söndag

ifredags var vi lediga som sagt och sov läänge såklart. var väldigt seg hela förmiddagen och det blev varken lunch på skolan eller gym med linda, så åkte till mormor istället och gjorde toast&pratade:) blev ett pulspass senare som var såå jobbigt. tommi hämtade mig och när jag kom hem var maten klar, pasta- och köttfärsgratäng:D på kvällen bakade jag bröd  också såg vi talang och någon film:)
ilördags var jag seg igen:S vet inte vad det är.. tog iaf en promenad till sidsjön för att mata fåglarna och blev av med massa bröd:) sedan gjorde jag mat för ovanlighetens skull, blev gryta med kassler ris och massa annat ;D for till timrå och köpte godis och åkte till jonna&robins nya lägenhet, åh gud så fint det var! och stort, trodde den skulle vara lite större än min men ikke, så fin:) nadja kom lite senare också skulle kolla vi på bettyavsnitt hela kvällen, var ju skitbra! betty är supersöt :D åh var så synd om henne ibland.
efter 11 kom tommi och hämta mig, var så jävla dimmigt:S vi var fan skit rädda för man såg verkligen ingenting! skjutsade också ner tommis mamma till casinot, också fick vi massa maat :) är jävligt stolt att jag inte gjort av med en krona(förutom godiset då) på hela helgen!
såg en jättehemsk film på kvällen, handlade om "snuff filmer" och jag fick mest se själv för tommi skulle ut och skjutsa,  huuga.
idag(söndag) har vi sovit länge också har jag städat allt på en timme, rekord ;D har ju haft städdag ett bra tag nu.. också skulle vi tvätta idag som vanligt, tro på fan att lena tagit alla söndagar(hon har skrivit in på en lista vi har) ÅH lite less på henne, hon vet att vi alltid tvättar, plus att hon tvättar MINST 3 gånger i veckan.
aja , till något jävligt bra så har jag räknat mina 10or jag samlar på, 5800 har jag! sjukt tycker jag:D ska fylla colaflaskan sen ska jag göra något roligt, en resa tror jag det blir :D


Kommentarer
Postat av: nadja

va en hel del pengar de ;P

2009-04-06 @ 19:29:47
URL: http://g

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0