blixtrar och dunder

och regnet öser ner! blev livrädd när lamporna började blinka så ja o missi flydde in till pappa haha.. värdelöst väder så brummar fanemig till gymmet nu!!

shoppat på stan med lindeey today;)






en sommarhälsning

senaste dagarna har jag knappt hunnit sova.. igår skulle jag sova i tid, men så kom en överraskning.. men de vare värt ;D såå idag var de döjobbigt att kliva upp 6 o jobba fyfan! slutade iaf 13 så cyklade raka vägen till mormor och la mig på gräsmattan och stekte :D underbart!! var in på gymmet o sen spinningpasssvettigt men skönt.. har grilla ikväll, sjuukt gott vare! nu njuter ja av soffan o tvmys

imorgon blir de himlabadet :D

gjorde fruktsallad hos mormor idag, mmh=)




midsommar

midsommarn i tynderö var som de senaste åren där... grym!! :D låter bilderna tala för sig själv ;)


glad midsommar!!

nu har jag och jonna vaknat till liiv ska snart bege oss till tynderö med förhoppningsvis badning och båtåkning och midsommarmat :D ikväll ska vi röja!!! glad midsommar på er :D


lite uppdatering

tjena tjena mittbenor!!! här har ni är jävligt slut jenny men lite måste ni ju få veta om vad jag har för mig..

förutom att jag jobbat har jag gått härliga promenader runt vackra sidsjön, spelat nintendo med stoffe som fick många gamla minnen att poppa upp, även mitt otroligt dåliga tålamod till spel och fula språk... men kul vare ;) igår for ja till elina efter jobbet, blev tjejkväll med hårfärgning, fruktsallad, nya wallanderfilmen och elina lyckades även få mig att se true blood så nu lär man bli fast i de, tack för de stumpan!! idag hade vi lång sovmorgon tills elina klocka ringer som hon aldrig hör så jag måste putta i henne tusen gånger, haha alltid samma visa!! varit på birsta-rean hela dagen, hittat massa fynd(!!!), ätit nya mc-flurryn(supergod) inte hittade vi alnö-busshållplats heller haha!! så stackars tomas fick hämta oss också! ikväll har jonas&jag kockat tacos som slutade med att vi åt själv haha! vi har en pappa som är arbetsnarkoman :) har precis kommit in från en prommis med mamma runt sjön, underbara väder!

kanske uppdaterar något mer imorgon innan jag drar till jonna, annars får ni har en förhoppningsvis party-fylld midsommar, det ska vi iaf ha ;) PUSS PÅ ER

sidsjön, såå vackert =)




min bästa gnuggare har precis gnuggat färg i skallen min, kalluffs hela håret;)



go fruktsalladen o mys =)




nya maräng mc flurryn i solen, njjutning =)



tacooo =)




söndag

ikväll har jag gått 1 mil runt sidsjön, det känns i benen nu.. fredagen vart så jävla lyckad o fyfan vad jag och elina röjde på kvällen ;)




och självklart en bild på gosisarna vi hälsade på under dagen :')




elina

idag har jag joggat 1 varv runt sidsjön, tränat styrka på gymmet, och slutligen 1 timmes spinningpass, jag är helt slut!! och bäst!! ;)

nu ska jag iväg och sola med mami, åka till elina och mysa, skeda lite, ha lååång sovmorgon, hälsa på 8 kattbebisar, dricka rosé/breezer/sommarcider, öltält och kanske en avslutande krogrunda:D älskar min tjej!!!:D

mormor och jag målade naglarna lila idag ;-)



färgade fransar/bryn idag, mormor ville också ha såklart min sötnos!!! ser ut som en liten utlänsk tant här haha!! men ack så nöjd hon vart det vart klart =) gosan!




shopping och bilbingo

den här dagen har verkligen varit bra!! eller rolig då;)

började med gymmet och sedan mys hos mormor<3 känns alltid som man kommit hem från ett spa när man varit där, gosan.

