:(

vill till dig

helvete

det kunde inte bli värre tidpunkt vet inte hur jag ska göra vet inte vad jag ska säga önskar mer än allt någonsin på att det ska bli bra hur fan blir allt nu? orkar inte med detta inte nu snälla

tisdag

Hejhopp sitter med klassen och ska spela in vår "avslutningsvideo" men jag ska inte vara med.

idag och igår var väl de sista riktiga skoldagarna. har bara en redovisning kvar imorgon sen är helt jävla fri!

känner att jag kommer bli jäkligt sur innan alla här är klar för min lilla mage kurrar som vanligt. blir cuplen sen iaf, gott!! måste också handla massa inför morgondagen med min baby.

för imorgon blir det feeest med klassen både på dagen och kvällen :D blir väl inte sådär jätte kul att gå på skolan dagen efter.

en lång och härlig helg

ionsdags blev det ingen skola men pluggning. elina kom till mig lite senare och vi hade massor att prata med,sötan =D mot kvällen drog vi bort till en förfest nedanför skönsmon som var bättre än jag trott, men med en fjant som bodde där haha! var på oscar som var kul till en början med dans, men inte lika kul som jag trott faktiskt. elina & jag var hemma någorlunda tidigt men satt uppe och pratade skit länge:)

på torsdagen var båda skittrött och slö, låg bara och kollade på tv pch pratade. på dagen for hon hem och då kom tommi lite senare också hade jag köpt världens godispåse som vi käkade och bara låg och pratade hela kvällen:)

på fredagen var vi dötrött och sov till 1 :O var bara på en promenad och sedan skjutsade tommi mig till nadja vid 4. där åt nadja, jag, basti och elin tacos , skit gott :D jag åt nog lite för mycket jag, fy fasen vad jag mådde dåligt på kvällen sen haha. vi spelade massa spel och senare kom fredrik lina m.fl. dit också! jag började må dåligt som fan och inget mer behöver sägas haha. efter ett jäkla åkande överallt i bilen bestämde jag mig att hoppa av hos tommi, som jag sedan åkte med hem till mig och där jag fick en jävla överraskning om man säger så;)

på lördagen var båda sega igen, jag pluggade lite ochså.. sen mot eftermiddagen tog jag bussen till timrå där jonna,nadja och basti var. vi köpte allt möjligt och låg och kolla på film och hade sådär trevligt som vanligt, basti var väl kanske lite över det också han haha mongot! jag skulle ta bussen hem men den senaste gick 10 haha mobbat ! så basti snäll som han är skjutsade in mig vid11-12 tiden

inatt har jag inte kunnat sova eftersom jag hittade en spindel TILL i min handduk i duschen så jag är fan livrädd att de är överallt och kryper, grymt jobbigt! så jag har pluggat som bara den idag och fixat till min uppsats som nu är 15 sidor med bara text :O fattar inte hur jag orkar ibland. har bara varit på en promenad och ska träna snart :) FIN VÄDER!

mån-ons är de jobbiga dagarna för mig i skolan, och efter det är det fullt upp med mösspåtagning också måste jag köpa allt till balen på lördag så denna vecka har man fullt upp med, dock gillar man ju de ;)

tisdag

igår läste jag om våld mot kvinnor och det var en av orsakerna till min dröm inatt.
jag och tre tjejer skulle träffa en tjej-chef över något med smink som var väldigt omtalat och populärt. när vi träffade henne fick vi en dricka och sedan ledde hon oss i ett rum som hon låste efter oss. vi fick syn på ett helt gäng med ryssar och började samtidigt känna av drickan som det var en drog i. efter det kan ni kanske förstå vad som hände.. haha.
det konstiga var att jag kom ihåg allt i detalj som jag inte orkar skriva, men jag hade inte den där "konstighetskänslan" som jag alltid har när jag drömt något äckligt, en sån där äckelkänsla. så jag kollade i en av mina drömböcker där det stod att om jag inte kände ångest utan lite mer nyfikenhet var det ett tecken på något jag ville, haha! fyfan vad jag skrattat inombords idag, hur kan man skriva något sådant i en bok:P

idag på skolan gjorde jag klar min rapport som varit klar i veckor, men skickade in den idag:p kändes grymt skönt!

var på träning på ett nytt pass där jag först såg att min tröja var bakofram! haha lyckat(Y) iallefall så var det en thai/korean tjej som hade passet som var grymt bra med jobbigt. hon hade övningar som jag aldrig testat, lite från thaiboxning/kampsport tror jag, fasen vad hon körde slut på alla! och mig ;)

skulle göra varmchoklad förut i pausen till dh också ser jag något svart med armar flyter där i, EN FET SPINDEL! det var jävligt längesedan jag vart sådär äcklad fyfan, tänk om jag inte sett den och druckit! så jag slängde både koppen och mjölkpaketet, vet inte vart den kom ifrån:O

den här veckan går ju ivarjefall snabbt, sista dagen imorgon och på kvällen blir det utgååång WIE:D

lättnaaaaaaaaad:D

inatt sov jag 3 timmar kanske?? för 6 var man uppe idag och började råplugga(igen) och 8.15 var det prov, kändes definitivt 1000 gånger bättre än gårdagensprov! är så glad nu så jag vet inte vad , kanske börjar jag äntligen kunna ha tid till att lägga tankarna på att jag snart tar studenten och har friheten att göra vadfan jag vill?:D fyfasen snart är det sommar och jag har tusentals planer att utföra.

