GOD JUL !!!

Hejåhå här bakas det för fullt och jag har äntligen blivit klar med långhåret! Snart ska vi dra oss bort mot farmor, mysigt värre! HA EN BRA JUL och god jul på er :):):) See you tomorrow

tisdag

Hej mina vänner. Det var ett tag sen nu, har varken haft tid eller ork. Så vad har jag haft för mig? Kan börja med en vecka på posten! Har varit ganska tröttsamt, 06:30-14:30 och jag kom inte riktigt in i det om man säger så;D Men fy så kul man haft och lättförtjänta pengar! Nästan så att man saknar stället nu.

På den övriga tiden har vi tagit tag i träningen som det inte blivit mkt av de senaste veckorna. Och det måste vara de jobbigaste passen någonsin, nästan så jag fått släpa mig dit :p Köpt alla julklappar har jag också hunnit med, två dagar tog det! Ett par superfina skor med hööög klack fick jag med till mig själv också =D

I helgen firade jag och tommi 8 månader, har inget datum och har faktiskt inte riktigt haft koll på hur länge det var men hittade några gamla dagboksinlägg och fick reda på att det var så pass mycket, herregud var tiden går fort! Men gud så underbar tid, älskar dig bara mer och mer tommi.
Vi var på vårt favoritställe, biteline. Så gott! Var på barista en stund och sedan blev det bio, tänkte först gå på yes men, men ångrade oss i sista minut och såg The day the earth stood still, som jag tycker var bra, älskar sådana filmer! :D

Imorgon är det julafton, det mysigaste dagen på året, nästan att man inte kan fatta det! Så mysigt ska jag ha det. Men innan dess hörs vi. Ska till mormor en sväng innan hon åker bort hela lovet, ska bara se klart top model:) puss på er

söndag

Hej på er. tommi&jag sitter och kollar reprisen på idol, har missat de 4 senaste helgerna men finalen borde man ta sig tid och se kanske..;) mellansnacket är lite tråkigt så passar på o skriva lite.
ja den senaste veckan har mkt hänt, ojaa.
Vi kan börja med kryssningen, den var så mysig. till en början vart jag överraskad över hur bra allt var. men själva tallin var nog den sämsta staden jag varit i. och hemresan mådde jag i stort sett dåligt hela tiden, mot kvällen gungade båten så att sakerna började röra sig:o jätte hemskt!
efter resan hade jag&linda utställning på mässan för UF företag, ja den gick väl som den gick haha, vi var nog bland de sämsta förberedda haha! sjuk hade jag blvivit också och få vad jobbigt det var!
så jag har inte varit i skolan, min näsa&hals har inte varit bra. snorat som bara den.
både elina&jag var sjuk men vi hade lovat varandra att gå ut så vi peppade som fan och drog ut endå, snorig som man var. var på primero för första gången, var riktigt bra där tycker jag! natten var dock heeemsk, det var ett antal sovgäster hos mih som vanligt och en av dom(elina) var inte dåligt förkyld och låg och snarka heeeeeeela natten, hua!
lördag&söndag, hehe idag då har vi tagit det lungt, var hos tommis mamma hela dagen igår.. tommi visa mig bilen han&tomas fått. jo, varken tommi eller elina klara heller körkortet i veckan, men nästa gång babes!
nu sätter jag punkt, hoppas ni får en bra dag ! :) puss och kram


sjukling

det rätta ordet, ville bara säga att jag älskar dig tommi över allt du gör mina dagar till dem bästa och jag är så lycklig. puss på dig. er andra hoppas jag ja ser på fredag,elina pepp pepp pepp

lördag

hej bloggläsare. idag har jag varit en aning less på mig själv. gårdagen kanske inte blev den allra bästa. synd för den började bra. åkte hem till jonna&nadja som bjöd på julbord, ni vet julskinka, prinskorv, pastej osv. hur gott som helst! blev bastning , spel och vin. Måste göras om! nadja&jag drog till krogen vid tolv där vi träffa massa folk. sedan slog det slint för mig, undra om det var vakten eller tönten i kön? ja man kan ju bli trött på sig själv.
sov inte så bra inatt, pappa ringde och väckte mig 11 då jag skulle till posten på utbildning. kul att han kunde skjutsa?mjaa, jag fick skynda mig som en idiot och gå dit, fyy va trött jag var, fattar inte hur de andra kunde kliva upp 8 imorse??:O gick ju bra där iaf, kände en tjej där, så de va skönt! när jag kom hem hade tommi städat och lagat lasagne till oss, åh du är så söt.
mamsi fyller år idag också, ska dit till veckan, var ett tag sen man träffade henne.

