KÖRKORT!!!!

efter gårdagens kuggande i uppkörning tog jag igen det idag, MED SAMMA LÄRARE! hahahaha??

har varit ute och invigd precis... fyfan vad jävla förjävla härlig känslajävel!!!! musiken på högsta volym och gasen i botten, nu förstår jag varför folk kör som idioter :D just nu känner jag mig.... så jävla grym

aah

har precis kommit hem från mackedonken. har varit med elina och jocke ikväll :D skulle se elinas lag spela på kuben och elina tog en timme fel på tiden den klanten!! så for till camilla och drack kaffe medans vi kikade på halv åtta hos mig som helt besatta;-)
så vi har stått ute och frysit samtidigt som jag varit livrädd för och få bolljäveln på mig! kan inte fatta att jag spelat fotboll.... jocke och jag satt och drägglade över att få käka en cheese under hela matchen, elina på nuggets... men vi fick henne att ändra sig tillslut ;-) så blev strips beasås + 2 cheese,smaaal! jag som åt pizza igår! dock var elina snäppet värre som redan ätit på big boy tidigare idag haha!! eller jocke med TVÅ SÅSER!  haha!!

förutom detta har en viss människa förstört hela min dag och hela mitt liv.......... less less less.....

mys




hot babe



inte så jävla äckligt






godnatt

linda åkte hem nyss, vi har såklart haft vår älskade desperate housewifes kväll =) nu är jag dödstrött, ska bara ringa min fina vän elina innan jag lägger mig i min nybäddade säng, natti =)



friday with my best friend

fredagen började jag med en härlig joggingtur i solen:D tog bussen till alnö och oj vad minnen jag fick när jag gick upp för backen till elina, var alltid där när jag var yngre :D cina bjöd på jättegod middag innan vi for ut till birsta =) var in i 2 butiker... jag hittade självklart något på H&M, min absoluta favoritbutik!! en dödssnygg jumpsuit, var bara tvungen o köpa!! dock diggade inte elina den lika hårt;-) var in på ikea och även jysk där elina var ute efter nya sängkläder! sista stoppet fick bli willys där vi vräckte oss i gosaker, dock inga godsaker för mig, men annat gott :D hade jättemysigt med massa mackor, fruktsallad, godis, CHOKLADKAKOR, MACKOR m.m;-) lite skvallertidningar på det och slutligen "män som hatar kvinnor", sååå mysig kväll med min bästa vän elina, love u!!

resten av helgen bestod enbart av jobb och ytterligare en vit helg;-) jag och elina var riktigt duktiga som stog imot ifredags, det gjorde vi bra! måste ju spara sig till turkeeey om en månad :D

elina gör vi goda fruktsallad :D



mums



mular macka ;-)



polarkaka<3






elinas NYTTIGA KAKOR! :D



älskade pistagenötter






Tinie Tempah - Pass Out

vet att du gillar den jonna;-)





superwoman

det är verkligen psykiskt jobbigt att sitta i kassan på en matbutik.. man blir verkligen sugen på ALLT som folk far och köper hela tiden. det var verkligen en dålig idé att gå till mormor på kvällen. jag var seriöst proppmätt imorse när jag vaknade!! men det la sig mer när jag var ute på en joggingrunda =)

idag har jag varit en såkallad superwoman som jonna brukar säga ;-) hade världens sovmorgon(hade stängt av mobilen kan vara därför jag sov så underbart länge) sprang en runda, körde till birsta, var till mamma innan hon skulle till hong kong och sedan stan med jonna. tog en fika och jag shoppade en DÖSNYGG jeansdress!! var jätte skoj att träffa min jonnis också:D har varit och kört med pappa i stan och överallt, och slutligen haft fin-besök =) nu ska jag se på halv 8 hos mig =) teori ikväll bläää

fina jonna =)


umeå

idag har jag kört 8 timmar bil, är helt slut. har suttit med teorin och jag känner mig jääävligt stressad. fyfan jag kommer få ett nervsammanbrott snart. kopplar av med desperate housewifes nu, love =)

dejt med teven<3

efter all teori blev jag less och tog cykeln till mormor, blev några kilo skorpor&äggmackor för att palla med träningspasset, och herregud vilket bra pass!! om ni ska på pass på friskis och svettis, gå på medelpasset 16.30 på måndagar!! det dåliga var att jag höll på spy på slutet när vi stretcha, jääävligt nära var de... en annan irriterande sak är att jag tappar sjukt mkt hår :S har fått ta upp tonvis hela dagarna..

älskar måndagskvällar, bästa programmen!!!!(bara despereate som fattas)

19.30 - halv 8 hos mig(älskar!!!)
20.00 - top model(bääst!!)
21.00 - hollywood fruar


today I'm black





vart tog helgen vägen?

det undrar jag med. min helg har bestått av jobb,jobb och jobb. hjälpt mamma med flytten, teori på det, och nykterhet - lite jävla duktig känner jag mig



mormor och moster bjöd på de godaste våfflorna jag ätit i helgen. tips: smör och ost är sjuuukt gott på(faktiskt sant)


because of the times

vet inte vad som är fel, har varit deppig över en vecka nu. tappat matlusten och är  ständigt trött och vill bara sova. det är så sjukt för just nu händer det så mycket bra saker, det är vår och då ska man le som en jävla solstråle. önskar att någon bara kunde rycka upp mig och ta mig ut på äventyr

det är nu det händer

den senaste veckan har det verkligen hänt saker

 

- jobbat tis-mån

- bokat uppkörning(!!!)

- bokat turkietresa(!!!)

- tagit lån från banken

- fått jobb på posten:S

- klarat halkbanan

- läst ut körskoleboken och verkligen kommit igång med körkortet

- + på deklarationen

 

ifredags jobbade jag och lisa kväll och hade vääldigt mkt tid över, så vi gjorde lite "lyx" fika på rasten. hon åt godsaker - jag fick nöja mig med denna smarriga macka ;-)

 

från lördagen då jag spöade skiten ur nadja ;-)

 

beställde självklart jordgubbs -mjölkdrinken. jag,några gubbar och barkillen kom fram till ett namn eftersom tydligen bara jag beställer den haha.. "jordgubbsgrisen" så fråga efter den när ni är på bowlingen;-)


nadjis inne på aveny på hoffmaister =)

under söndagen njöt jag av den underbara solen på mormors altan. jag njöt till och med av humlan och fåglarnas kvittar som annars brukar vara störande =) VÅR!!! <3


kings of leon

love kings of leon



halkbana avklarad

vet inte när jag somnade inatt, mina tankar låg på helt sjuka ställen och det känns knappt som jag sovit :S kl 6 ringde kl och det var bara att brumma till härnösand till halkbanan. verkligen inte det roligaste jag gjort, speciellt inte sladden som snurrade mitt lilla huvud 2 varv. skönt och ha gjort skiten iaf =)

-

jag trodde jag visste allt. mina tankarna går till dig

RSS 2.0