nu ska jag väcka min snutt som jag försökt gjort en halvtimme.. ska ner och lämna in UF sista affärsplan och årsredovisning, SEN allt klart. HELG är det också:D:D väck mig


onsdag

imorgon har jag prov i religion, i övermorgon rättskunskap, känner nästan lättnaden nu som inte kan vara bra, får hoppas det går bra.

idag hade vi studentfotografering, ååhh allt är så nära nu:D hittade en klänning igår med så slapp ha min studentklänning!

har varit på ett pass nyss, sista veckan med ordinarie pass.. hittade min cykelnyckel i början av veckan så nu har jag cyklat till träningen varje gång, satan vad fort det går :D

må ju säga att ibland önskar man att man vore lite annorlunda, eller att NI vore annorlunda, mycket lättare för migdå lixom;) otroligt vad man kan störa sig på mycket saker, fy fasen vad jag önskar att man inte gjorde det för då kan alla människor hålla på som dom vill. antar att jag borde försöka plugga meeera, måste kunna någonting imorgon juue.



min fina och jag

ny vecka

hejhopp och nu sitter man inomhus och pluggar när det är finväder, kult liv!

förra veckan bestod av: pluggning, träning, vårrensning, lite mer träning och ännu mer pluggning!

Blev av med 3 skolsaker förra veckan, gryymt skönt! Denna vecka återstår 5 saker. Renade ut alla mina vinterkläder/stickade kläder/vantar&mössor och plockade fram klänningar/kjolar/shorts wiiie sommar :D fick också med mig ett par skitsnygga skor från din sko, höglånga klackar kan jag säga!
På fredagen hann jag med utgång.. till badhuset i timrå:D den hade basti fått låna med alla tillbehör, bilder kommer senare:)

Längtar tills fredagen just nu, kan känna lättnaden när man avklarat 2 viktiga prov och några uppsattser/rapporter. GE MIG STUNDENTEN OCH SOMMAR!

1år<3

för lite drygt ett år sedan började jag och tommi umgås på fritiden. det var både hemligt på skolan och hemma eftersom jag inte trodde det skulle bli något seriöst. men efter vår första kyss ändrades det. kommer verkligen ihåg det för det var den sötaste kyssen jag fått :D vi hade umgåtts 3 gånger tidigare och aldrig gjort något tidigare. vi brukade "låssas" göra sugmärken på varandra, hur konstigt det än låter ..:p men så kände jag att han började komma nära min mun och upp mot hakan, då förstod jag att han skulle pussa mig men gjorde inget motstånd. precis när jag fick den pussen fick jag upp en helt ny bild att tommi, inte den gamla klasskamraten, utan min tommi. sedan dess han har i stort sätt bott och flyttat in hos mig. vi har heller inget speciellt datum då vi blev tillsammans, som jag både tycker är lite fjantigt men känns samtidigt konstigt nu när man varit tillsammans ett år vill fira det, också vet man inte när:p
egentligen skulle jag vilja åka bort bara han&jag och bara vara med varandra, men varken han eller jag har tid eller pengar till det så vi har lagat god mat&hyrt film&ätit godis ikväll:)
började fundera på hur jag hade det innan och hur jag kunde klara mig utan någon annan, för jag har alltid varit en person som inte gillar att vara för mycket upp i folk och speciellt inte samma person för då lessnar jag grymt fort. nu kan jag inte tänka mig något annat och har faktiskt aldrig tyckt om någon så mycket som tommi. ingen har någonsin brytt sig så mycket om mig och ägnat så mycket tid till mig och aldrig har jag heller kunnat lita på någon såhär mycket. jag har faktiskt aldrig träffat någon som jag vågat öppna mig själv inför och visa precis alla mina sidor. du är min allra bästa vän och jag är glad att jag träffade dig min fina <3


tor-sön

torsdag, sista april var så jäkla lyckad! tommi&jag kom tidigt men sen kom resten av folket. grillade, bastade, badade badtunna hela kvällen..
blev en 2dagars för mig, för dagen efter var vi hos nadja, jag,basti fredrik, amanda och jonna en stund. lika roligt att vara med dom:D var på stadshuset som var bra, förutom priset! haha fattig! men krogen slår aldrig kvällar som på sista april;)

lördag&söndag har jag varit med tommi såklart:) vi har varit på stan, ute och ätit, varit på promenader också har jag hjälpt pappa att måla och det ska jag göra nu med för den delen, grillning ikväll :D


RSS 2.0