ikväll ska vi bara ta det lungt och packa. imorgonbitti går bussen till sthlm och sedan blir det tallin! ska bli så himla skönt, vi behöver verkligen det nu känner jag. och min mobil lär inte funka så vi hörs på tisdagen då vi kommer hem! ha det så bra här hemma, för de ska vi ha !!;)


en blöt onsdag

Hej! jag kollar på klockan och ser att hon endast är 4? idag har jag fått massa saker gjorde, saker som jag inte trodde skulle hinnas innan helgen, skönt! mitt hemprov i historia är klart, 7 eller var det 8 sidor lång. detta har verkligen tagit på mig, hela tiden"nej jag hinner inte det måste plugga, nej det går inte där måste jag få in pluggtid, ingen sovmorgon måste plugga..." helt sjukt för en sketen uppsatts? JA nu är den klar ivarjefall och jag känner enorm lättnad!

något som är mindre roligt var det otroligt dåååliga vädret och de otroooligt blöta uggsen jag vart tvungen bära runt på i skolan! ush och fy för detta väder, det är det här som gör vintern som allra värst.


pappa ska komma in snart och fixa mina hyllor, fick den superbra idéen förra veckan att sätta upp hyllor hela väggen och ha en gardin som man kan dra iför, eftersom min garderob är fullproppad och gått sönder för att det är så mycket saker :o ska bli jätteskönt att få det fixat för just nu ligger alla grejer överallt i vardagsrummet :p lägger in bilder sen!

annars så ska jag faktiskt på teater senare ikväll med msk, får se hur jag tycker det är, teater är inte min grej och den är i 2,5 timmar, lär ju somna! sov förresten förut, så skönt. Jo, har beställt löshår för alla intresserade;) fick nått impulsnafall igår och klickade lite, och vips hade jag beställt! vart så sugen att köpa ett i helgen när sandra hade det, så fint :) har beställt clip on eller vad det hette, sådana som man kan ta av och på hur lätt som helst!

ska gå och fixa tvätten nu, vi hörs något :) puss och kram

måndag

Hej allihopa. Borde egentligen inte skriva blogg idag men är ensam för tillfället och på dåligt humör. Jag blir så otroligt less på folk ibland, jag försöker verkligen inte bli arg heeela dagarna, blir så less på mig själv ibland. okej tänk positivt tänk positivt.. OKEJ. Helgen var bra, riiiktigt kul;) Det fixar sig alltid, tur att man har partypinglor till kompisar ! blev utgång fredag&lördag, lite sliten igår men vi pallrade oss till julskyltningen endå, älskar juuul! Och lyset som många sagt var sämst osv var hur bra som helst! mycket större och att vi kom in gratis/slapp kön och bjuden på drink gjorde inte saken värre:D
Måste också medge att allt är så mycket bättre nuförtiden. allt känns inte lika tomt som förut, mest tommis förtjänst kan jag ana, min fina älskling som jag är så glad att jag har! nä, allt är bättre, allt känns bättre, jag vet vart jag har alla, skolan går sååå mycket bättre. sätter helt andra krav på mig själv nu! det här med hur jag ska göra efter skolan känns dock lite osäkert men jag har mina aningar ;)
jo en rolig sak ihelgen jag kom och tänka på var att elina var lite för full kanske. hon gick tydligen hem till mig själv(efter krogen) och det visade sig att när vi kom hem(jag tommi orre) så hade hon låst oss ute. vi började självklart banka på dörren också ringde jag hennes mobil. också hör vi hur det låter bakom oss, då lyser det under snön och där ligger elinas mobil hahaha(den som hon sa att hon tappat på krogen,men som hon i själva verket tappat INNAN vi gick till krogen) och tro det eller ej så funkade den! så vi fick hämta farsan som också var lite på lyset och öppnade. elina den lilla prinsessan låg i min säng och sov som en stock och rörde inte en fena när vi drog och skrek på henne. Lite roligt faktiskt. nåja, ska väl fortsätta med min lilla läxhög ja, träningen ikväll kommer bli skön efter alla kakor som jag ätit hehe vi hörs :) och kolla min bdb :D

RSS 2.0