills jag skulle iväg på ett pass. var en ny kille som skulle diplomeras, var riktigt bra och jobbigt! väl hemma skrev jag lite cv och såg "London to brighton" bra varen.

idag hade
jag möte på arbetsförmedlingen. tog fel på tid och var där 20 min innan, sen lyckades jag på något sätt komma på fel våning, tur att en annan tjej också gjorde de;D så de bad oss vänta, sen kom en annan tjej och sa att de redan börjat :O så vi kom 10 min sent, lite pinsamt! jag som var så tidig. iaf så de inte mkt, ganska värdelöst faktiskt.
annars har jag skrivit som bara den på personliga brev, det tar verkligen tid att få till. tommi och jag har handlat och lagat mat med.

tommi har snart fotbollsmatch, men jag tror jag ska träna medans, femte dagen irad isf:D

RSS 2.0