blev birsta med linda där jag hittade massor av kläder:D shoppa kläder mår man nå jääävust bra av ;) fick med mig 2 jeans, 2 sköna t-shirtar, tygskor, lila nagellack, 2 armband, 1 par örhängen, vit nagelpenna + 2 midsommarklänningar som ni får se på midsommarfotona;)



brummade iväg i stoffes "raggarbil", ja den låter som de iaf haha.. skulle hitta till kovlan och ett under att vi hittade till den där jävla bilbingon.. kom 3 min itid och alla bilar stod och tokvänta också kommer vi i vrålåket som låter som jag inte vet vad haha!! skynda oss ut och "leta" spelbrickor.. några tjurkärringar säger att vi måste skynda om vi ska spela, hittar tillslut spelbrickorna och springer till bilen, hinner precis! jaha sen då.. hur fan spelar man?! han bara ropar upp massa siffror och jag orkar inte ens förklara hur vi spelade på första banan.. men det var helt fel hahahah! fick ringa mormor och fråga, eller rättare sagt viska, för där var det helt knäpptyst och man hörde t.o.m. fåglarna kvittra, hahahah!! vi satt och viskade och fattade ingenting tills jag träffade en bekant som hade 4 jävla brickor och vi som hade fullt upp med våran enda haha! så då lärde vi oss spelet och jag kan säga att jag var ett jävla nr från tusen spänn!! tror han ropa 10-15 nr men inte min 35 less!! så nu har ni fått vår kväll i detalj, nästa gång blir det iaf att komma itid/ha spelbrickor&duttpenna ;)



vi avslutade kvällen med killbill 2, vet inte vad jag tyckte faktiskt.. nu är jag trött men på bra humör, mkt tackvare min bästa vän som jag ska få träffa i helgen och rööja :D längtar!!

allt eller inget

ligger och funderar varför det alltid är allt eller inget när det gäller mig. det här med lagom fungerar inte för mig och har väl aldrig gjort vad jag minns, men ibland hade det kanske varit bra med lagom, som nu.

turkey random;)






nä nu ska jag ta cykeln till friskis&svettis och köpa mig ett träningskort! får se vad minimusklerna klarar idag..



saknar alanya!!!








sex and the city 2

idag har jag ränt på stan hela dagen och äntligen fått träffa emelie =) var även i hennes mysiga lägenhet och smaskat kladdkaka ;-) hann också med en fika med linda och kikat in alla studenter på flaket, då saknade vi faktiskt studenttiderna lite!!
slutligen bio, där jag laddat upp med chips o godis och självklart min goa elina =) och ja... jag älskade filmen!!


Lady Gaga - Alejandro


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

love<3


turkietresan

kan ju sammanfatta turkiet-resan som den roligaste veckan någonsin!! har då aldrig druckit och sovit så lite i mitt liv, det var verligen fest varje dag;) eftersom vi bodde på ett ungdomshotel mitt i skiten lärde man känna massa roliga människor och hade bara några meter till krogarna ;) saknar verkligen det, inte landet, utan stämningen och all spontanhet, det var grymt!! tack för resan tjejer<3





nä nu får det fanemig vara nog även fast jag har några 100 foton till.. finns fler på fejjan =)

stadig frukost för ovanlighetens skull

så nu är man redo för kvällsjobb som är den roligaste tiden på dygnet och jobba, speciellt när man är ledig 2 hela dagar efteråt :D puss på er!!



sommaren är här

tar mig väl tid o blogga lite, vill helst sova...

var inte beredd på att sommaren skulle vara här när vi kom hem i onsdaags.. jag hade lixom halsdukar&jackorna kvar, men är bara att slänga ner i kartongen wihoo;)

efter att ha jobbat hela dagarna for jag ut till edsgården igår så fort jag slutat, blev jäätte god grillning, vin, dans och annat galet med mina älskade timrå-vänner :D sjuuukt rolig kväll;)

idag har jag firat nationaldagen på stan med mamma, mormor och päran. sjungit nationalsången och stekt på stadshusverandan hela dagen... mys!! avslutade kvällen hos mormor med hennes hemmagjorda köttfärslimpa och lite gotta till bingolotto på kvällen =) gick hem på kvällen och kände verkligen att sommaren är här! U N D E R B A R T ! ! !

foton sedan gårdagen ;)


RSS 2.0